13/2/11

oxyro N1.373







Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 1-0

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.
Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Πανιώνιο με σκορ 1-0 στη Νέα Σμύρνη, ενώ δίκαια διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα του Τσότσαλιτς πάνω στον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή, ο Σταθόπουλος έκλεισε τα μάτια σε μαρκάρισμα του Ριέρα από πίσω στον Γκαρσία.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ λόγω αποβολής του Τσιρίλο στο 87.

Μάκης Χάβος:

"Στο σημερινό παιχνίδι δεν δικαιούμασταν τίποτα. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Δεν είναι αυτή η εικόνα που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος έδειξε ότι ήθελε παραπάνω τη νίκη από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά η αποβολή και το πέναλτι δε μας άφησαν."

Για το αν έφταιξε ότι οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Όχι δε νομίζω. Εγώ ήμουν ο πρώτους που είπα ότι έπρεπε να σκεφτούμε αυτό το ματς μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο."

Δημήτρης Σαλπιγγίδης:

Για την εμφάνιση της ομάδας του: "Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά. Όχι ότι ο Πανιώνιος έκανε καλό παιχνίδι. Δεν είχαμε τύχη. Έχασα μία μεγάλη ευκαιρία και μετά ήρθε το πέναλτι από το οποίο ήρθε το γκολ του Πανιωνίου."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (δύο ήττες, μία ισοπαλία): "Υπάρχει προβληματισμός. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, όμως. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε για να ανεβούμε βαθμολογικά. Πρέπει τώρα να έχουμε το μυαλό μας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας."

Για το αν επηρέασε τους παίκτες η σκέψη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Υπάρχουν και οι κακές στιγμές. Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε καλά και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα δεν παίξαμε καλά και πάλι χάσαμε. Δε νομίζω ότι είχαμε το μυαλό μας στην ΤΣΣΚΑ. Δε συνέβη κάτι τέτοιο."

Μίρκο Σαβίνι

"Είναι γεγονός ότι απέναντι στις θεωρητικά μικρές ομάδες αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη κάτι που έγινε και σήμερα. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε στη συνέχεια. Για μας δεν είναι δικαιολογία ότι σκεφτόμασταν το ματς της Πέμπτης"

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ, Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας, Γούκος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάμαρης (24), Γκαλίτσιος (41), Γκαρσία (45+1), Ομο (65), Τσιρίλο (74), Ριέρα (74), Γουνδουλάκης (78), Σαλαλί (93)
ΚΟΚΚΙΝΗ: Τσιρίλο (87)

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γκαλίτσιος, Όμο, Γουνδουλάκης, Σαμαρής (76' Αναστασόπουλος), Σβέρκος (80' Κούκετς), Ριέρα, Μπάλαμπαν (87' Τσαλαλί)

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (57' Κρέσιτς), Ετό, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Λίνο (60' Ελ Ζαρ), Ίβιτς (67' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης



ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - 73-80

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ εύκολη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, απ' ότι δείχνει το 80-73, είχε ένα σταθερό προβάδισμα άνω των 10 πόντων σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί πλέον ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στους Ρώσους.

Σούλης Μαρκόπουλος.

"Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν προπονητή. Κερδίσαμε κι εγώ είμαι στενοχωρημένος. Φεύγει ένας παίκτης, πάνω στον οποίο χτίσαμε όλη την ομάδα. Τον κάναμε αρχηγό και λειτούργησε κάτι παραπάνω από υποδειγματικά. Καλούσε τους συμπαίκτες του σε μίτινγκ, τους έκανε το τραπέζι μετά από άσχημα αποτελέσματα. Εκανε πράγματα που δύσκολα βλέπεις να κάνουν άλλοι.

Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, μας πρόσφερε πάρα πολλά και τον ευχαριστώ για όλα αυτά, πραγματικά, πολύ άσχημο για έναν προπονητή να αναγκάζεται να αλλάξει όλα του τα σχέδια μόλις εννέα παιχνίδια πριν από το τέλος. Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια".

Για την εικόνα του παιχνιδιού

"Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μπήκαμε δυνατά, πήραμε εξ αρχής μια διαφορά και την κρατήσαμε έως το τέλος. Ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε, όλοι οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Θεωρώ πως όλοι οι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν σωστά. Όλα αυτά όμως έρχονται βέβαια σε δεύτερη μοίρα".

Για το μέλλον των Ντόζιερ και Μάρσαλ ανέφερε:

"Πολλά γράφονται, αν όμως κάτι δεν είναι σίγουρο δεν μπορώ να μιλήσω.Το θέμα είναι τι θα γίνει στην συνέχεια. Καπνός, πάντως, υπάρχει. Δεν είναι απαραίτητο να μην πληρώνεται ο παίκτης για να θέλει να φύγει. Υπάρχουν ομάδες που αυτή την εποχή δίνουν πολλά λεφτά και οι ξένοι που τα κυνηγούν τρελαίνονται".

Για για το τι θα πει στους παίκτες του, αν υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις

"ούτε και εγώ ξέρω τι θα τους πω αν συμβεί κάτι τέτοιο",

Για το αν οι προπονητές κάνουν "εκπτώσεις" λόγω της οικονομικής κρίσης:

"Τι θα πει κάνουν οι προπονητές εκπτώσεις; Τι να κάνει ο προπονητής; Τι να κάνω εγώ; Να πω στον Λάζο να μείνει εδώ; Ο προπονητής δεν πληρώνει τους παίκτες. Αρα; Ποιος δεν θα ήθελε έναν καλό παίκτη στην ομάδα του".

Λάζαρος Παπαδόπουλος

«Δυστυχώς σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για τις φανταστικές μέρες που περάσαμε μαζί. Πραγματικά ευχαριστιόμουν το μπάσκετ. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον Τέλη Ζουρνατζίδη και το Νίκο Σταυρόπουλο για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Μακάρι οι συγκυρίες να ήταν τέτοιες που θα μου επέτρεπαν να μείνω για πάντα στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Ισως στο μέλλον οι δρόμοι μας να διασταυρωθούν ξανά».

Ο Παπαδόπουλος μίλησε και για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ…
«Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, γιατί θα καταντήσει γραφικό να μιλάμε συνέχεια αρνητικά. Το πρωτάθλημα είναι καθρέφτης του τι συμβαίνει… Υπάρχει αναξιοπιστία, αλλοίωση, βία στα γήπεδα. Εγώ δεν αφήνω τα παιδιά μου να πάνε στο γήπεδο γιατί το μόνο μαθαίνουν είναι να βρίζουν, να πετούν αντικείμενα, να ακούγονται συνθήματα που προάγουν τα ναρκωτικά και την μαστούρα… Είναι άσχημο για την κοινωνία και όχι μόνο για το πρωτάθλημα… Με το πέρασμα του χρόνου δυστυχώς απαξιώνεται»

ΑΕΚ: Κάστλ 8, Ντοχαντάρεβιτς 15, Νικολαϊδής 20 5/7 3π., Παπανικολάου, Χάρτ 3, Ντικούδης 11 1/4 3π., Δορκοφίκης 6, Καλλινικίδης, Κάρι 2, Μάντιτς 8 1/2 3π.,

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 18 1/3 3π., Αποστολίδης 2, Δέδας 12 3/6 3π., Ντόζιερ 12, Γκρέι 17 2/5 3π., Παπαδόπουλος 6, Γιαννακίδης, Γκετσέφσκι 13 2/4 3π.

paok-oxyro

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ :


«Η χθεσινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή που δικαίωσε απόλυτα τον Π.Α.Ο.Κ., εκτός από την τεράστια σημασία της για την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος, είχε και ένα ακόμη τρανταχτό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Κυρίως αυτούς που χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα, παρεμβαίνουν ωμά και απροκάλυπτα, υποδεικνύοντας ακόμη και την αλλαγή των εκθέσεων των παρατηρητών ενός αγώνα, αλλά και αυτούς που μετέχουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές οπαδικών ραδιοφώνων προκειμένου να γίνουν αρεστοί χαϊδεύοντας αυτιά, όπως επίσης και όσους επιδιώκουν να κερδίζουν αγώνες εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Όλοι αυτοί που μοιάζουν να έχουν σαν αυτοσκοπό τους την καταδίωξη του Π.Α.Ο.Κ., ας λάβουν επιτέλους το μήνυμα και ας κατανοήσουν έστω και την ύστατη ώρα ότι ούτε το μπάσκετ αντέχει παρεμβάσεις σαν αυτή του κ. Κορομηλά, αλλά και ούτε ο Π.Α.Ο.Κ. θα τις ανεχθεί στο μέλλον.

Επίσης, όποιος εξαιτίας του μένους και της εμπάθειάς του δεν μπορεί να αντιληφθεί σωστά το ρόλο του και δεν μπορεί να φανεί αντάξιος της αποστολής του, ας εγκαταλείψει τον χώρο του μπάσκετ και ας προσφέρει με αυτό τον τρόπο τις υπηρεσίες του στο άθλημα».





Βόλεϊ Α1

Άρηθ - ΠΑΟΚ -2-3

Μπα, θα κανουν προσφυγη και ενσταση τωρα....
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ


Ο ΠΑΟΚ τσάκισε τον Αρηθ στα Βασιλικα, πετυχαίνοντας να γυρίσει το εις βάρος του 2-0 και να επικρατήσει με 2-3 σετ. Δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα ο ΠΑΟΚ άλωσε για τρίτη σερί χρονιά τα Βασιλικά

Γιάννης Μέλκας

«Όσο και να λέμε ότι είμαστε εδώ για βαθμολογικούς στόχους αυτά τα παιχνίδια έχουν και άλλο ενδιαφέρον καθώς θέλουν και άλλα στοιχεία όπως δύναμη και πάθος. Κάναμε αυτό που έπρεπε από το τρίτο σετ και μετά και έτσι πήραμε αυτή τη νίκη. Στο πρώτο σετ ήμασταν μέσα στο παιχνίδι αλλά το χάσαμε. Στο δεύτερο είχαμε ένα πρόβλημα αλλά έπειτα μπήκε ο Γουίντερ και άλλαξε το παιχνίδι με κάποιες πάσες αλλά ανέβηκε και όλη η ομάδα γενικότερα. Με αυτή την ανατροπή δείξαμε ότι η ομάδα μας έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητές της, πράγμα που κάνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Κάναμε απλά μια κοιλιά μετά το έκτο παιχνίδι γιατί πιστέψαμε πως είμαστε υπερομάδα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας ακόμη αλλά τα παιχνίδια στο βόλεϊ κρίνονται στον τελευταίο πόντο. Έχουμε άλλα επτά παιχνίδια-φωτιά. Τα ντέρμπι είναι εντός έδρας ενώ τα υποθετικά πιο εύκολα εκτός αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σε όλα τα παιχνίδια».

Tα σετ : 26-24, 25-17, 18-25, 19-25, 23-25.

Άρηθ: Τερζής 7 (4/7 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Σιριάνις 18 (17/32 επ., 67% υπ. - 49% άριστες), Ρουμελιώτης 34 (32/71 επ., 2 άσοι), Τακουρίδης 7 (4/9 επ., 2 μπλοκ), Κιόσης 10 (7/10 επ., 3 μπλοκ), Σαρικεΐσογλου 2 (2/5 επ., 25% υπ. - 25% άριστες), Σάμαρτζιτς -λ 91% υπ. - 70% άριστες) / Ριζόπουλος 5 (3/8 επ., 2 μπλοκ, 91% υπ. - 70% άριστες), Τζελάτης, Δημητριάδης, Κριστιάνο, Κοντογιάννης 1.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 14 (8/10 επ., 6 μπλοκ), Πλίκας, Μπόγιτς 27 (23/43 επ., 3 μπλοκ, 60% υπ. - 49% άριστες), Καραγιάννης 10 (6/13 επ., 4 μπλοκ), Στέινμπεργκ 7 (5/20 επ., 2 μπλοκ), Λινς 18 (16/28 επ., 1 μπλοκ, 82% υπ. - 64% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 58% υπ. - 42% άριστες / Γουίντερ 4 (2/4 επ., 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου, Ωρολογάς

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...