7/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.273


Χάντμπολ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Πένυ Αργυροπούλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Γεννημένη στις 16/06/1998, η Πένυ Αργυροπούλου αγωνίζεται ως πίβοτ, και έχει ύψος 174cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από τον ΟΦΝ Ιωνίας, στον οποίον έμεινε έως το 2017. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία (2017-19) στην ομάδα της ΑΕΠ Πανοράματος, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες, σε νεαρή ηλικία, από την κορυφαία κατηγορία χάντμπολ της Ελλάδας. 

Η επόμενη διετία (2019-21) την βρήκε και πάλι στον ΟΦΝ Ιωνίας, εκεί όπου ξεχώρισε με τις ατομικές της εμφανίσεις. 

Την σεζόν 2021-22 πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία με την φανέλα του ΠΑΟΚ mαteco, κατακτώντας μάλιστα το εγχώριο «νταμπλ». 

Οι επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν (2022-2024) την βρήκαν και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα γυναικών της χώρας μας, με την οποία έχει συμμετάσχει, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μεγάλες στιγμές της, τα τελευταία χρόνια. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Πένυ Αργυροπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά να πω πως είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επιστροφή μου στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη υγεία, όμορφο χάντμπολ, και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, για να μπορέσουμε μαζί να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους». 

Καλώς ήρθες και πάλι, Πένυ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...