28/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.053


Πόλο Ανδρών 13η αγωνιστική 

Εθνικός - ΠΑΟΚ -8-14

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας του Εθνικού Πειραιώς με 8-14, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, 0-2. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρήκαν γκολ μείωσης, 1-2, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» επανάφεραν την διαφορά στα δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο, 1-3. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα, ισοφαρίζοντας στο σκορ, 3-3, ωστόσο η συνέχεια ήτα διαφορετική. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με την ισοπαλία να παραμένει, 4-4, ωστόσο ο Δικέφαλος με σερί 0-3 πήρε και πάλι σημαντικό προβάδισμα, 4-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι καλό ξεκίνημα, το οποίο έφερε την ισοφάριση στο παιχνίδι, 7-7, ωστόσο ο Δικέφαλος πήρε και πάλι το προβάδισμα, 7-8, κλείνοντας έτσι το οκτάλεπτο. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν καταιγιστικός σε άμυνα και επίθεση, πραγματοποιώντας μία συνολική εμφάνιση. Βγάζοντας συνέχεια άμυνες και σκοράροντας στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo... έτρεξε σερί 0-6, παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα, 7-14. Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, με το τελικό 8-14 να τους δίνει τη νίκη. 

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 4-3, 1-6

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης 6, Τσολακούδης 1, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουπούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1.

Πόλο Γυναικών 11η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - ΓΣ Περιστερίου -13-8

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο γυναικών ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο του Γ.Σ. Περιστερίου με 13-8, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα, πετυχαίνοντας τρία σερί γκολ, με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν σε 3-1. Ο ΠΑΟΚ με τις Νιαρχάκου και Μπικου έκανε το 5-1, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Μπίκου άνοιξε και άλλο την διαφορά, σε 6-1, με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν σε  6-3. Η Γραικού πέτυχε γκολ για τον ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το 7-3, το οποίο ήταν και τελικό σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος πέτυχε πρώτος γκολ με τη Νιαρχάκου να κάνει το 8-3, και τις φιλοξενούμενες να απαντούν με δύο δικά τους τέρματα, μειώνοντας σε 8-5. Η Κοντονή έκανε το 9-5, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ για το τρίτο οκτάλεπτο. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος με γκολ της Κοντονή έβαλε στέρεες... βάσεις νίκης, παίρνοντας σαφές προβάδισμα, 10-5. Στη συνέχεια, μπορεί το Περιστέρι να μείωσε στα τρία τέρματα, 11-8, ωστόσο με δύο γκολ της Μπίκου, ο Δικέφαλος «κλείδωσε» τη νίκη, κερδίζοντας με 13-8. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Χρύσας Χατζέλλη , το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 15:30, κόντρα στον ΟΣΦΠ, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Β' Γύρου της Α1.

Οκταλεπτα: 5-1, 2-2, 2-2, 4-3

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου 4, Παρασκευοπούλου , Φλώρου, Ταυριδου, Ντάσιου, Γραικού 2, Γιαμπασάκου , Φραγκιά , Ντόνα-Τσιάκα , Κοντονή 4, Νιαρχάκου 2, Λεριώτη, Κολτσίδα 1, Χριστοφορίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...