14/12/08

oxyro N735






paok-oxyro - ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 77-70
Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε της ΑΕΚ με 77-70 για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τα δεκάλεπτα: 24-15, 43-32, 58-47, 77-70.
ΠΑΟΚ (Καλαφατάκης): Γουέσον 17 (7/7δίπ., 15ρ.), Καυκής, Βασιλειάδης 15 (2), Κυρίτσης 2, Τσιάρας 6 (1), Ντιαρά 7, Μουλαομέροβιτς 14 (2), Γκρέγκορι 12, Δεμερτζής, Τομάσεβιτς 4.
ΑΕΚ (Φλεβαράκης): Κυριακόπουλος 3 (1), Ταπούτος 7, Βασιλόπουλος, Παπανικολάου 12 (2), Τόμπσον 5, Χατζής 6, Δορκοφίκης 10, Κίκερπιλ 3, Μπράιαντ 10 (2), Άντερσεν 4, Νέμεθ 10 (2). Kαλαφατάκης:
Γιώργος Καλαφατάκης : "Κατ’ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Κώστα (Φλεβαράκη) και στην ομάδα του για την προσπάθεια που καταβάλλουν. Κατά κύριο λόγο όμως, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη την εβδομάδα προκειμένου να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι φανερό πως ακόμη θέλουμε πολλή δουλειά και βελτίωση, προκειμένου να έρθουν οι νίκες. Σήμερα είχαμε διάθεση, είμαστε καλύτεροι σε όλα σχεδόν τα σημεία του αγώνα, αλλά αν αναρωτιέστε πώς γίνεται να χάσαμε προβάδισμα δεκατεσσάρων πόντων, θα σας πω πως το άγχος και η πίεση που έφερε η ήττα από την Καβάλα ήταν τεράστια κι εκεί έγκειται το μεγαλύτερό μας πρόβλημα, είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας. Τα παιδιά έχουν τεράστια πίεση κι έχουν στενοχωρηθεί πάρα πολύ σε σχέση με την πορεία που περίμεναν να έχουν και τους στόχους που είχαν τεθεί, αλλά αυτό θα το ξεπεράσουμε με τη δουλειά κι ο καθένας θα προσπαθήσει πρώτα απ’ όλα να νικήσει τον εαυτό του. Τότε θα έχουμε και τα απαραίτητα αποθέματα για τα ματς που θα έρθουν. Σήμερα κερδίσαμε τον Wesson που εμείς θέλουμε να έχουμε, γιατί ουσιαστικά καλά είχε παίξει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο με το Μαρούσι. Ακόμη δώσαμε χρόνο και στον Τσιάρα, που αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του και σε άμυνα και σε επίθεση και είναι πολύτιμη μονάδα και τώρα θα προετοιμαστούμε για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, προκειμένου να φανούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται σαν ομάδα. Αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι οι νίκες. Θα πρέπει να "ζυμωθούμε" ώστε να γίνουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα κερδίσει τον σεβασμό όχι μόνο των φιλάθλων αλλά και όλων όσων εμπλέκονται σ’ έναν αγώνα. Είχαμε σήμερα τον κόσμο κοντά μας κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό, αλλά θα ήθελα τη νίκη αυτή, παρόλο που δεν είναι νίκη τίτλου ή ο,τιδήποτε παραπάνω από μια απλή νίκη στην κανονική περίοδο, να την αφιερώσω στον Πρόεδρο, για τον οποίο όλοι γνωρίζετε τι του συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Είναι καιρός να ηρεμήσει και να συνέλθει και στην φάση αυτή το δικαιούται.
Κώστας Φλεβαράκης : "Επρόκειτο για έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, τουλάχιστον όπως είχαν οριοθετηθεί το καλοκαίρι. Η ομάδα μου έδειξε συνέπεια και ήταν ανταγωνιστική, αλλά δεν βρεθήκαμε σε ιδιαίτερα καλή μέρα. Παρόλα αυτά κρατηθήκαμε σ’ ένα υψηλό επίπεδο, τα παιδιά σε ένα σημείο ξεπέρασαν και τον εαυτό τους, η νίκη όμως δεν ήρθε. Εμείς κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση του δεύτερου μέρους. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...