14/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.284







 

3ο προκριματικό γύρο του Champions League

 ΠΑΟΚ - Μάλμε - 3-4

Ο ΠΑΟΚ κατέβαλε υπερπροσπάθεια, κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του αλλά την έχασε στο τελευταίο λεπτό. Ο Δικέφαλος αποχαιρέτησε απόψε το όνειρο, γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 στην παράταση από τη Μάλμε. Έτσι, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο League Stage του Europa ή του Conference League.

O ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος. Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Έκανε τα περισσότερα σωστά μέχρι το 95′ και ήταν με το 1,5 πόδι στα Play Offs του UEFA Champions League, αλλά μία φάση διαρκείας από εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας, έφερε την ισοφάριση για τη Μάλμε σε 3-3, διέλυσε την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ και στην παράταση με ένα γκολ, το όνειρο για την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έσβησε.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προχώρησε σε μία μόνο αλλαγή στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τη μάχη στη Σουηδία, με τον Μαντί Καμαρά να παίρνει φανέλα βασικού αντί του Σβαμπ.

Το πρώτο 45λεπτο προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και να επιτεθούν προς την αντίπαλη περιοχή. Αποτέλεσμα; Πέντε γκολ, πολλές φάσεις, πλούσιο θέαμα και τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού.

Ο Δικέφαλος πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω του την πικρία του αποκλεισμού και να είναι έτοιμος, αρχικά για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2024-25 και στη συνέχεια για τα Play Offs του UEFA Europa League, όπου περιμένει τον νικητή από το ζευγάρι Τσέλια-Σάμροκ Ρόβερς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Καμαρά, Οζντόεφ (Σβαμπ 72’) , Τάισον (Μουργκ 49’, Τισουντάλι 101’), Κωνσταντέλιας (Βιεϊρίνια 86’), Α. Ζίβκοβιτς (Ντεσπόντοφ 72’), Μπράντον (Τσάλοφ 72’).

Μάλμε: Ντάχιν, Στρίγκερ (Όλσεν 114’), Γιάνσον, Ζέτερστορμ, Μπουσανέγιο, Ρίεκς (Μπολίν 60’), Πένια (Μπεργκ 105’), Γιόνσεν, Νανάσι (Κρίστιανσεν 79’), Τελίν (Ρέσλερ 114’), Μπότχαϊμ (Αλί 88’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...