16/12/08

oxyro N737


paok-oxyro - Θοδωρής Ζαγοράκης
«Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στον κόσμο»
Επίσημο κάλεσμα στους φιλάθλους από τον Θ. Ζαγοράκη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
«για όλους μας η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αποτελεί το μεγαλύτερο όνειρο. Είναι σημαντικό να στηρίζεται η ομάδα σε έναν και μόνο επενδυτή, στον κόσμο του.
»Καλώ λοιπόν τον κόσμο να πάρει μετοχές. Βέβαια, το ποσό είναι πολύ μεγάλο, ξέρουμε και δεν είμαστε τρελοί για να πιστεύουμε ότι θα καλυφθεί το ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ σε έναν μήνα», «Ακούω και διαβάζω διάφορα περί ύπαρξης επενδυτών που είναι από πίσω. Εκτιμώ ότι αυτό είναι αποτρεπτικό για τον όποιον θέλει να βοηθήσει. Εγώ δεν είμαι εδώ για να κοροϊδεύω τον κόσμο, αλλά για να τον προστατεύσω.»
Δεν θα έλεγα λοιπόν στον κόσμο 'Πάρτε μετοχές', γνωρίζοντας ότι κάποιος είναι από πίσω. Θα ήταν άτιμο από τη πλευρά μου». «εφόσον καλυφθεί το 1/4 της αύξησης θεωρώ ότι η ομάδα θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για να αλλάξει επίπεδο.»Μη νομίζετε ότι έχουν εξαλειφθεί τα προβλήματα, απλά είμαστε σε καλό δρόμο. Για φέτος δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε για τα επόμενα χρόνια».«θα γίνουν κάποιες συναντήσεις με σκοπό να προσεγγίσουμε ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν.
»Σημασία έχει η συμμετοχή όλων. Αυτή η συσπείρωση που υπάρχει στον κόσμο, πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της αύξησης του κεφαλαίου.
»Εδώ θέλω να σημειώσω ότι πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία ενδεχομένως να ταλαιπωρήσει λίγο τον κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να πράξουμε διαφορετικά. Δεν μπορώ να μπω στην τσέπη κανενός, αλλά περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου». «θα τα πούμε με κάθε λεπτομέρεια στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου που θα γίνει τον Ιανουάριο.
»Η προσοχή μας στη παρούσα φάση είναι η αύξηση του κεφαλαίου, γνωρίζοντας όμως και τη σημασία του ζητήματος των χρεών».
«δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Πως κάποιος μπορεί να χαρακτηρίσει τον εαυτό του έγκυρο, όταν βασίζεται σε ανυπόγραφα δημοσιεύματα. Αξία δεν δίνουμε σε κανέναν».«Το καλοκαίρι, μόλις τελείωσαν οι μεταγραφές, είπαμε ότι κάναμε εις γνώση μας υπέρβαση. Μακάρι να είχαμε τα εκατομμύρια να πάρουμε παίκτες. Δεν μπορούμε όμως να βάλουμε μέσα την ΠΑΕ, αλλά πρέπει να συμβάλλουμε ώστε να ανεβούμε επίπεδα», είπε ενώ αναφέρθηκε ότι «δεν έχει υπολογιστεί στον προϋπολογισμό έξοδα για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο».
«υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που είναι καλύτεροι και το αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου