18/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.287











 

Super League 1η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός - 3-2

Οι πρωταθλητές Ελλάδος σε ένα δύσκολο παιχνίδι με ανατροπή και τρια πέναλτι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο παρά την έλλειψη συγκέντρωσης με τελικό σκορ 3-2 απέναντι στον Πανσερραϊκό, ανοίγοντας με τον σωστό τρόπο την αυλαία του πρωταθλήματος.

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, ο ΠΑΟΚ είχε τις λύσεις κόντρα στον μαχητικό Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να ξεκινήσει με νίκη την πορεία του στη Stoiximan Super League 2024-25.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου λόγω των απουσιών των Τάισον, Μπάμπα, Κοτάρσκι, Όττο και του τιμωρημένου Μιχαηλίδη, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας για πρώτη φορά φανέλα βασικού στους Τσάλοφ και Τσιφτσή.

O ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να το ελέγξει κι επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό του, ενώ κράτησε τη μπάλα. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη προσπάθησε να μείνει συμπαγής στα μετόπισθεν και να χτυπήσει στην κόντρα.

Oι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να παίρνει το αποτέλεσμα που ήθελε στο φινάλε.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (Σάστρε 46’), Σβαμπ (Θυμιάνης 89’), Οζντόεφ (Καμαρά 71’), Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (Ντεσπόντοφ 77’), Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ (Τισουντάλι 71’).

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Χαντάκιας (Καρασαλίδης 62’), Στάικος (Πέρουτσι 80’), Λιάσος (Καπτούμ 80’), Σάλαζαρ, Χατζηστραβός (Μασκανάκης 13’, Γκίγκιτς 80’), Τόμας, Μπέτανκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...