15/2/11

oxyro N1.374




ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Ένα χτύπημα κατά του ΠΑΟΚ από τους γνωστούς «μαφιόζους»

Απαράδεκτη η απόφαση, ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ "ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ" ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ έπρεπε να τιμωρηθεί με ΕΞΟΡΙΑ , και φυλάκιση σε όλη την οικογένεια του.

ΕΙΣΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ , ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΧΩΡΑ , ΕΙΣΤΕ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.

Μετά την αθώωση Μιραλα σαββατιάτικα...μετά την αγνόησή δηλώσεων Σισε...μετά από τη μεταγραφή του κοτσολη...μετά την απόφαση για Αεκ... μετά από τόοσο καιρό .... Μετά από όσα γίνανε αποκλείεται να μας αφήσουν 30.000 κόσμο να πάμε στην Αθήνα. Θα γίνει σφαγή. Μάλλον την ΑΕΚ προορίζουν για τον τελικό.

Να χαίρεστε αυτό το Μπουρ...έλο πρωτάθλημα σας που θέλετε να το ονομάζεται super liga δεν το λέτε σούπα Μπου..δέλο

Το πρωτάθλημά τους και το πρωτάθλημά μας. Αυτή είναι η λύση ΤΕΛΟΣ.

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ


Αυτό είναι το MAIL της ΕΠΟ



Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...

Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α' ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση.

Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο...

Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρι, έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σ' έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ



S.O.S

O μικρός Παναγιωτάκης, είναι ένα μωρό 8 μηνών, που βρίσκεται αυτή την στιγμή σ' ένα δωμάτιο του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ με ένα βαρύ χολοστατικό σύνδρομο και χρήζει άμεσης μεταφοράς στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ. Τα οικονομικά μέσα των γονιών του & η βοήθεια του κράτους είναι σχεδόν ανύπαρκτη, στο χέρι μας είναι λοιπόν να βοηθήσουμε ένα παιδί να μεγαλώσει φυσιολογικά και να του δώσουμε την ευκαιρία να ΖΗΣΕΙ!!! Οι γονείς του Παναγιωτάκη ζουν στην αγωνία για την ζωή του μικρού τους άγγελου... γεμάτοι κουράγιο και θέληση να πολεμήσουν για να δούνε το παιδί τους να μεγαλώνει. Είναι ανθρώπινο χρέος μας να προσφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, για να χαμογελάσει και πάλι ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ.

Γιαυτό παρακαλούμε όποιος μπορεί να βοηθήσει είτε οικονομικά είτε γραφειοκρατικά ας επικοινωνήσει στο: 698/89.25.289 (Μαριάννα μητέρα).
Αριθμός λογαριασμού: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 340 01 03 6497 11
Όνομα: Μαριάννα Σκουτάρη.

ΙΒΑΝ: GR95 0430 8620 0034 0010 3649 711 bic:ABGRGRAA

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Αγγελική: 693/72.06.950
Γωγώ: 694/90.05.983
Δέσποινα: 694/88.31.702
Τζένη: 69800.52.342 (Θεία μικρού Παναγιώτη).

ΓΙΑ ΟΤΙ XΡEIAΣTEITΕ KAΛEΣTE ΣΤΑ ΠAΡAΠANΩ THΛEΦΩNA

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ:

Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία":
Τηλεφωνικό Κέντρο B' ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ - 210 74 67 417

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...