17/2/11

oxyro N1.376



Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ''ΜΠΕΛΛΟΣ'' | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Οι άδικες και οι συνεχής επιθέσεις προς το λαό του ΠΑΟΚ από την ελληνική αστυνομία χτυπούν ακατάπαυστα και καταστρέφουν ζωές απλών και αθώων ανθρώπων.

7 μήνες αργότερα από τα επεισόδια της Καβάλας σε σύνδεσμο του ολυμπιακού βρέθηκε στην κατοχή οπαδού συσκευή κινητού τηλεφώνου την οποία είχε αγοράσει από κάποιον έξω από το γήπεδο. Προφανώς η συσκευή κλάπηκε στα επεισόδια που έγιναν στην Καβάλα στα οποία δεν παραβρέθηκε ο συγκεκριμένος οπαδός κάτι που το γνωστοποιούνε και οι ίδιοι οι οπαδοί του ολυμπιακού μιας και μέσα από τις μαρτυρίες καταλαβάινουμε ότι ο σωματότυπος και η εμφάνιση δεν είναι ανάλογη μ'αυτούς που έκαναν τα επεισόδια.

Η ελληνική αστυνομία σκόπιμα δεν ενημέρωσε σωστά και εγκαίρως τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ ώστε να παραβρεθεί στο δικαστήριο και να υπερασπιστεί την αθωότητα του. Συγκεκριμένα, η αστυνομία έστειλε τις κλήσεις στο δημαρχείο Κορδελιού και Αμπελοκήπων με αποτέλεσμα να μην παρεβρεθεί στην δίκη και να θεωρηθεί ένοχος.

Η αστυνομία βάζοντας αθώους ανθρώπους μέσα στην φυλακή προσπαθεί να μας αποδείξει πως κάνει καλά την δουλειά της?

Πολεμούν τον λαό μας και μόνο αυτόν..

Περιπτώσεις όπως η επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ κ.Αλεξανδρίδη όπου δεν βρέθηκε ένοχος, αθωώσεις άλλων οπαδών με κατηγορίες οι οποίες ευσταθούσαν αποτελούν τρανταχτά παραδείγματα στο ότι δεν υπάρχει ίδια μεταχείρηση.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κίνημα το οποίο το φοβάται το κράτος και γι'αυτό το πολεμά με φυλακήσεις οπαδών, επιστράτευση 2.500 αστυνομικών και ελικοπτέρων σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και για όλα αυτά να κοστίζουν γι'αυτούς αμέτρητα πεταμένα χρήματα που θα μπορούσαν να ζήσουν πολλές οικογένειες αλλά και να σωθούν ζωές στις δύσκολες εποχές που ζούμε αλλά και τιμωρίες της έδρας μας, χρηματικά πρόστιμα καθώς και την αστεία και εξοργιστική τιμωρία του προπονητή μας Μάκη Χάβου με αποκλεισμό 2 μηνών από τον πάγκο κλπ.

Δεν θα υποκύψουμε σε καμία αρμόδια αρχή και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθεί και να αθωωθεί και ο τελευταίος οπάδος του ΠΑΟΚ μας που βρίσκεται μέσα στα κελιά.

Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι η διοίκηση δεν έχει μια δυναμική παρέμβαση για όλα αυτά μετά από αλλέπάλληλες συζητήσεις για βοήθεια από αυτην. Αντίθετα, οι υπόλοιπες ΠΑΕ στηρίζουν τους οπαδους τους και τις ομάδες τους με όλα τα μέσα που διαθέτουν.. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δεν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

Υ.Γ. 1 ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!

Υ.Γ. 2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Υ.Γ. 3 ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΣΣΚΑ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...