8/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.274

 

Χάντμπολ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Κατερίνα Κουκμίση, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 13/09/2000, η Κατερίνα Κουκμίση αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 168cm. 

Ξεκίνησε το χάντμπολ το 2009, αγωνιζομένη στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, συμμετέχοντας σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα με πολλές ατομικές διακρίσεις. Ατομικό ορόσημο στην καριέρα της, η ανάδειξη της ως καλύτερη νέα παίκτρια της Α1 Γυναικών, την αγωνιστική περίοδο 2018-19. 

Την σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ mαteco, κατακτώντας το εγχώριο νταμπλ. 

Τις επόμενες τρεις αγωνιστικές σεζόν (2021-2024) αγωνίστηκε και πάλι με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις. 

Διεθνής με όλες τις Εθνικές ηλικιακές κατηγορίες της χώρας μας και την Εθνική γυναικών. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική ομάδα μπιτς χάντμπολ της χώρας μας. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κατερίνα Κουκμίση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που ήρθα στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έτοιμη να δώσω το 100% μου για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι αυτής της ιστορικής ομάδας. Πάμε για μία χρονιά με υγεία και τίτλους. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο, δίπλα στις συμπαίκτριες μου και τους φιλάθλους της ομάδας μας!».

Καλώς ήρθες και πάλι, Κατερίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...