2/12/08

oxyro N726


ΑΠΟ ULTRAS PAOK

Γράφοντας τις παρακάτω γραμμές αναρωτιέμαι εάν μεχρι το βράδυ,στο δημοκρατικό κράτος που ζουμε θα έχω συλληφθεί επείδη γράφω την άποψη μου.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ηταν εύχαριστο για τον Παοκτσή..Αλλά το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα μετά τα τραγελαφικά που εγίναν στην Φυλή. Δεν είμαι Βούλγαρος,ούτε Τούρκος και η μητέρα μου ειναι Κυρία...Το ακούς Ελληνική Αστυνομία;;;;;

Ειμαί ένας περήφανος οπαδός του ΠΑΟΚ και έχω δικαίωμα να πηγαίνω σε οποιοδήποτε γήπεδο στη γη και εφόσον τηρώ τους νόμους να μου δείχνετε σεβασμό..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ..Η εκδρομή είναι η αναπνοή μου και ο λόγος που σαν Παοκτσής διαφέρω από τους υπόλοιπους οπαδούς..

Συλλάβετε εμένα,τον διπλανό μου,τους οδηγούς των λεωφορείων..Συλλάβετε και τον Αθανασιάδη αν θέλετε επειδή έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και σας στεναχώρησε..Ακόμα και έτσι θα ταξιδεύω,θα τραγουδάω και θα γράφω ιστορία.. Ηράκλειο,Καυτατζόγλιο,Κομοτηνή,Φύλη....Όπου και να πάμε οι διοικήσεις των υπολοίπων ομάδων και η ελληνική αστυνόμια μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα..Ζούμε την δική μας Χούντα..Ο Παοκτσης πρέπει να εξαφανιστεί!!Πραγματικά ,ακόμα νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με κάποιους οπαδούς μιας απλής ομάδας;; Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ..

ΥΣΤ1:Αλήθεια κύριοι διοικούντες της Καβάλας..Γιατί δεν μας θέλετε και βάζετε το εισιτήριο 40 ευρώ;

ΥΣΤ2:Την Τρίτη ο Θόδωρος θα μας τα εξηγήσει όλα..Ανοίξτε τα αύτια σας και ετοιμαστείτε

το κείμενο είναι από τον αρθρογράφο μας fisiko...


ΑΠΟ GATE4
Ακόμα μία σημαντική νίκη εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στην Φυλή. Καταφέραμε να προηγηθούμε με γκολ του Κονσεϊσάο αλλά μετά δεχτήκαμε την ισοφάριση από γκολ που προήλθε μετά από πάσα με το χέρι. Ευτυχώς όμως για όλους μας, ο νεαρός Αθανασιάδης πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ στο τέλος του αγώνα και έστειλε τους 2.500 οπαδούς μας στα ουράνια. Αξίζει να αναφέρουμε και στην εντελώς άδικη αποβολή του παικταρά Πάμπλο Γκαρσία, από τον ανεκδιήγητο διαιτητή. Από αλλόθρησκους το περιμέναμε αυτό, δηλαδή να στοχοποιηθεί ο παίκτης, αλλά αυτά να τα βλέπουν και κάποιοι εκσυγχρονιστές οπαδοί μας που μπήκανε στο τριπάκι να κάνουν τους κριτές του x factor και αναλύσανε μέχρι αηδίας προηγούμενες αθλητικές ενέργειες του παίκτη μας.

Για άλλη μία φορά αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τη στάση της αστυνομίας που κατάφερε να πυροδοτήσει ένα ματς που κανονικά θα έπρεπε να περάσει απαρατήρητο. Στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο Θρασύβουλος δεν έχει κόσμο (βέβαια και να είχε δεν θα ασχολούταν κανείς μαζί του), αλλά όταν έφτανες στο γήπεδο έβλεπες παντού αστυνομικούς κάθε χρώματος και κάθε τύπου.

Προφανώς φοβήθηκαν μη γίνουν συμπλοκές με τα δέντρα και έχουμε εκτεταμένες καταστροφές σε μία περιοχή που το πιο κοντινό ίχνος πολιτισμού απέχει μισή ώρα με τα πόδια. Η ηγεσία της αστυνομίας, είχε την φαεινή ιδέα να στήσει 4 μπλόκα σε απόσταση 200μ πριν από τις θύρες του γηπέδου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί οπαδοί μας με λεφτά στα χέρια να θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια και να μην μπορούνε, ενώ εκατοντάδες άλλοι κάτοχοι εισιτηρίων να μείνουν εκτός γηπέδου για μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα. Η ένταση που προκλήθηκε και οι στιγμές απείρου κάλλους που παρακολουθήσαμε, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε απουσία αστυνομικών. Όσο για τα πολυδιαφημισμένα σχέδια της αστυνομίας που θέλανε τα λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βρίσκονται 3 ώρες πριν στις κερκίδες, αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν έχουν καμία χρησιμότητα και δεν χρειάζεται να τα παίρνει κανείς στα σοβαρά.

Στα συν, η έμπρακτη και πάσης φύσεως αλληλεγγύη που έδειξαν οι οπαδοί μας στο παιδί που πιάσανε άδικα και του φορτώσανε το μισό ποινικό κώδικα. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν βλέπουμε να λειτουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ σαν μία οικογένεια, ιδιαίτερα σε όσους έχουν ανάγκη. Στα μείον, οι αδερφές με τα χακί που βγάλανε το άχτι τους σε αυτούς που κατεβήκανε για κατούρημα στο Σχηματάρι. Αν αυτοί οι θρασύδειλοι, που χωρίς τον εξοπλισμό τους είναι οι μεγαλύτερες «Λουκίες», εξοργιστήκαν επειδή αργήσανε μερικές ώρες να πάνε σπίτι τους και ξυλοκόπησαν άγρια πάλι νεαρά παιδιά ,επειδή προφανώς με τους μεγαλύτερους τα βρίσκουν σκούρα, ας βάλουν τα γκλομπ στον πάτο τους και να γνωρίζουνε ότι εμείς έχουμε πολύ μεγαλύτερες αντοχές. Για περισσότερα ας ρωτήσουν τους συναδέλφους τους που ήρθανε στη ΔΕΘ το 2006.

ΥΓ: Τελικά θέλουν οι υπεύθυνοι της σούπερ λίγκα γεμάτα γήπεδα, ναι ή όχι; Ούτε στην Ουγκάντα δεν κρύβουν εισιτήρια για να υπάρχουν άδεια γήπεδα και η συμπεριφορά απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ (που αποδεδειγμένα είναι ο μόνος που μπορεί να κατεβάσει χιλιάδες άτομα σε εκτός έδρας παιχνίδια) σίγουρα κάτι δείχνει.


ΑΠΟ PAOKWORLD
Εμείς μαζί για μια ζωή

Καταρχήν συγχαρητήρια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας για την νίκη και ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτήν την καψούρα μου που είτε κερδίζει είτε χάνει, με κάνει περήφανη που είμαι ΠΑΟΚ.

Τραβήξαμε απίστευτη ταλαιπωρία μέχρι να φτάσουμε. Σε κάθε μαγαζί η βενζινάδικο 1-2 περιπολικά από έξω να μην μας αφήνουν να σταματήσουμε μήπως και το σπάσουμε. Πριν το Σχηματαρι μόνο μας άφησαν να σταματήσουμε σε ένα μαγαζί το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο λεηλατήθηκε. Και αυτό με την ευχή της ελληνικής αστυνομίας. Αυτοί μας κατέβασαν εκεί, αυτοί ήταν μπροστά όταν το σηκώνανε όλο, αυτοί ξέραν τι θα γίνει και μας κοιτούσαν απαθέστατοι...

Σχηματαρι... Απίστευτη αδικαιολόγητη αργοπορία. Μας έδωσαν την εντύπωση ότι όλα αυτά γίνονται επίτηδες για να αργήσουμε να φτάσουμε στο γήπεδο.

Φυλή... Ένα γήπεδο μέσα στην ερημιά, λες και πηγαίναμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Δυο κερκίδες σε σχήμα Γ (μαζί και τα επίσημα).
Ο κόσμος παρόλο την ταλαιπωρία να περιμένει να μπει μέσα, να έχουμε τα εισιτήρια στο χέρι και να τρώμε τραμπούκο από την δήθεν εξουσία.
Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους... Δίναμε το εισιτήριο το έσκιζαν, περνούσαμε και οι άλλοι μπάτσοι δεν μας άφηναν να περάσουμε γιατί το εισιτήριο ήταν σκισμένο. Η κοροϊδία σε όλη της την ξεφτίλα. Αρχίσαμε να αντιδράμε να φωνάζουμε και φυσικά για να μας κλείσουν το στόμα ξεκινάει η αδικαιολόγητη χρήση δακρυγόνων και χημικών. Άντρες ,γυναίκες παιδιά να κλαίνε και να μην μπορούν να αναπνεύσουν.
Ρε εξουσία ερχόμαστε με το εισιτήριο στο χέρι γιατί και αυτό ΕΣΥ μας το ζήτησες. Επειδή φοράς στολή νομίζεις ότι μπορείς να μας φέρεσαι όπως θέλεις?
Επειδή είσαι βλαχοκομπλεξικός ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να μας φωνάζεις μαλάκες.
Ούτε η στολή σου δίνει το δικαίωμα να βρίζεις και να ειρωνεύεσαι την πόλη μου και την ομάδα μου. Η θέση σου είναι να γίνεται ομαλή η προσέλευση των φιλάθλων μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ΟΧΙ να βγάζεις τον κομπλεξισμό σου πάνω μας. Μαλάκας είσαι εσύ και μόνο εσύ που φέρεσαι και μιλάς έτσι, επειδή το κράτος σου φόρεσε αυτήν την αποκριάτικη στολή και μπορείς να κρύβεσαι πίσω από αυτήν.
Ναι για μένα καλά σας κάνανε και σας και τα οχήματά σας. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν αλλάζουν είτε φοράμε πολιτικά είτε φοράμε τα διακριτικά της ομάδας μας.
Τι έγινε μας είδατε πολλούς και φοβηθήκατε? Αντιδράσαμε και πάντα θα αντιδράμε όταν εσείς προκαλείτε...
Όσο για το παλικάρι έπρεπε να πιάσετε κάποιον για να δικαιολογήσετε τα αίσχη που κάνατε. Αυτοί είστε..........
Με ποιο δικαίωμα θα απαγορέψετε την είσοδο της ΠΑΟΚτσίδικης σημαίας μέσα στο γήπεδο? Φοβηθήκατε μήπως βγάλουμε την σημαία και πετάξουμε το κοντάρι... Μήπως ρε ελληνική αστυνομία ήσασταν σε λάθος γήπεδο και άθλημα? Τι νομίζατε ότι ξαφνικά θα την δούμε Βερούλη και Σακοράφα και θα αρχίσουμε τις προπονήσεις με τα κοντάρια? Μας είδατε πολλούς και χάσατε την μπάλα?
Σεβασμό απαιτούμε και τίποτα άλλο. Κάνουμε τόσα χιλιόμετρα για να δούμε την καψούρα μας, άλλος δεν είχε λεφτά ούτε για νερό, άλλος έκανε κοπάνα από την δουλειά με κίνδυνο να μείνει άνεργος μα όλοι, ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ με την ΠΑΟΚΑΡΑ και χωρίς να σας προκαλέσουμε αρχίζετε την επίθεση? Σας αφήνουμε τα λεφτά μας για να μπούμε σε ένα γήπεδο που εμένα μου έμοιαζε αλάνα για ποδόσφαιρο συμμοριών. Μας βάλατε 15 λεπτά αφού είχε ήδη αρχίσει το παιχνίδι και μιλάς εσύ αθηνομπατσε με το γκλομπ στο χέρι για την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και μας αποκαλείς μαλάκες?
Είναι ΤΙΜΗ σας ρε που πατήσαμε τα χορτάρια σας και είναι ΤΙΜΗ σας να φιλοξενείτε τον λαο του ΠΑΟΚ!!

Κερκίδα...Απίστευτη! Μπήκαμε μέσα και τα ξεχάσαμε όλα. Μόνο ο ΠΑΟΚ. Η αδρεναλίνη στα ύψη. Και εκεί που ξαφνικά έχουμε κοκαλώσει και απογοητευτεί από το γκολ της ισοφάρισης σκάει μύτη το αλάνι ο Αθανασιάδης και καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα. ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Να κλαίμε από χαρά, να ουρλιάζουμε από ικανοποίηση. Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ δεν σ' αλλάζω με τίποτα!

ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!

Πολύ καλή ενέργεια να ακούγεται από 2000 + άτομα το σύνθημα για τον αδελφό μας που συνελήφθη.
ΑΝ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΥΛΗ...
Καθόμασταν μέσα στο κρύο μετά το τέλος του ματς μέχρι να ελευθερωθεί ο αδελφός μας...
Και για κάποιους που λένε στα @@ τους για το παλικάρι που τον πιάσανε αφού προκάλεσε να τους πω πως στην θέση του μπορεί να ήσασταν εσείς η εγώ. Επειδή δεν έτυχε σε μας δεν σημαίνει ότι δεν μας νοιάζει και δεν ασχολούμαστε.
Είναι αδελφός μας, είναι ΠΑΟΚ και αυτό σημαίνει πως είτε φταίει είτε όχι είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να του συμπαρασταθούμε με όποιο τρόπο και μέσο μπορούμε. Έτσι δεν είναι άλλωστε ο λαός του ΠΑΟΚ? ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!! με όποιο κόστος. Και το κλείσιμο των διοδίων έγινε γι'αυτό το σκοπό και μόνο γι'αυτό. Άσχετα αν στην πορεία εξελίχθηκε αλλιώς.
Και γι'αυτό να πω σε μερικούς ότι δεν προκαλέσαμε. Μας προκάλεσαν! Φύγαμε κανονικά από το γήπεδο έχοντας το διπλό στην τσέπη και στον δρόμο που κάναμε στάση για να αποβάλλουμε τα υγρά που είχαμε καταναλώσει μας την έπεσαν τα ματ και άρχισαν να βαράνε τον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία και όποιον πάρει ο χάρος. Γι αυτό έγινε ό,τι έγινε στα διόδια...

Το θέμα έχει τελειώσει, πήραμε το τριποντάκι, γυρίσαμε μετά από ώρες ταλαιπωρίας μέσω Κοζάνης.

Αυτό που πρέπει όλοι να σκεφτούμε είναι το παλικάρι που πιάσανε και τίποτα άλλο.Ένας αδελφός μας είναι στην φυλακή. Όσο εμείς φωνάζαμε και πανηγυρίζαμε στο γήπεδο ένας αδελφός μας ''καλοπερνούσε'' στα χέρια κομπλεξικών ένστολων αποβρασμάτων.Μακάρι να αθωωθεί ο παλίκαρος αν και το βλέπω δύσκολο... Μακάρι να βγω λάθος...Όταν φωνάζουμε μέσα στο γήπεδο ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ δεν είναι μόνο για την ομάδα! Είναι και για τα αδέλφια μας που πληρώνουν για όλους εμάς. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ.

Σήμερα αυτός, αύριο ΕΣΥ...

KATISI4, 1/12/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -