2/2/11

oxyro N1.363





pyrsoi taratsa
Ανέβηκε από olaPAOK. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.




















Απίστευτες εικόνες με τα πρωτοφανή μέτρα που πήρε η αστυνομία περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας με τα ρομπότ που έστειλε....και προκαλέσε πάλη....
Πετουσαν δακρυγόνα σε οπαδούς μας που πανηγυρίζουν.

ΞΕΥΤΙΛΕΣ...
ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ
Μαρινάκη.... ζήτησαν προστασία και έφεραν 3 εισαγγελείς, ένα ελικόπτερο, έναν υπαρχηγό και 2500 μπάτσους για μην «κινδυνεύσει» ο γαύρος.



paok-oxyro
- Κυπέλλο Ελλάδος.

ΠΑΟΚ -
ελληνικό κράτος - 1-0

ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΜΕΙΣ ΓΑ...ΜΕ ΤΟΝ
ολυμπιακο

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΛΗΣΕ
..... ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΩΟΥΜΕ ΓΑΥΡΟΙ .....

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στην άδεια Τούμπα με 1-0 κόντρα σε όλους και σε όλα, χάρη στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 56ο λεπτό και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ υπήρχε η φανέλα του Κοντρέρας, που βρίσκεται στη Χιλή καθώς κήδεψε τον πατέρα του. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Μπρούνο Τσιρίλο πήρε τη φανέλα από τον πάγκο και κρατώντας την αφιέρωσε το γκολ στον μεγάλο απόντα της αναμέτρησης.

Σ' ευχαριστώ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ....

Συγχαρητήρια σε όλους μέσα στην ομάδα.


Μάκης Χάβος:


"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες. Την χρωστούσαμε στον κόσμο μας που έλλειπε λόγω τιμωρίας αλλά και στην οικογένεια του Πάμπλο Κοντρέρας που θρηνεί".

Για την πρόκριση: "Σημαντική πρόκριση. Είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους που βάλαμε."

Για το που κρίθηκε η πρόκριση, είπε: "Κάναμε σωστή διαχείριση και στα δύο παιχνίδια και επιβραβευτηκαμε με την πρόκριση στους "4" του κυπέλλου. Μας δημιούργησε κάτι η απώλεια του Κοντρέρας και όλοι οι παίκτες από το πρώτο λεπτό ήθελαν να κάνουν κάτι για αυτό".

Για το πως "εξαφάνισε" τον ολυμπιακο μέσα στο γήπεδο: "Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Από εκεί ξεκινούν όλα. Είναι θετικό το γεγονός ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας".

Για το τι μεσολάβησε και η κακή εικόνα του Χαριλάου άλλαξε και η ομάδα είχε καλή απόδοση: "Όσοι ήσασταν κοντά στην αποστολή την Κυριακή στο Χαριλάου, ξέρετε καλά πως με την είδηση του χαμού του πατέρα του Πάμπλο μας κόπηκαν τα πόδια. Η κακή μας απόδοση την Κυριακή κυρίως οφείλεται στην κακή ψυχολογική κατάσταση".

Για το αν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου μετά και την πρόκριση επί του έφηβου: "Φαβορί για το κύπελλο ήμασταν από την αρχή της διοργάνωσης".

Για τα όσα έγιναν με την αστυνομία όλες αυτές τις μέρες: "Μόνο το να παίζεις χωρίς κόσμο είναι άσχημο. Το να βλέπεις τόση αστυνομία και αυτό είναι πολύ κακό. Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είδα".

Για τη γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ: "Δουλεύουμε σωστά. Το είχα πει ότι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη όσο περνά ο καιρός. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στη συνέχεια".

Για το πότε θα χαμογελάσει: "Όταν θα πάνε όλα καλά θα χαμογελάσω. Και είμαι σίγουρος ότι θα πάνε."

Για τον ερχόμενο αγώνα με τον παναθηναϊκό: "Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάνε όλα καλά".

Γκαρσια

"Ας πάρουν το μήνυμα αυτοί που νόμιζαν ότι θα πάρουν την πρόκριση στην Τούμπα. Μιλήσανε πολύ οι αντίπαλοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως θέλαμε την νίκη απέναντι σε αυτήν ειδικά την ομάδα γιατί είμαστε καλύτεροι, δουλεύουμε τίμια και δεν χαρίζόμαστε σε κανένα".

Για τη διαιτησία του Μάνταλου, σχολίασε: "Έχω μιλήσει πολλές φορές για τους διαιτητές. Σήμερα πάντως ο διαιτητής έκανε σωστά την δουλειά του".

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του Κυπέλλου είπε: "Μέχρι τότε έχουμε ακόμη δρόμο".

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, είπε: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται κάποιο μήνυμα. Ξέρει τι θα κάνει κόντρα στον Παναθηναϊκό".

Μουσλίμοβίτς:

«Όλοι ξέρουμε τι συνέβη με τον Κοντρέρας Αφιερώνουμε τη νίκη σε εκείνον για αυτό που περνάει».

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τους πανηγυρισμούς των οπαδών μετά την πρόκριση έξω από το γηπεδο: «Δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα να βλέπω τους ΠΑΟΚτσήδες να πανηγυρίζουν παντού και πάντα».

Σχετικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Το αν θα μείνω εδώ δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από άλλους. Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».

Αντελίνο Βιεϊρίνια

«Η περιπέτεια του Πάμπλο μας πείσμωσε και μας όπλισε όλους με μεγάλη με αυτοπεποίθηση.

Μπήκαμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και για τον Κοντρέρας. Οι λίγοι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες, μας βοήθησαν σίγουρα πολύ και μας έδωσαν ώθηση για να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε την συμπαράστασή τους και τους ευχαριστούμε. Θα πρέπει να πάψει να υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Όμως κανείς δεν ξέρει τι τραβήξαμε στο πρώτο παιχνίδι την Αθήνα. Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε ακριβώς ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Μπρούνο Τσιρίλο

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλαμε πολύ την προκριση και την πήραμε πανάξια. Αξίζαμε τη νίκη. Θεωρώ πως ο ολυμπιακός δεν έκανε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Εμείς από την άλλη αξίζαμε να περάσουμε στα ημιτελικά".

Για τον πανηγυρισμό του με τη φανέλα του Κοντρέρας: "Ήταν μία άσχημη στιγμή γι' αυτόν. Έχασε τον πατέρα του. Εμείς έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη, περισσότερο για τον συμπαίκτη μας. Παίξαμε καταπληκτικά και αυτό μας κάνει περήφανους".

Για την άδεια Τούμπα, τόνισε: "Ήταν κρίμα που δεν είχαμε γεμάτο γήπεδο. Φανταστείτε το τι θα συνέβαινε αν είχαμε γεμάτο το γήπεδο. Παίξαμε με κοντά τις γραμμές μας και πήγαμε πολύ καλά και στην επίθεση. Ίσως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο εκνευρισμένοι γιατί δεν πήραν την πρόκριση".

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Λίνο, Τσουκαλάς, Σαβίνι, Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μάνταλος (Αθήνας)
ΒΟΗΘΟΙ : Ευθυμιάδης (Πιερίας) - Τρύφων (Δράμας)

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι (71 Ελ Ζαρ), Γκαρσία, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Λίνο, Σαλπιγγίδης (84 Μουσλίμοβιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ιμπαγάσα, Μοντεστό, Φουστέρ (60 Φετφατζίδης), Ρόμενταλ (53 Ζαϊρί), Μιραλάς, Τζιμπούρ (60 Πάντελιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -