22/2/11

oxyro N1.381




Λίγο μετά τις 4.10 τα ξημερώματα η αποστολή του ΠΑΟΚ πάτησε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και οι παίκτες του ΠΑΟΚ μας αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ,ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΑΣ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΎΠΕΛΟ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
MΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚ ....


















paok-oxyro -
Europa League

ΤΣΣΚΑ
Μόσχας - ΠΑΟΚ 1-1
Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα......

Η ηρωική παρουσία τον 1000 οπαδών της ομάδας μας που έδωσε και πάλι ευρωπαϊκή παράσταση στους -20 βαθμούς ήταν συγκλονιστική

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ψυχή, άγγιξε το θαύμα, ταπείνωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά γνώρισε στο Λουζνίκι τον πιο πικρό αποκλεισμό της ιστορίας του, ηταν ο κυρίαρχος του αγώνα είχε δοκάρι (36') έχασε ευκαιρίες - μαρς αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον "Μούσλι" (67') , ένα παιχνίδι που έπρεπε να λήξει με 1-4 έληξε 1-1.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Μάκης Χάβος

«Ηταν πολύ δύσκολο λόγω των πολικού ψύχους όμως σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί πίστευα ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, αλλά είμαι και περήφανος για την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα».

Για την τύχη:
«Με βάση τις ευκαιρίες που είχαμε οι δύο ομάδες στα δύο παιχνίδια, είδαμε ποια ομάδα έκανε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες στο σύνολο των δύο αγώνων».

Για την αλλαγή που είχε η ομάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:
«Ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας και ήμουν σίγουρος ότι θα παίζαμε καλά. Προσπάθησα να το περάσω και στους παίκτες. Δε μπορεί η ομάδα λόγω των πολλών παιχνιδιών και των τραυματιών δε μπορεί σε όλους τους αγώνες να έχει την εμφάνιση που είχε σήμερα. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γιατί έχουμε δώσει πάρα πολλά παιχνίδια και είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς».

Για το αν αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια η εμφάνιση:
«Είναι τόσο μεγάλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα το ξεπεράσουν. Θα ήμαστε στενοχωρημένοι αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Θέλουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για τη ΤΣΣΚΑ:
«Εχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Δε μπορώ να ξεχωρίζω κανέναν. Θεωρώ ότι όποια ομάδα σήμερα θα πήγαινε στον τελικό…»

Για τις καιρικές συνθήκες:
«Για όλους ήταν πρωτόγνωρο αλλα εγώ δε φόρεσα ποτέ σκούφο…»

Για την αλλαγή του Ιβιτς:
«Ηταν για λόγους τακτικής. Βγήκε ο Ιβιτς για να μπει και άλλος επιθετικός και δε θέλαμε να ρισκάρουμε βγάζοντας αμυντικούς, γιατί αν το κάναμε 1-2 θα προκρινόμασταν. Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα πολύ ποιοτική».

Για την εμφάνιση:
«Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη της ομάδας, καλύτερη και από το Ζάγκρεμπ, γιατί σήμερα ήμασταν καλύτεροι και στο επιθετικό αλλα και στο κομμάτι που αμυνόμασταν».

Για το μήνυμα του στον κόσμο:
«Σήμερα έκαναν και πάλι τόσα χιλιόμετρα για να είναι κοντά. Δε χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Ξέρουν οι ίδιοι».

Πάμπλο Κοντρέρας

Για το αν αισθάνεται αδικημένος από το αποτέλεσμα:

"Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα. Σήμερα κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και η τύχη δε μας βοήθησε πολύ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δουλέψαμε πολύ καλά, αλλά θα ήταν καλύτερα να παίρναμε και την πρόκριση για την επόμενη φάση."


Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού:

"Πρέπει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ όσα μπορούμε και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας."

Για το τι του μένει μετά από αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι:
"Το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπέ να ήμασταν πιο δυνατοί μέσα στην Τούμπα, όπως τις άλλες χρονιές. Εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα στην Ευρώπη. Οι παίκτες και οι φίλαθλοι μπορούν να έχουν την αίσθηση ότι αφήσαμε καλό όνομα στην Ευρώπη."

Μπρούνο Τσιρίλο

«Είμαι απογοητευμένος. Ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να φύγει από το EuropaLeague. Αν κάποιος έπρεπε να περάσει αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ. Για 93 λεπτά μόνο ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο γήπεδο. Νιώθω πολύ άσχημα. Κάθε φορά κάνουμε κάτι πολύ καλό αλλά σήμερα δεν το καταφέραμε. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είχαμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλό από εδώ και πέρα. Κερδίσαμε πολλά από το ευρωπαϊκό ταξίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως»

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

«Μένει η καλή εμφάνιση μόνο και τίποτα άλλο. Δεν είχαμε καθόλου τύχη. Χάσαμε πέντε καλές ευκαιρίες και αν είχαμε λίγη τύχη εμείς θα είχαμε περάσει. Δεν πρόλαβα τη μπάλα στη φάση μου. Εκανα τάκλιν και ίσα ίσα την πρόλαβα με τη μύτη».

Για τη συνέχεια:
«Σήμερα τελείωσε η προσπάθεια στην Ευρώπη. Μόνο όμορφες στιγμές μας μένουν και πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για την καλύτερη σημερινή εμφάνιση:
«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν καλοί για 20 λεπτά και μετά τον είχε η ΤΣΣΚΑ. Σήμερα κάναμε πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε η τύχη. Θέλουμε να παίζουμε το ίδιο καλά σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλες τις ομάδες, κάποιες φορές δεν είσαι σε καλή μέρα. Συμβαίνει. Αλλά δεν είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας»

Για το τι μένει μετά την πορεία του ΠΑΟΚ:
«Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει χαρά. Το μόνο που μένει είναι η πικρία. Το όμορφο σημάδι είναι ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αντρε Βιεϊρίνια

«Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο πέναλτι ήταν τυχερή η αντίπαλη ομάδα. Επρεπε να διώξουμε τη μπάλα. Ειχαμε ακόμα μία ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη για να πετύχουμε δεύτερο γκολ».

Για το αν τακτικά ο ΠΑΟΚ ήταν τέλειος:
«Η τακτική ήταν να βάλουμε γκολ, όπως και στο γήπεδο μας. Αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και στα 90 λεπτά του αγώνα. Αν δε βάζεις τις ευκαιρίες χάνεις το παιχνίδι. Δεν κάναμε γκολ αυτές μας τις ευκαιρίες και αυτή ήταν η διαφορά στα δύο παιχνίδια».

Για το αν χρωστάει η τύχη στον ΠΑΟΚ:
«Στο ελληνικό πρωτάθλημα δε μας αφήνουν να κάνουμε κάτι παραπάνω. Εχουμε παίξει με μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη κάτι που έγινε και σήμερα αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε»

Σταύρος Τσουκαλάς.

"Δώσαμε όλοι τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είπαμε ότι είναι ένα ματς και έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Ατυχήσαμε, όμως, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση και με πολλά γκολ διαφορά."

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Νέσιντ, Σαλπιγγίδης, Κρέσιτς, Γκαρσία.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Λ. Ντουαμέλ (Γαλλία)
ΒΟΗΘΟΙ : Στ.Ντουαμέλ (Γαλλία) - Κρ.Καπελί

ΤΣΣΚΑ
: Ακινφέεβ (65 Τσεπτσούγκοφ), Β. Μπερεζούτσκι, Ιγνκασέβιτς, Ναμπάμπκιν, Σένικοφ, Σεμπέρας, Μαμάεφ, Τόσιτς, Κάουνα (61 Αλντόνιν), Βάγκνερ Λοβ (94 Α. Μπερεζούτσκι), Νέσιντ.

ΠΑΟΚ
: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (87 Αθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...