14/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.278


Χάντμπολ Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ. και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γρηγόρη Ιωάννου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Γεννημένος στις 15/04/1995, ο Γρηγόρης Ιωάννου αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ και έχει ύψος 183cm. 

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο χάντμπολ το 2012, παίζοντας στην Γαλλία, με τη φανέλα της Pontault-Combault Handball. Εκεί, έμεινε έως το 2018, έχοντας μάλιστα το 2016-17 την ατομική διάκριση της πρώτης πεντάδας «rookie» του πρωταθλήματος. 

Τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στην γαλλική, Grenoble Saint-Martin d’Heres GUC, αποκομίζοντας περισσότερες εμπειρίες. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2019-2022) στην γαλλική, Angers SCO Handball, με την οποία πανηγύρισε στην πρώτη του σεζόν την άνοδο της ομάδας στην Β' Κατηγορία. 

Τις δύο προηγούμενης αγωνιστικές σεζόν (2022-2024), αγωνίστηκε στην Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην CSM Bucuresti, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές σεζόν στην πρώτη κατηγορία της χώρας. 

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και με την Εθνική Ανδρών, με την οποία έχει συμμετάσχει σε προκριματικά Euro αλλά και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γρηγόρης Ιωάννου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα την οποία πάντα παρακολουθούσα από μακριά. Οι παίκτες και το προπονητικό σταφ με καλωσόρισαν θερμά από την πρώτη προπόνηση. Ήξερα κάποια από τα παιδιά, αλλά και τους προπονητές, με τους οποίους έχω ιδιαίτερη σχέση και εκτιμώ βαθύτατα. Με τον Στέλιο Σεϊρεκίδη έχουμε συνεργαστεί παλαιότερα στις εθνικές των ηλικιακών τμημάτων. Με τον Βασίλη Σκανδάλη γνωριζόμαστε επίσης πολλά χρόνια, και είναι ο άνθρωπος ο οποίος με έβαλε στο άθλημα, οπότε του οφείλω πολλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους αγώνες και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας. Τέλος, εύχομαι να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, και να χαρίσουμε αξέχαστες στιγμές στο Λαό του ΠΑΟΚ». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γρηγόρη!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...