17/12/08

oxyro N738


paok-oxyro - AΠΟ paokmania
Πληροφορίες για την αγορά μετοχών
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των μετοχών της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση της 27-08-08 ύψους 22,350 εκατομμυρίων ευρώ.
Η διάθεση των νέων ονομαστικών μετοχών θα διαρκέσει έως τις 26-01-09. Η τιμή της μετοχής ανέρχεται σε 0,33333 ευρώ. Στη παρούσα αύξηση δεν υπάρχει ανώτατο όριο εγγραφής, ωστόσο οι επενδυτές θα υποχρεούνται να εγγράφονται για αριθμό μετοχών που είναι πολλαπλάσιος του τρία.
Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, καλούνται να προσέρχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στην Marfin-Egnatia Bank, με την αστυνομική τους ταυτότητα (ή το διαβατήριο) και το εκκαθαριστικό της εφορίας (ή τον λογαριασμό ΔΕΗ) ώστε να προκύπτουν τα στοιχεία, η διεύθυνση και το ΑΦΜ του επενδυτή»

Οι κάτοικοι εξωτερικού

Για τους κατοίκους του εξωτερικού θα υπάρχει διαφορετική διαδικασία. Οσοι κατοικούν εκτός Ελλάδας θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν υπάλληλο της ΠΑΕ με ειδική εξουσιοδότηση, που θα υπάρχει στο site της ΠΑΕ, και στη συνέχεια θα θεωρηθεί στα τοπικά προξενεία. Στην συνέχεια θα γίνεται κατάθεση σε λογαριασμό της ΠΑΕ και όταν φτάνει η εξουσιοδότηση στα γραφεία θα ολοκληρώνεται η αγορά των μετοχών.
Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε τα υποκαταστήματα της τράπεζας Marfin σε όλη την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...