7/2/11

oxyro N1.367




















Ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια παρά την ήττα του ΠΑΟΚ κατάφερε και πάλι να ξεχωρίσει και να ψηφιστεί από τους εκπροσώπους του Τύπου ως πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.



paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Κωλόφαρδοβαζελος- 0-1

ΠΟΥΤ..ΝΑ ΜΠΑΛΛΑ.... ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ....θα τα πουμε στα πλαιυ οφφ με τον φαρδοβαζελο...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! 17 ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ 1 ΔΟΚΑΡΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ... ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ
O ΠΑΟΚ κυριάρχησε απόλυτα σε όλους τους τομείς, είχε την καλύτερη στατιστική της σεζόν, είχε 17 προσπάθειες για γκολ, 5/37 γεμίσματα, 116 μεταβιβάσεις, μόλις 35 λάθη 24 κλεψίματα, 8 επεμβάσεις 22 κερδισμένα φάουλ.
Ο Παναθηναϊκός τέλειωσε τον αγώνα με τρεις (!) τελικές, 1/8 γεμίσματα, 42 μεταβιβάσεις, 35 λάθη, 28 κλεψίματα, 27 επεμβάσεις και 19 κερδισμένα φάουλ.

Μάκης Χάβος

«Συνήθως δίνουμε συγχαρητήρια στους παίκτες όταν κερδίζουν, αλλά σήμερα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια, που έκαναν, πατά την ήττα. Ο Παναθηναϊκός με δύο προσπάθειες, τη μία από στημένο, πήρε το παιχνίδι. Κάναμε καλή εμφάνιση, μας έλλειπε μόνο το γκολ. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Αν θα άλλαζε κάτι, αν ξεκινούσε πάλι το παιχνίδι;
«Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα».

Για το ότι ο Σαλπιγγίδης έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο δεξιά :
«Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από το πρώτο. Απλά βάλαμε τον Μουσλίμοβιτς, που είναι φορ περιοχής. Από την πλευρά του Σαλπιγγίδη δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις, απλά δεν ήρθε το γκολ. Άλλες φορές τα γκολ μπαίνουν εύκολα, άλλες όσο και να προσπαθείς, δεν μπαίνει η μπάλα μέσα».

Για τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που μεγάλωσε :
«Ο στόχος μας είναι να βγούμε 1οι στα πλέι οφ. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμη, η διαφορά με τον Παναθηναϊκό θα μειωθεί».

Για την απόδοση του Έτο :
«Είμαι ευχαριστημένος, για πρώτη εμφάνιση. Έπαιξε σε δύο θέσεις και ανταποκρίθηκε. Πιο πολύ παίζει δεξί μπακ, αλλά οι ανάγκες του αγώνα, μας έκαναν να τον ξεκινήσουμε δεξί χαφ»

Φερέϊρα

"Ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς φιλάθλους, δημιουργούν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Όσον αφορά την ομάδα είναι η καλύτερη που αντιμετώπισα από τότε που έφτασα στην Ελλάδα."

Ντιέγκο Αρίας

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, πάντα θέλουμε να κερδίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και σήμερα δεν τα καταφέραμε. Πήρα λίγα λεπτά συμμετοχής, θέλω να δουλεύω συνέχεια για να παίρνω περισσότερο χρόνο και να βοηθήσω την ομάδα στην συνέχεια".

Πάμπλο Γκαρσία.

"Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Εμείς παίξαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Πέτυχε πάντως το γκολ και αυτό του έδωσε την νίκη σήμερα, ο "Δικέφαλος" αυτό που έχει να κάνει πλέον είναι να κοιτάξει μπροστά και να μην επηρεαστεί από αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά, δεν πρέπει να επηρεαστούμε και επικεντρωνόμαστε τώρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο".

Λίνο

«Δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία-δύο φάσεις αλλά κατάφερε να σκοράρει. Η ήττα ήρθε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς θέλαμε τη νίκη, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού και αυτό μας στενοχωρεί περισσότερο. Πρέπει να δουλέψουμε στη συνέχεια για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μουσλίμοβιτς:
«Ημουν πολύ μακριά και δε μπορώ να έχω άποψη. Ωστόσο, αν έχει ακυρωθεί λανθασμένα θα είναι κρίμα για την προσπάθειά μας».

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:

"Κάναμε καλό παιχνίδι. Ασκήσαμε πίεση στον Παναθηναϊκό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν είχαμε τύχη. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία προσπάθεια σε ολόκληρο το παιχνίδι και πέτυχε γκολ. Παίξαμε καλά, όμως δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Το μόνο που μπορούμε να κοιτάξουμε είναι τα λάθη μας".

Μπρούνο Τσιρίλο.

"Είναι κρίμα που ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε. Μέσα στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ" δήλωσε στη NOVASPORTS και συμπλήρωσε: "Ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τη μία φορά η τύχη είναι μαζί σου την άλλη όχι. Ετσι τη μία χαμογελάς και την άλλη στεναχωριέσαι. Αυτό το παιχνίδι και τα μηνύματα του δεν θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε την ίδια προσπάθεια και στη συνέχεια, αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται μία συνεχή προσπάθεια και στο τέλος βλέπεις τη κέρδισε και τι έχασες".

Κίτρινες: Κοντρέρας (2), Ιβιτς, Τσιρίλο, Γκαρσία / Σπυρόπουλος (2), Μαρίνος, Κατσουράνης, Λέτο

Κόκκινες: Κοντρέρας 77' , Σπυρόπουλος 44'

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ (46' Μουσλίμοβιτς), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Τσουκαλάς (59' Αθανασιάδης), Ετό, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (83' Αρίας), Σαλπιγγίδης

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Κστσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (69' Καραγκούνης), Γκοβού (45+ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Λέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...