7/12/08

oxyro N729






paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης -1-1
15΄ Αναστασάκος / 62΄ Τσέζαρεκ

Το φιλμ του αγώνα...

14' Κίτρινη κάρτα Εστέβες (Αστέρας)

16' 1-0: Ο Αναστασάκος ανοίγει το σκορ. Ο 30χρονος επιθετικός έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του Αστέρα, μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Αμπάρη.

27' Κίτρινη κάρτα ο Ζαϊρί (Αστέρας)

30' Έπειτα από σέντρα του Λάκη, η μπάλα κοντράρει στον Λαζαρίδη και πηγαίνει προς τα δίχτυα του Αστέρα. Ο Αμπάρης προλαβαίνει και πάνω στη γραμμή σώζει την ομάδα του από το αυτογκόλ.

32' Ο Αναστασάκος έβγαλε τον Ηλιάδη απέναντι από τον Αμπάρη αλλά ο μέσος του ΠΑΟΚ καθυστέρησε χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα ο Ντεμπόντε να προλάβει να διώξει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

38' Κίτρινη κάρτα ο Καρντόσο (Αστέρας)

Λήξη ημιχρόνου

46' Αρχισε το δεύτερο ημίχρονο

49' Σέντρα του Κονσεϊσάο από τα αριστερά, κεφαλιά ο Ηλιάδης αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Χαλκιά.

54' Φάουλ από τον Κονσεϊσάο, η μπάλα έφυγε άουτ, λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αμπάρη.

62΄1-1: Ο Τσέζαρεκ σημείωσε το 7ο εφετινό τέρμα του. Έπειτα από κάθετη μπαλιά του Φλάβιο, ο επιθετικός του Αστέρα με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Χαλκιά, ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενος.

64' Κίτρινη κάρτα ο Μπαλάφας (ΠΑΟΚ)

72' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Φυτανίδης στη θέση του Ζαϊρί.

81' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Φωμάς στη θέση του Φιλομένο.

83' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Η κεφαλιά του Μπαλάφα μετά από την σέντρα του Λάκη, περνάει λιγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αμπάρη.

84' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινίδης στη θέση του Λάκη.

88' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης στη θέση του Ηλιάδη.

92' Μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Σουτ του Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή, η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον αμαρκάριστο Αναστασάκο, ο οποίος από απόσταση τριών μέτρων «σημαδεύει» τον Αμπάρη που διάχνει σε κόρνερ.

93' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Ντουαλά στη θέση του Τσέζαρεκ.

94' Κίτρινη κάρτα στον Ντεμόντε (Αστέρας).

Ο Φερνάντο Σάντος ανέφερε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταφέραμε και κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο πάρα πολύ καλό. Είχαμε πολύ σωστή νοοτροπία, κάναμε φάσεις και είχαμε κατοχή της μπάλας απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλή αμυντική οργάνωση. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα. Ο Αστέρας με ένα σουτ ισοφάρισε. Πιέσαμε, κάναμε φάσεις αλλά από κάποια στιγμή και μετά μας έλειπε το καθαρό μυαλό. Υπάρχουν παιχνίδια που αξίζει να τα κερδίσεις και δεν το καταφέρνεις και άλλα που χωρίς να το αξίζεις, κερδίζεις. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, κάνανε ότι μπορούσανε». Για τη παρουσία των αναπληρωματικών, που είχαν χθες θέση βασικού, ο Σάντος σημείωσε: «Είδαμε παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια, αλλά όμως είχανε πολύ σωστή συμπεριφορά. Είναι βέβαια καλύτερο να έχεις όλους τους παίκτες για να γίνεται η καλύτερη δυνατή επιλογή. Η ομάδα έχει μια συγκεκριμένη ταυτότητα, μια αγωνιστική νοοτροπία νικητή και αυτό με ικανοποιεί». Για την απουσία του Μπακαγιόκο από το αρχικό σχήμα είπε: «Δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στο 4-3-3, στο οποίο μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερα ο Λάκης, όπως φάνηκε από τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα».
Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Κίτρινες κάρτες: Μπαλάφας / Εστέβες, Ζαϊρί, Καρντόσο, Νταμόντε.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, Δάρλας, Σνάουτσνερ, Ηλιάδης (88' Αθανασιάδης), Μπαλάφας, Κονσεϊσάο, Λάκης (84' Κωνσταντινίδης), Αναστασάκος, Μπιζέρα (66' Μπακαγιόκο).
Αστέρας Τρίπολης, Κανακούδης, Λαζαρίδης, Νταμόντε, Καρντόσο, Φλάβιο, Εστέβες, Ζαϊρί (72' Φυτανίδης), Τσέζαρεκ (90΄+ Ντουαλά Μπελά), Φιλομένο (80' Ψωμάς), Μαρσελάο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...