6/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.270










Ποδόσφαιρο Γυναικών / Φιλικό Προετοιμασίας

Κυριαρχικός ήταν ο ΠΑΟΚ Morris στο πρώτο επίσημο διεθνές φιλικό προετοιμασίας, με το τελικό 0-0 να τον αδικεί, απέναντι στην πρωταθλήτρια Σκοπίων, Λιουμποτέν, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. 

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με αρχική ενδεκάδα, σε σχηματισμό 3-5-2, με τις: Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς, Δοϊρανλή, Κοσκερίδου, Δρακογιαννάκη, Εστέβεζ, Βαρδαλή, Παπαδοπούλου και Χέλμβαλ. 

Η πρώτη τελική του νταμπλούχου Ελλάδος, καταγράφηκε μόλις στα πρώτα 36 δευτερόλεπτα, καθώς η Χέλμβαλ ευνοήθηκε από τις κόντρες μέσα στην περιοχή, ωστόσο το ψιλοκρεμαστό βολέ της, σταμάτησε επάνω στην αντίπαλη τερματοφύλακα. 

Με τον Δικέφαλο να συνεχίζει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή συντριπτικά υπέρ του, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Morris έψαχναν με υπομονή τις στιγμές του, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά. 

Στο 27ο λεπτό, η Βαρδαλή απείλησε έξω από την περιοχή, ωστόσο η προσπάθεια της, σταμάτησε επάνω στην αντίπαλη γκολκίπερ. Στο 34ο λεπτό, η Χέλμβαλ με... γλυκιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε την Κοσκερίδου, ωστόσο η προβολή της, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 44ο λεπτό, η Κοσκερίδου βρήκε κάθετα την Παπαδόπουλου, η οποία υποδέχτηκε μέσα στην περιοχή, ωστόσο το πλασέ της κατέληξε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, η Βαρδαλή υποδέχτηκε με το δεξί, εκτός περιοχής, έκοψε την μπάλα όμορφα στο αριστερό της, ωστόσο το σουτ κατέληξε επάνω στην τερματοφύλακα. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0, με τον Δικέφαλο να είναι κυριαρχικός, ωστόσο δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες του σε γκολ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θαλής Θεοδωρίδης μοίρασε από νωρίς τον χρόνο συμμετοχής σχεδόν όλες τις διαθέσιμες παίκτριες της προετοιμασίας, παρατάσσοντας διαφορετικές ενδεκάδες με νεαρότερες παίκτριες. Ο Δικέφαλος ήταν και πάλι κυρίαρχος, δεν έδωσε χώρο και περιθώριο στον αντίπαλο να βγει από την περιοχή του, βγάζοντας όμορφους συνδυασμούς. Ο ΠΑΟΚ Morris θα μπορούσε σε τρεις περιπτώσεις, δύο με την Τζούρτζεβιτς και μία με την Παπαδόπουλου να βρει κάποιο γκολ της ανεπίσημης νίκης, ωστόσο αυτό δεν επετεύχθη, με το τελικό σκορ να είναι 0-0. 

ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη (79' Βελιάνη), Κακαμπούκη, Φεραντάνς (46' Γκιζάρη), Δοϊρανλή (46' Κιουρεξίδου), Κοσκερίδου (77' Μπαταούλα), Δρακογιαννάκη (60' Φραγκοπούλου), Εστέβεζ (60' Μπουρονίκου), Βαρδαλή (46' Αργυρίου), Παπαδοπούλου (60' Καλιεντζίδου), Χέλμβαλ (46' Τζούρτζεβιτς). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...