14/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.283


Ποδόσφαιρο Γυναικών

Φιλική νίκη πέτυχε στην Βουλγαρία επί της NSA Sofia με 0-3, ο ΠΑΟΚ Morris, στο δεύτερο φιλικό στην περίοδο της προετοιμασίας. 

Ο Δικέφαλος παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς, Δοϊρανλή, Κοσκερίδου, Δρακογιαννάκη, Μήτκου, Εστέβεζ, Χέλμβαλ και Βαρδαλή. 

Κυριαρχικός ήταν ο ΠΑΟΚ Morris καθόλη την διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας φάσεις, έχοντας τον έλεγχο της κατοχής αλλά και ολόκληρου το παιχνιδιού, γενικότερα. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προειδοποίησαν δύο φορές, μία με την διαγώνιο σουτ της Βαρδαλή στο 3ο λεπτό, και μία με κεφαλιά της Χέλμβαλ στο 10ο λεπτό. 

Στο 14ο λεπτό του αγώνα, Εστέβεζ, Μήτκου και Κοσκερίδου συνδυάστηκαν όμορφα, με την τελευταία να σεντράρει παράλληλα, και την Βαρδαλή να διαμορφώνει το 0-1. 

Στο 34ο λεπτό, η Μήτκου δοκίμασε το πόδι της έξω από την περιοχή, η τερματοφύλακας απόκρουσε ασταθώς, με την Δοϊρανλή να παίρνει το... ριμπάουντ και με πλασέ να κάνει το 0-2. 

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Δικέφαλος βρέθηκε μία... ανάσα από το 0-3, καθώς το πλασέ της Εστέβεζ, ύστερα από όμορφη κάθετη μπαλιά της Μήτκου, κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διπλή αλλαγή, με τις Φεραντάνς και Δοϊρανλή να περνούν εκτός, με τις Γκιζάρη και Κιουρεξίδου να παίρνουν τις θέσεις τους. 

Στο 55ο λεπτό, η Βαρδαλή βρήκε κάθετα την Κοσκερίδου, η οποία γύρισε παράλληλα την μπάλα, με την Χέλμβαλ να μπαίνει όμορφα μπροστά από την αμυντικό, ωστόσο το πλασέ της χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. 

Δύο λεπτά αργότερα, η Γκιζάρη εκμεταλλεύτηκε τον χώρο από τα αριστερά, πάτησε περιοχή, με το ψιλοκρεμαστό σουτ της, να σταματά στην αντίπαλη τερματοφύλακα, η οποία παραχώρησε κόρνερ. 

Στο τελευταίο μισάωρο, ο Θαλής Θεοδωρίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, θέλοντας να βγάλει εκτενέστερα συμπεράσματα. Στο 67ο λεπτό η Γκούνη εκτέλεσε από μακριά, με την αντίπαλη τερματοφύλακα να μπλοκάρει σταθερά. 

Στο 79ο λεπτό, η Χέλμβαλ υποδέχτηκε στο ύψος της περιοχής την μπάλα, εκτέλεσε υπέροχα, διαμορφώνοντας το 0-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους (83' Τσακίρη), Γκούνη, Κακαμπούκη (83' Μπαταούλα), Φεραντάνς (46' Κιουρεξίδου), Δοϊρανλή (46' Γκιζάρη), Κοσκερίδου (80' Φραγκοπούλου), Δρακογιαννάκη (71' Μπουρονίκου), Μήτκου (83' Βελιάνη), Εστέβεζ (58' Αργυρίου), Χέλμβαλ (83' Καλιεντζίδου), Βαρδαλή (58' Παπαδοπούλου). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...