14/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.282


Χάντμπολ Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Χρυσή Τροχίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Γεννημένη στις 24/06/1998, η Χρυσή Τροχίδου αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 162cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών το 2007, παίζοντας σε όλες τις κατηγορίες των ηλικιακών πρωταθλημάτων. Το 2014 έγινε αναπόσπαστο μέλος της γυναικείας ομάδας, μένοντας στην ομάδα έως το 2020, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις από την Α1. 

Την τελευταία τριετία (2021-2024) αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας, εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες της αλλά και της παραστάσεις της, συμμετέχοντας και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. 

Διεθνής με την Εθνική U19 και U21, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Χρυσή Τροχίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που από τη νέα σεζόν θα αποτελώ κομμάτι του ρόστερ της ομάδας του ΠΑΟΚ, μία ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί συστηματικά στον χώρο του χάντμπολ γυναικών. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, καλό χάντμπολ, και πολλούς τίτλους, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους μας!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Χρυσή!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...