1/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.266









2ος αγώνας 2ος προκριματικός γύρος, UCL

Μπόρατς Μπάνια Λούκα - ΠΑΟΚ - 0-1

Ο ΠΑΟΚ έκανε την δουλειά του στην Βοσνία, επικράτησε της Μπάνια Λούκα με 0-1 και με συνολικό σκορ 4-2, προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μάλμε.

Η αποστολή ήταν δεδομένα δύσκολη, κοντά σε πρωταθλήτρια. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να πιέσουν και στα πρώτα λεπτά πίεσαν. Γρήγορα όμως οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου ισορρόπισαν και πήραν τον έλεγχο του αγώνα. Μετά από κάποιες καλές ευκαιρίες ήρθε και το γκολ που έμελλε να κρίνει το αποτέλεσμα.

Ο Οζντόεφ έκανε την ασίστ, ο Μουργκ εκτέλεσε και στο 25′ ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

Μάλιστα με το υπέρ τους 0-1 οι παίκτες του Δικεφάλου έφτιαξαν κι άλλες καλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, επέβαλλε τον ρυθμό του και πάρα το γεγονός πως είχε καλές ευκαιρίες δεν ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Από την πλευρά της η Μπόρατς Μπάνια Λούκα προσπάθησε να βρει ένα γκολ στο φινάλε, αλλά η άμυνα του Δικεφάλου λειτούργησε σωστά και κλείδωσε το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες του και έκλεισε ραντεβού με τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό του UEFA Champions League 2024-25.

Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Σισκόφσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μέγερς, Κβρζιτς (Τσάβιτς 68’), Σκόρουπ (Βράνιες 57’), Γκράχοβατς, Βούκοβιτς, Σάβιτς (Χρέλια 57’), Κουλάσιν, Λούκιτς (Μάρκετιτς 79’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Όττο, Σβαμπ (Βιεϊρίνια 80’), Οζντόεφ, Τάισον (Κωνσταντέλιας 61’), Μουργκ (Καμαρά 72’), Ντεσπόντοφ (Α. Ζίβκοβιτς 61’), Μπράντον (Σαμάτα 72’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...