13/12/08

oxyro N734









paok-oxyro - ΠΑΟΚ - SKODA ΞΑΝΘΗ 1-0
Την επαφή του με την κορυφή διατηρεί ο ΠΑΟΚ, απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, νίκησε 1-0 τη Ξάνθη με γκολ του Μπακαγιόκο.

Η ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6' Σέντρα του Λάκη από δεξια, κεφαλιά ο Ίβιτς, αλλά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Γκσπούρνινγκ.

19' Ο γκολκίπερ της Ξάνθης αποκρούει νέα καλή κεφαλιά, αυτήν την φορά από τον Μάρκος Αντόνιο σε εκτέλεση φάουλ του Λάκη.

33' Ευκαρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μάρκος Αντόνιο να πιάνει την κεφαλιά και πάλι από την εκτέλεση φάουλ του Λάκη, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

41' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, τρίτη μεγάλη απόκρουση για τον Γκσπούρνινγκ, ο οποίος αντέδρασε σωστά στο δυνατό σουτ του Μπαλάφα.

63' 1-0: Γκολ ο Μπακαγιόκο στην πρώτη επαφή του με την μπάλα εκμεταλεύτηκε το λάθος του Φίσλα και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

79' Ο Βερόν στο πλασέ μέσα από την περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο Γκσπούρνινγκ.

88' Ο Ίβιτς έβγαλε τετ-α-τετ τον Κωνσταντινίδη με τον Γκσπούρνινγκ, όπως ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του άσου του ΠΑΟΚ.

Διαιτητής: Σταθόπουλός (Αχαΐας)
Κίτρινες: Μπαλάφας, Ιβιτς, Μάρκος Αντόνιο - Λαμπριάκος, Τζιωρτζιόπουλος

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Αναστασάκος (84' Μαλεζάς), Κοντρέρας, Ίβιτς, Βερόν, Λάκης (80' Κωνσταντινίδης), Μπαλάφας (61' Μπακαγιόκο), Σνάουτσνερ

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (34' Αγκάλι), Τζιωρτζιόπουλος (66' Ταϊντέρ), Γκρζέλακ (77' Παππάς), Λαμπριάκος, Ντοριβάλ, Σουάνης, Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Φεριέ

Φερνάντο Σάντος
«Γνωρίζαμε ότι θα ήτανε ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που μέχρι στιγμής δεν είχε δεχθεί εκτός έδρας γκολ. Δείξαμε όμως καλή νοοτροπία και ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού κάνοντας ίσως την καλύτερη μας εμφάνιση την φετινή σεζόν. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Ο ΠΑΟΚ είναι από την αρχή της σεζόν μια δυνατή ομάδα με όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σίγουρα μας λείπει ο Μουσλίμοβιτς αλλά και οι υπόλοιποι τα έχουν καταφέρει πολύ καλά, βασικός στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να το βλέπουμε ξεχωριστά».
Γιώργος Παράσχος
«Κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Ήξερα ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ με τον ΠΑΟΚ όμως αξίζει την νίκη αφού εμείς δεν παίξαμε καλά. Ακόμα δεν ξέρω τι έγινε με τον Φλίσκα όπως και με ΠΑΟ έτσι και σήμερα πληρώσαμε ένα λάθος. Ο ΠΑΟΚ έχει σταθερή πορεία και πιστεύω ότι στο μέλλον έχει προϋποθέσεις να πάει ακόμα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...