11/12/08

oxyro N732


paok-oxyro - Η συνέντευξη του Ηλία Αναστασάκου
"Θέλουμε να νικήσουμε την Ξάνθη. Είναι ένα δύσκολο ματς. Προερχόμαστε από ένα άτυχο και άδικο αποτέλεσμα για εμάς, την περασμένη Κυριακή και γι’ αυτό θέλουμε ακόμη περισσότερο να κερδίσουμε αυτό το ματς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν περιμέναμε στην έδρα μας να έχουμε ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα όπως αυτό με τον Αστέρα, αλλά πιστεύω με μία νίκη επί της Ξάνθης όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια"
"Νιώθω πολύ ωραία που είμαι στον ΠΑΟΚ και ειδικά τώρα που πέτυχα το πρώτο μου γκολ νιώθω ακόμη καλύτερα. Είναι δύσκολη η προσαρμογή όταν προέρχεσαι από ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά η διοίκηση, οι παίκτες και ο προπονητής με έβαλαν στο κλίμα της ομάδας και με έκαναν να αισθάνομαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Στενοχωρήθηκα πολύ για εκείνη τη φάση στο 93ο του προηγούμενου παιχνιδιού. Ηταν μια κακιά στιγμή. Ηθελα πολύ να βάλω το γκολ, αλλά υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια, όπου μπορώ να επανορθώσω"
"Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι καλή και όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος ο απολογισμός θα είναι θετικός"
"Εγώ δεν περίμενα να τραυματιστεί ο Μουσλίμοβιτς ή κάποιος άλλος. Ο Μουσλίμοβιτς είναι πολύ καλός παίκτης και η ομάδα τον χρειάζεται, αλλά εγώ δεν λειτουργώ με το σκεπτικό να αποδείξω τίποτα σε κανένα. Προσπαθώ στις προπονήσεις και τα παιχνίδια να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ετσι απλά"
"Το ότι παρόλες τις αλλαγές η ομάδα την προηγούμενη κυριακή είχε συνοχή, είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις και από τα παιδιά που δεν παίζουν πολύ. Δουλεύουν όλοι πάνω στα σχήματα του προπονητή και έτσι όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν όποτε να κληθούν να βοηθήσουν"
"Βλέπω ότι στον ΠΑΟΚ όλα λειτουργούν πολύ σοβαρά. Η ομάδα είναι σταθερή και δουλεύει πάνω σε ένα πλάνο καλά και μεθοδικά, μέσα κι έξω από το γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00