5/12/08

oxyro N728



paok-oxyro - ΑΠΟ paok mania
EΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Θόδωρε μήνυση τώρα στους Γκεμπελιστές της Παπαναστασίου ..

Είπαμε δεν ασχολούμαστε με μικρές ομάδες αλλά τα νεύρα του λαού του ΠΑΟΚ έχουν και τα όριά τους.

Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ καθαρίζοντας την πόλη από τα παράσιτα μιας γειτονιάς.

Οι γκέυ αφού δεν γεννάνε πώς πολλαπλασιάζονται; Σ' αυτό θα μας απαντήσει το Σούπερ Μάρκετ 3; Απολύμανση από τα ερπετά τώρα.

Το μέλος του site monsieur cannibale γράφει για τους συμπολίτες ..

Πληρωμένη απάντηση του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον συγγραφέα της επιστολής-ανακοίνωσης του σούπερ μάρκετ 3 με σήμα τον κόπρο.

Μίλησε για τον ισολογισμό της ΠΑΕ και έκανε δημόσια αναφορά για την δυσφήμιση του σωματείου και της ΑΜΚ μέσα από αυτήν την επιστολή.

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ…

Για μας η κορυφή είναι μονόδρομος

Για εσάς επιβάλλεται ο αφανισμός…

Το μέλος του site monsieur cannibale γράφει για τους συμπολίτες:

"Αγαπητέ οπαδέ του άρεως, που τρυπώνεις σε αυτό το φόρουμ πιο συχνά απ'ότι στο σάιτ του μίνι μάρκετ σου,

Σ'έχω δει, κάπου, κάπου σε ξέρω. Εσύ και οι όμοιοί σου (επ)έζησαν ανάμεσα μας. Κάποιοι σε βάφτισαν αιώνιο αντίπαλό μου, χωρίς να καταλάβω ποτέ το γιατί - μάλλον γιατί κάθε πόλη έχει ανάγκη τους μύθους της. Το κακό για σένα είναι ότι πήρες αυτό το μύθο στα σοβαρά. Το ακόμα χειρότερο, δε, είναι ότι εγώ δε μπορούσα παρά να σε περιφρονώ. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι, πίστεψέ με, τι συμπλέγματα κατωτερότητας μπορεί να σου γέννησαν τόσα χρόνια περιφρόνησης, τόση προσπάθεια να βγεις από την γειτονιά σου, τόσος αγώνας να κλείσεις τα μάτια μπροστά στην σκληρή αλήθεια και να πιστέψεις στις προπαγανδιστικές φαντασιώσεις της κερδοσκοπικής επιχείρησης οπαδών που μετέτρεψε το όνομά της σε ιδεολογία και τώρα σε διοικεί επισήμως.

Το ξέρω ότι στη θέση σου κάποιος πρέπει να βαφτίσει το κρέας ψάρι, και είναι αλήθεια ότι δε φταίνε οι αποτυχίες σου γι αυτό αλλά το ταπεινό σου DNA. Όποιος μπορεί να βαφτίσει έναν φιλικό αγώνα επίδειξης με τις δυνάμεις κατοχής της χώρας του "ποδοσφαιρική αντίσταση", μπορεί να διαστρεβλώσει τα πάντα. Και όντως αυτό έκανες, κάνεις και θα κάνεις. Η προπαγάνδα εντάσσεται στη γνωστή και πανάρχαια λογική "ρίξε λάσπη και κάτι θα μείνει" και στο γενικότερο κατενάτσιο που οι μέτριοι και θρασύδειλοι αυτής της ζωής προσπαθούν να παίξουν προς τους φύσει ανώτερούς τους.

Όλα αυτά λοιπόν ήδη τα ξέρεις, κι ας μην αντέχεις να τα παραδεχτείς. Άλλωστε στο θολωμένο σου μυαλό οι φωνές που καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που διάλεξες λάθος ομάδα μπερδεύονται με κάτι ψευδαισθήσεις μεγαλείου από την πορτοκαλί αυτοκρατορία της Μαρινέλλας. Και τότε είσαι ευτυχισμένος. Και τότε κάνεις ξανά το λάθος να απαιτήσεις να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί σου. Και σου λείπουν όχι μόνο η στοιχειώδης αξιοπρέπεια για να μην πετάξεις τη σκούφια σου με μια αναμέτρηση κάτω από το τραπέζι, αλλά και η στοιχειώδης εξυπνάδα για να προβλέψεις ότι το κεφάλι που σηκώνεις θα σου κοπεί από την ρίζα. Λυπάμαι που οι βίαιες εκφράσεις και οι απειλές αναστατώνουν ίσως έναν οπαδό από "τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα" (έτσι δεν υπερηφανεύεστε για την καταγωγή σας?), αλλά θα έπρεπε να ξέρεις τι παθαίνει όποιος δεν κοιτάζει το τρένο να περνάει, αλλά τρέχει να το εμποδίσει.

Δεν θα σου ζητήσω να ξυπνήσεις, είναι ανώφελο. Για την ακρίβεια δε θα σου ζητήσω τίποτα, γιατί δεν έχεις να μου δώσεις τίποτα. Αντιθέτως, εγώ μόλις σου έδωσα πολλή χαρά, γιατί γύρισα το κεφάλι μου να ακούσω την υστερική φωνούλα που έρχεται από κάτω. Συνέχισε να παίζεις το κατενάτσιο σου τώρα. Και σε ευχαριστώ που μου θύμισες ότι, όταν τρέχεις σε έναν μαραθώνιο, πρέπει να έχεις καθαρίσει τον δρόμο από τις κίτρινες, γλιστερές μπανανόφλουδες. Ορβουάρ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00