14/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.277


Χάντμπολ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελίνα Τροχίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Γεννημένη στις 01/01/2001, η Ελίνα Τροχίδου αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 165cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χάντμπολ από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, μένοντας εκεί έως το 2021. Στον Μέγα Αλέξανδρο αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από την Α1, παίζοντας σε νεαρή ηλικία και έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η επόμενη τριετία (2021-2024) την βρήκε στην Θεσσαλονίκη, με την φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Σε όλη αυτή την διαδρομή πραγματοποίησε εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις, ηγήθηκε σε κρίσιμες στιγμές, συμβάλλοντας στην καλή πορεία της ομάδας. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα γυναικών της χώρας μας. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελίνα Τροχίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Πυλαίας, για όλα όσα μου πρόσφερε αυτά τα τρία χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αποτελέσω μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για την επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς. Εύχομαι μία καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Ελίνα!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...