29/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.293






Ποδόσφαιρο Γυναικών Φιλικό

Άκρως θετική ήταν η πρόβα... τζενεράλε των «Ισοβίων Πρωταθλητριών», οι οποίες επικράτησαν στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Σπόρτικα Μπλαγκόβγκραντ με 7-0. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς, Εστέβεζ, Μήτκου, Αδράδε, Κοσκερίδου, Μανίσα, Χέλμβαλ και Βλασσόπουλος. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» ήταν κυριαρχικές από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έχοντας συνέχεια την κατοχή στα πόδια τους, και ψάχνοντας μέσω όμορφων συνδυασμών τις φάσεις τους. 

Στο 17ο λεπτό, η Κακαμπούκη με κοντινή προβολή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της Εστέβεζ, έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, η δημιουργός και ο τρόπος δημιουργίας ήταν ίδιος, ωστόσο πρωταγωνίστρια ήταν η Φεραντάνς, η οποία με όμορφη καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. 

Στο 28ο λεπτό, η Χέλμβαλ μετουσίωσε, με εξαιρετικό πλασέ, σε γκολ, την όμορφη σέντρα της Κοσκερίδου, διαμορφώνοντας το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα, η Μήτκου βρήκε κάθετα την Μανίσα, η οποία πλάσαρε ιδανικά για το 4-0, πετυχαίνοντας το πρώτο της, ανεπίσημο, γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Morris. Το 4-0 διατηρήθηκε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με το πρώτο, με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά, και έψαχνε τις στιγμές του στην αντεπίθεση. 

Στο 54ο λεπτό, ο όμορφος συνδυασμός των Μήτκου και Μανίσα κατέληξε στην Παπαδοπούλου, η οποία με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0. 

Οκτώ λεπτά αργότερα, η Χέλμβαλ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, έπειτα από όμορφη ενέργεια της Γκούνη, γράφοντας το 6-0. 

Το... κερασάκι στην επταόροφη τούρτα του Δικεφάλου έβαλε η Δοϊρανλή, η οποία με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 7-0. 

ΠΑΟΚ Morris (Θάλης Θεοδωρίδης): Νόιχαους (64' Μπορτούνη), Γκούνη (85' Γκιζάρη), Κακαμπούκη, Φεραντάνς (46' Κιουρεξίδου), Εστέβεζ (75' Αργυρίου), Μήτκου (64' Δρακογιαννάκη), Αδράδε (85' Καλιεντζίδου), Κοσκερίδου (60' Τζούρτζεβιτς), Μανίσα (75' Δοϊρανλή), Χέλμβαλ, Βλασσόπουλος (46' Παπαδοπούλου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...