18/12/08

oxyro N739


paok-oxyro - ΑΠΟ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
«Να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι»
Την Παιδοογκολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί οι παίκτες της ομάδας του ΠΑΟΚ, και μαζί με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καλαφατάκη και τον Team Μάνατζερ, Τέλη Περγαμηνέλη, συμμετείχαν στην «Εβδομάδα Αγάπης», που διοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ και ο ΣΕΠΚ, με τη συμμετοχή των "Πελαργών". Οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Παιδοογκολογική Κλινική του Ιπποκράτειου και μοίρασαν δώρα στα παιδιά ήταν οι: Καυκής, Βασιλειάδης, Κυρίτσης, Τσιάρας, Γιαννακίδης, Μαρμαρινός και Γαλαζούλας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Καλαφατάκης μιλώντας για την επίσκεψη που έγινε στην Παιδοογκολογική Κλινική, σχολίασε: «Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε εδώ, δίπλα σε αυτά τα παιδιά που δοκιμάζονται και περνούν δύσκολες μέρες και με την παρουσία μας εδώ δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το να τους δώσουμε τη δυνατότητα να χαμογελάσουν λίγο περισσότερο. Κι αυτό που διαπιστώσαμε όλοι μας ήταν ότι ακόμη κι αυτή η επίσκεψη ήταν κάτι σημαντικό για τα παιδιά αυτά, μόνο που δεν πρέπει να μείνουμε μόνο εδώ, αλλά να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα τους». Ο Γιώργος Τσιάρας αναφερόμενος στην επίσκεψη των παικτών, τόνισε: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά και με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία. Σίγουρα περνάμε δύσκολες μέρες και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και να προσπαθούμε όλοι μας για το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα αν βλέπεις ένα παιδί να χαμογελά κι αυτό που κάναμε εμείς σήμερα, είναι το ελάχιστο. Και πρέπει να κάνουμε όλοι μας κάτι, όχι μόνο αυτές τις Αγιες Ημέρες, αλλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν». Εκτός από τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, συμμετείχαν στη σημερινή επίσκεψη και αντιπροσωπεία παικτών από άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης (Χατζηπέτρου, Μπάρδας, Χρήστου, Κοκολιός, Σκαρλάτος, Νησιώτης, Κλουτζός, Μασλαρινός), Ελληνες προπονητές (Ροδόπουλος, Μπολάτογλου, Κωνσταντινίδης, Μουρατίδης, Μπαξεβάνης, Γαλάνης), ενώ ήταν εκεί και οι «Πελαργοί», με τον Ιπποκράτη Βλαχοπαναγιώτη.

paok-oxyro - ΑΠΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Τμημάτων Υποδομής
Πραγματοποιήθηκε χτες στο Club Hotel στην περιοχή του Fix, η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές της Α΄ ομάδας Zlatan Muslimović και Στέφανος Αθανασιάδης, καθώς επίσης και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ για την ασφαλιστική κάλυψη των 330 ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας και βραβεύτηκαν ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής για τις ποδοσφαιρικές τους επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου