7/2/11

oxyro N1.368



paok-oxyro

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας

«Εχουμε αγανακτήσει πλέον. Αυτά δε γίνονται ούτε στο μεσαίωνα. Να έρχεται ο πρόεδρος του Άρη και να προκαλεί. Εμείς στο Αλεξάνδρειο, όταν έσβησαν τα φώτα, δεχτήκαμε τόσα αντικείμενα… Οι άντρες κερδίζουν μέσα στο γήπεδο. Δε δικαιούται να πιέζει ο Άρης να αλλάξουν οι εκθέσεις. Είναι γνωστά τα αισθήματα του κομισάριου του κυρίου Μούστου, ότι είναι Αρειανός. Ποιος όρισε κομισάριο αυτόν τον κύριο; Ο κύριος Μούστος δεν ήταν με τον Ολυμπιακό που φάγαμε τέσσερις αγωνιστικές; Ό,τι γίνεται, γράφεται στο φύλλο αγώνα. Δε μας κάλεσε κανένας να εκκενώσουμε το γήπεδο. Υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί με πολιτικά. Κάποιους τους ξέρω προσωπικά. Κι αυτοί στους υπεράριθμους ήταν; Ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε κανέναν μέσα στο γήπεδο».
Για την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο ΠΑΟΚ: «Θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο έστω και να κληθούμε από τον αθλητικό δικαστή. Κανείς δε μας είπε να εκκενώσουμε το γήπεδο. Να γίνει έρευνα για τις προκλήσεις του προέδρου του Άρη. Καπνογόνο έπεσε και μέσα στην ΑΕΚ. Έφαγε πρόστιμο μόνο 2.200 ευρώ. Είδα τον κ. Συμεωνίδη και του ζήτησα ισονομία. Δε ζητάμε καμία χάρη. Αν δεν μπορούν να επιβάλουν ισονομία, να μην ξαναδιαιτητεύσουν. Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ισονομία.
Θεωρώ ότι όλα γίνονται για εσωτερική τους κατανάλωση. Είπα στον κ. Δαμιανίδη, αν θέλεις να χάσεις τη διαφορά, να το ξανακάνουμε το παιχνίδι, αλλά με κόσμο! Προσφέρθηκα να του δώσω του κυρίου Δαμιανίδη τις μισές εισπράξεις. Όποτε θέλουν, ξαναπαίζουμε με κόσμο. Πίστευα ότι είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη διαφορά. Δεν πειράζει, στο τέλος πάλι από κάτω θα είναι ο Άρης και δε θα παίξει ρόλο η διαφορά…»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Με έκπληξη και οργή διαπιστώνουμε ότι το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια. Επειδή η ενορχηστρωμένη προσπάθεια κλοπής της πανάξιας νίκης της ομάδας συνεχίζεται με διαφόρων ειδών παρεμβάσεις, προειδοποιούμε τους πάντες ότι οποιοσδήποτε διανοηθεί να αλλοιώσει και να παραποιήσει τα γεγονότα ή επιχειρήσει να βλάψει τα συμφέροντα της ομάδας, όποια ιδιότητα κι αν έχει, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αστική και ποινική δικαιοσύνη.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Εάν πράγματι κάποιος πρέπει να γελάσει ή να οργιστεί μετά τον χθεσινό αγώνα κατά τον οποίο η ομάδα μας πέτυχε μία απολύτως δίκαιη νίκη, αυτός είναι ο κάθε αντικειμενικός αναγνώστης της ανακοίνωσης των φιλοξενουμένων. Είναι προφανές ότι η αδυναμία τους να παραδεχτούν ακόμη και τα αυτονόητα (ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, την οποία άλλωστε είδε όλη η Ελλάδα μέσω της τηλεόρασης) και να αναγνωρίσουν την πανάξια νίκη μας, τους οδηγεί σε κινήσεις πανικού που μόνον αυτούς εκθέτουν και οι οποίες είναι σε συνέχεια της προκλητικής συμπεριφοράς που επέδειξαν καθ' όλη της διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο με αποκορύφωμα την παρουσία του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Υπενθυμίζουμε λοιπόν σε όλους ότι για τον έλεγχο της εφαρμογής των κανονισμών αρμόδιοι είναι μόνο οι διαιτητές, ο τεχνικός παρατηρητής και ο κομισάριος του αγώνα. Συνεπώς όσα κροκοδείλια δάκρυα κι αν ρίξουν το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει και θα είναι αυτό που η ομάδα μας πέτυχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι σε κάποια γραφεία αθλητικών δικαστών.
Κατανοούμε απολύτως την δυσκολία των φιλοξενουμένων και ιδιαιτέρως του συντάκτη της ανακοίνωσης να υποχρεώνεται να επιστρέψει στο γήπεδο στο οποίο πέρσι γνώρισε μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες με διαφορά ρεκόρ 35 πόντων.
Κατανοούμε επίσης και την απογοήτευσή τους από το ότι τελικά οι προσευχές τους να μην αγωνιστεί ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν εισακούστηκαν και ο αρχηγός ήταν πρωταγωνιστής στη χθεσινή νίκη.
Αυτό που δεν κατανοούμε είναι η πρωτόγνωρη ευαισθησία τους στο να καταμετρούν τους παρευρισκόμενους στον αγώνα, ωσάν να ευθύνονται οι αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις και οι άνδρες της εταιρίας σεκιούριτι για την ήττα της ομάδας τους, που σε τελική ανάλυση εξασφάλισαν για τους φιλοξενούμενους τις πλέον ασφαλείς συνθήκες παρακολούθησης του αγώνα. Σε αντίθεση βεβαίως με τα όσα συνέβησαν στον περσινό αγώνα, όπου όταν τα φώτα έσβησαν για δέκα λεπτά διευκολύνθηκε η άνανδρη επίθεση εναντίον των λιγοστών εκπροσώπων μας που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο.
Η επιλεκτική και ασθενής μνήμη μόνο σε φαινόμενα περαιτέρω εκφυλισμού και συρρίκνωσης του μπάσκετ μπορεί να οδηγήσει. Και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθήσουμε τις κινήσεις πανικού και μισαλλοδοξίας κανενός.
Οφείλουμε όμως μία απάντηση σε όποιον τολμά να αφήσει έστω και υπαινιγμό για την πανάξια νίκη μας.

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...