30/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.294











2ος αγώνας Play-Off, UEL

Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ - 0-2

Ήθελε να κάνει τη δουλειά του και να “σφραγίσει” την παρουσία του στη League Phase του Europa League χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τα κατάφερε! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Σάμροκ Ρόβερς με 2-0 στο Tallaght Stadium με σκόρερ τους Οζντόεφ και Ντεσπόντοφ.

Οι “ασπρόμαυροι” ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι, είχαν τον έλεγχο και ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες καλές στιγμές, σε ένα παιχνίδι στο Δουβλίνο δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να απειλούν στο πρώτο μέρος και να μη δέχονται φάσεις, για να βρουν δύο γκολ στο δεύτερο, όπου και πάλι δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ απείλησε αρχικά με τον Ντεσπόντοφ και μετά με τον Μουργκ, με τον Πελς να φωνάζει “παρών” όποτε χρειάστηκε, βγάζοντας και την απευθείας εκτέλεση ενός φάουλ από τον Βούλγαρο λίγο πριν το φινάλε.

Η εικόνα δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό και στο δεύτερο μέρος, με τον “Δικέφαλο” να είναι σοβαρός και να βρίσκει και δύο γκολ, για να κάνει τη ζωή του ακόμη πιο εύκολη. Στο 64′, ο Ζίβκοβιτς βγήκε σε τετ α τετ και νικήθηκε από τον Πελς, ωστόσο, πήρε το… ριμπάουντ και έστρωσε στον Οζντόεφ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία για το 1-0 και στο 75′ ο Ντεσπόντοφ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά και έκανε αυτός το τελείωμα, αιφνιδιάζοντας τον Πελς που περίμενε πάσα, μετά από πανέξυπνη κάθετη του Σβαμπ, που μπήκε ως αλλαγή. Ο Βούλγαρος έχασε στο τέλος και μία σημαντική ευκαιρία για ένα ακόμη γκολ, αλλά ο γκολκίπερ της Σάμροκ είχε απάντηση και κάπως έτσι, το 2-0 ήταν το τελικό σκορ στο Δουβλίνο.

Ο ΠΑΟΚ -ουσιαστικά- είχε μετατρέψει σε διαδικασία την αποψινή αναμέτρηση, μετά το εμφατικό 4-0 του πρώτου αγώνα και απόψε, με συνολικό σκορ 6-0 έφτασε στην πρόκριση και πήρε το εισιτήριο που ήθελε, ενώ αύριο λίγο μετά τις 14:00 θα μάθει τις οκτώ ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του Europa League.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν μπροστά τους ένα ακόμη παιχνίδι πριν από τη διακοπή, επιστρέφοντας το πρωί της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη για να μεταβούν το Σάββατο στην Αθήνα με φόντο το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ κατόπιν, θα ακολουθήσει ένας Σεπτέμβρης γεμάτος “μάχες” σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σάμροκ Ρόβερς (Στ. Μπράντλι): Πελς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (Γκρέις), Τάουελ, ΜακΈνεφ, Ο’Νιλ (Νούναν), Ο’Σάλιβαν, Μπερνς (Φαρούτζια), Μπάιρν (Μαντρόιου), ΜακΝάλτι (Μπιουρκ)

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (Ράφα Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (Σβαμπ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (Τάισον), Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (Τσάλοφ)

29/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.293






Ποδόσφαιρο Γυναικών Φιλικό

Άκρως θετική ήταν η πρόβα... τζενεράλε των «Ισοβίων Πρωταθλητριών», οι οποίες επικράτησαν στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Σπόρτικα Μπλαγκόβγκραντ με 7-0. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς, Εστέβεζ, Μήτκου, Αδράδε, Κοσκερίδου, Μανίσα, Χέλμβαλ και Βλασσόπουλος. 

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» ήταν κυριαρχικές από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έχοντας συνέχεια την κατοχή στα πόδια τους, και ψάχνοντας μέσω όμορφων συνδυασμών τις φάσεις τους. 

Στο 17ο λεπτό, η Κακαμπούκη με κοντινή προβολή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της Εστέβεζ, έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, η δημιουργός και ο τρόπος δημιουργίας ήταν ίδιος, ωστόσο πρωταγωνίστρια ήταν η Φεραντάνς, η οποία με όμορφη καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. 

Στο 28ο λεπτό, η Χέλμβαλ μετουσίωσε, με εξαιρετικό πλασέ, σε γκολ, την όμορφη σέντρα της Κοσκερίδου, διαμορφώνοντας το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα, η Μήτκου βρήκε κάθετα την Μανίσα, η οποία πλάσαρε ιδανικά για το 4-0, πετυχαίνοντας το πρώτο της, ανεπίσημο, γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Morris. Το 4-0 διατηρήθηκε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με το πρώτο, με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά, και έψαχνε τις στιγμές του στην αντεπίθεση. 

Στο 54ο λεπτό, ο όμορφος συνδυασμός των Μήτκου και Μανίσα κατέληξε στην Παπαδοπούλου, η οποία με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0. 

Οκτώ λεπτά αργότερα, η Χέλμβαλ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, έπειτα από όμορφη ενέργεια της Γκούνη, γράφοντας το 6-0. 

Το... κερασάκι στην επταόροφη τούρτα του Δικεφάλου έβαλε η Δοϊρανλή, η οποία με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 7-0. 

ΠΑΟΚ Morris (Θάλης Θεοδωρίδης): Νόιχαους (64' Μπορτούνη), Γκούνη (85' Γκιζάρη), Κακαμπούκη, Φεραντάνς (46' Κιουρεξίδου), Εστέβεζ (75' Αργυρίου), Μήτκου (64' Δρακογιαννάκη), Αδράδε (85' Καλιεντζίδου), Κοσκερίδου (60' Τζούρτζεβιτς), Μανίσα (75' Δοϊρανλή), Χέλμβαλ, Βλασσόπουλος (46' Παπαδοπούλου). 

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.292


Χάντμπολ Ανδρών Φιλικό

Ζαφειράκη - ΠΑΟΚ - 24-32

Φιλική νίκη στη Νάουσα πέτυχαν οι κυπελλούχοι Ελλάδος, οι οποίοι επικράτησαν του τοπικού, Ζαφειράκη, με 24-32. 

Ο Δικέφαλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, γεμίζει τους παίκτες του με αγωνιστικό ρυθμό, καθώς μετά το διεθνές τουρνουά στα Σκόπια, οι φιλικοί αγώνες συνεχίζονται. 

Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη, παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, καθόλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας τον έλεγχο, και βγάζοντας όμορφες φάσεις, και στα δύο μέρη του γηπέδου. 

Έτσι, πήραν ακόμα μία φιλική νίκη στην περίοδο της προετοιμασίας, με τον Έλληνα τεχνικό του ΠΑΟΚ να βγάζει παράλληλα χρήσιμα συμπεράσματα. 

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.291


Χάντμπολ Ανδρών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Μάρεκ Κόρμπελ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Γεννημένος στη Σλοβακία στις 06/03/1995, ο Μάρεκ Κόρμπελ αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 192cm. 

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ από την SKP Μπρατισλάβας, ομάδα της γενέτειρας πόλης του, το 2006, μένοντας εκεί έως το 2018. 

Η επόμενη διετία (2018-2020) τον βρήκε στην Τσεχία, παίζοντας για Ζουμπρί. 

Τον Ιούλιο του 2020 μετακινήθηκε στην Ρουμανία, παίζοντας με τη φανέλα της Φαγκαράς, ωστόσο λόγω του κορονοϊού το πρωτάθλημα διακόπηκε τον Δεκέμβριο του 2020, για να συνεχίσει στην Νόβε Βέσελι της Τσεχίας, και έπειτα στην Τάλεντ Πλζεν, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Τσεχίας. 

Τη σεζόν 2022-23 επέστρεψε στην αγαπημένη του, SKP Μπρατισλάβας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Την προηγούμενη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην Ιταλία, με την φανέλα της Μπρίξεν, κατακτώντας το κύπελλο Ιταλίας, φτάνοντας έως τους «16» του EHF Cup, ενώ τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα. 

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε προκριματικές φάσεις του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τη σεζόν 2018-19 αλλά και το 2022. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μάρεκ Κόρμπελ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της Οικογένειας του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά μας, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στο EHF Cup. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες της νέας σεζόν». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Μάρεκ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

26/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.290








2η αγωνιστική Super League

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός - 2-0

Διαβασμένοι φάνηκαν οι Αγρινιώτες στο πρώτο μέρος, όμως πάτησε γκάζι ο ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα, κάνοντας το 2/2 στη Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός, είχε ουσία στο παιχνίδι, ήταν άψογα προετοιμασμένος και παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Παναιτωλικού, βρήκε δύο γκολ στην επανάληψη και πήρε το δεύτερό του τρίποντο στη φετινή Stoiximan Super League.

O ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό και τρόπους να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου μπήκε δυνατά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν σε ετοιμότητα στο πρώτο λεπτό και σταμάτησε το σουτ του Πέρεζ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 19′ με τον Μουργκ να αναγκάζει τον Τσάβες σε εντυπωσιακή επέμβαση με μακρινό σουτ που εξαπέλυσε.

Ο Δικέφαλος απείλησε με Καμαρά και Κωνσταντέλια χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ από την πλευρά του Παναιτωλικού ο Μπουζούκης ανάγκασε στο 31′ τον Κοτάρσκι σε νέα εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ ο Ντίαζ δεν βρήκε στόχο στο επόμενο λεπτό. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν για το υπόλοιπο του πρώτου μέρους και το 0-0 δεν άλλαξε.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στην επανάληψη κι απείλησε στα πρώτα λεπτά με Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ και Μουργκ, αλλά ο Τσάβες κι η άμυνα του Παναιτωλικού ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 51΄ ήρθε εν τέλει το γκολ για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Μετά από μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Ντεσπόντοφ έκανε τη σέντρα κι ο Σάστρε με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ είχε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Σβαμπ και Ντεσπόντοφ, για να έρθει στο 79′ ο Τισουντάλι, μετά από ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλο, να κάνει το 2-0 και να κλειδώσει το τρίποντο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Καμαρά (Οζντόεφ 71’), Σβαμπ, Μουργκ (Τάισον 71’) , Κωνσταντέλιας (Σορετίρε 85’), Ντεσπόντοφ (Α. Ζίβκοβιτς 71’), Τσάλοφ (Τισουντάλι 71’).

Παναιτωλικός: Τσάβες, Παντελάκης, Μλάντεν (Μάιντεβαξ 62’), Μαυρίας, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες (Λούις 73’), Μπουζούκης (Κοντούρης 62’), Μπελεβώνης (Λαγιούντ 62’), Ντίαζ (Νικολάου 78’), Λομονάκο.

23/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.289

















 
1ος αγώνας Play-Off, UEL

ΠΑΟΚ - Σάμροκ Ρόβερς - 4-0

Σοβαρός, αποφασισμένος, με καθαρό μυαλό και πιστός στο πλάνο του, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια στην Σάμροκ Ρόβερς, την κέρδισε με 4-0 στην Τούμπα κι έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στο League Phase του UEFA Europa League 2024-25

Με τους Τάισον, Μπάμπα, Κοτάρσκι και Όττο να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να μην αφήσει περιθώριο στον αντίπαλό του και τα κατάφερε από το ξεκίνημα

Ουσιαστικά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις μία φορά στο πρώτο μέρος από στατική φάση, με τον ΠΑΟΚ να φτιάχνει σωρεία ευκαιριών, αλλά να πρέπει να περιμένει 49 λεπτά για να δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και το γκολ να μετράει.

Στο  πρώτο 10λεπτο ήδη ο ΠΑΟΚ είχε χάσει τρεις σπουδαίες ευκαιρίες με Μπράντον, Κωνσταντέλια και Κεντζιόρα. Στο 20′ το σουτ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 36′ ο Όττο έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση.

Στο 41′ ο Μπάμπα με υπέροχο σουτ νίκησε τον Πελς, αλλά οι διαιτητές ανακάλυψαν φάουλ στην αρχή της φάσης του Όττο και ακύρωσαν το γκολ. Εν τέλει το 1-0 έγινε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από σέντρα του Α. Ζίβκοβιτς ο Κλίρλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Τάισον έκανε το 2-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Βραζιλιάνος δύο λεπτά μετά έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 3-0, μετά από πάσα του Κωνσταντέλια, ενώ στο 52′ οι φιλοξενούμενο έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Χούνοχαν βρήκε με τον αγκώνα του τον Σβαμπ κι είδε την δεύτερη κίτρηνη του ρέφερι Τζόρτζι.

Στο 62′ ο Α. Ζίβκοβιτς είχε ένα ακόμα σουτ εκτός στόχου για να έρθει ο Κωνσταντέλιας στο 67′ με ένα άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή και να κάνει το 3-0. Στο 76′ ο Σβαμπ έπιασε δύσκολα την κεφαλιά και δεν βρήκε στόχο.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι με τον Ντεσπόντοφ. Ο Τσάλοφ ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Πελς να τον σταματάει αρχικά και στην επαναφορά το πλασέ του Ρώσου επιθετικού σταμάτησε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Τσάλοφ βρέθηκε ξανά απέναντι στον Πελς, ο τερματοφύλακας των Ιρλανδών απέκρουσε αλλά αυτή τη φορά ο Μπάμπα στην επαναφορά έγραψε το τελικό 4-0.

Ο ΠΑΟΚ, σε μία συναισθηματικά φορτισμένη μέρα, στο αντίο του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, έκανε το καθήκον του και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Δουβλίνο σε επτά μέρες. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, με μοναδικό στόχο το 2/2 στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Όττο (Σάστρε 79’), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ (Καμαρά 79’), Οζντόεφ, Α. Ζίβκοβιτς (Ντεσπόντοφ 79’), Κωνσταντέλιας (Μουργκ 79’), Τάισον, Μπράντον (Τσάλοφ 64’).

Σάμροκ Ρόβερς: Πελς, Χορ, Κλίρι , Γκρέις, Χόνοχαν, Γουότς (Μπιρν 74’), Ο’Νιλ, Νιούτζεντ (ΜακΕνέφ 74’), Κλαρκ (Λόπες 28’), Φαρούτζια (Μπουρκ 84’), Γκριν (Μαντρόιου 74’).

20/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.288


Ποδόσφαιρο Γυναικών / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έμιλι Δασκάλου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Γεννημένη στις 08/02/2005, η Έμιλι Δασκάλου αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 171cm. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Ανατολής το 2018, μένοντας εκεί έως το 2022, δημιουργώντας τις πρώτες της παραστάσεις από το άθλημα. 

Την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις της, πετυχαίνοντας αρκετά γκολ και ασίστ. 

Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2023-24) έπαιξε με τη φανέλα των Tigers Ιωαννίνων. 

Το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί τον Υπεύθυνο των Tigers Ιωαννίνων, Γιώργο Θεοδωρή, για την άψογη συνεργασία σχετικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έμιλι Δασκάλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα!». 

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Έμιλι!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

18/8/24

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.287











 

Super League 1η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός - 3-2

Οι πρωταθλητές Ελλάδος σε ένα δύσκολο παιχνίδι με ανατροπή και τρια πέναλτι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο παρά την έλλειψη συγκέντρωσης με τελικό σκορ 3-2 απέναντι στον Πανσερραϊκό, ανοίγοντας με τον σωστό τρόπο την αυλαία του πρωταθλήματος.

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, ο ΠΑΟΚ είχε τις λύσεις κόντρα στον μαχητικό Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας και κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να ξεκινήσει με νίκη την πορεία του στη Stoiximan Super League 2024-25.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου λόγω των απουσιών των Τάισον, Μπάμπα, Κοτάρσκι, Όττο και του τιμωρημένου Μιχαηλίδη, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας για πρώτη φορά φανέλα βασικού στους Τσάλοφ και Τσιφτσή.

O ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να το ελέγξει κι επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό του, ενώ κράτησε τη μπάλα. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη προσπάθησε να μείνει συμπαγής στα μετόπισθεν και να χτυπήσει στην κόντρα.

Oι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο και να παίρνει το αποτέλεσμα που ήθελε στο φινάλε.

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (Σάστρε 46’), Σβαμπ (Θυμιάνης 89’), Οζντόεφ (Καμαρά 71’), Α. Ζίβκοβιτς, Μουργκ (Ντεσπόντοφ 77’), Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ (Τισουντάλι 71’).

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Χαντάκιας (Καρασαλίδης 62’), Στάικος (Πέρουτσι 80’), Λιάσος (Καπτούμ 80’), Σάλαζαρ, Χατζηστραβός (Μασκανάκης 13’, Γκίγκιτς 80’), Τόμας, Μπέτανκορ.

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.300

Πόλο Ανδρών / LEN Champions League  Οραντέα  -  ΠΑΟΚ -  11 -8 Τις υποχρεώσεις του στο LEN Champions League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, γνω...