30/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.294











2ος αγώνας Play-Off, UEL

Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ - 0-2

Ήθελε να κάνει τη δουλειά του και να “σφραγίσει” την παρουσία του στη League Phase του Europa League χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τα κατάφερε! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Σάμροκ Ρόβερς με 2-0 στο Tallaght Stadium με σκόρερ τους Οζντόεφ και Ντεσπόντοφ.

Οι “ασπρόμαυροι” ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι, είχαν τον έλεγχο και ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες καλές στιγμές, σε ένα παιχνίδι στο Δουβλίνο δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να απειλούν στο πρώτο μέρος και να μη δέχονται φάσεις, για να βρουν δύο γκολ στο δεύτερο, όπου και πάλι δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ απείλησε αρχικά με τον Ντεσπόντοφ και μετά με τον Μουργκ, με τον Πελς να φωνάζει “παρών” όποτε χρειάστηκε, βγάζοντας και την απευθείας εκτέλεση ενός φάουλ από τον Βούλγαρο λίγο πριν το φινάλε.

Η εικόνα δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό και στο δεύτερο μέρος, με τον “Δικέφαλο” να είναι σοβαρός και να βρίσκει και δύο γκολ, για να κάνει τη ζωή του ακόμη πιο εύκολη. Στο 64′, ο Ζίβκοβιτς βγήκε σε τετ α τετ και νικήθηκε από τον Πελς, ωστόσο, πήρε το… ριμπάουντ και έστρωσε στον Οζντόεφ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία για το 1-0 και στο 75′ ο Ντεσπόντοφ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά και έκανε αυτός το τελείωμα, αιφνιδιάζοντας τον Πελς που περίμενε πάσα, μετά από πανέξυπνη κάθετη του Σβαμπ, που μπήκε ως αλλαγή. Ο Βούλγαρος έχασε στο τέλος και μία σημαντική ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ, αλλά ο γκολκίπερ της Σάμροκ είχε απάντηση και κάπως έτσι, το 2-0 ήταν το τελικό σκορ στο Δουβλίνο.

Ο ΠΑΟΚ -ουσιαστικά- είχε μετατρέψει σε διαδικασία την αποψινή αναμέτρηση, μετά το εμφατικό 4-0 του πρώτου αγώνα και απόψε, με συνολικό σκορ 6-0 έφτασε στην πρόκριση και πήρε το εισιτήριο που ήθελε, ενώ αύριο λίγο μετά τις 14:00 θα μάθει τις οκτώ ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του Europa League.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν μπροστά τους ένα ακόμη παιχνίδι πριν από τη διακοπή, επιστρέφοντας το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη για να μεταβούν το Σάββατο στην Αθήνα με φόντο το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ κατόπιν, θα ακολουθήσει ένας Σεπτέμβρης γεμάτος “μάχες” σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σάμροκ Ρόβερς (Στ. Μπράντλι): Πελς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (Γκρέις), Τάουελ, ΜακΈνεφ, Ο’Νιλ (Νούναν), Ο’Σάλιβαν, Μπερνς (Φαρούτζια), Μπάιρν (Μαντρόιου), ΜακΝάλτι (Μπιουρκ)

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (Ράφα Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (Σβαμπ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (Τάισον), Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (Τσάλοφ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...