10/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.030













4η αγωνιστική Φάση Ομίλων, UEFA Europa Conference League

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν - 2-2

Για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Αμπερντίν ...

Ο Δικέφαλος με τη σημερινή ισοπαλία είναι ήδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά φυσικά θέλει την 1η θέση για να βρεθεί απευθείας στους "16" και να μην αναγκαστεί να παίξει στον ενδιάμεσο γύρο! Όπως γίνεται κατανοητό, το ματς στη Φρανκφούρτη είναι καθοριστικό.

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα, τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, μπροστά τους τους Τσιγγάρα, Σβαμπ, μεσοεπιθετικά τους Τάισον, Κωνσταντέλια, Ντεσόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 14' με τον Λόπες, στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στο ματς, με την άμυνά μας να φέρει ευθύνη... Στο 23' ο Τάισον ισοφάρισε σε 1-1. Ο Βραζιλιάνος έκλεψε την μπάλα και μετά από μπαλιά του Ντεσπόντοφ, βάζοντας φωτιά στις εξέδρες της Τούμπας!

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπάμπα γύρισε την μπάλα από τ' αριστερά, ο Ρούμπεζιτς έκανε την προβολή στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ροος, ενώ στο 37' ο Τάισον βρήκε με ωραία μπαλιά τον Σβαμπ, το σουτ του πέρασε άουτ!

Στο 42' βρέθηκε κοντά στο γκολ ο ΠΑΟΚ, όταν ο Σβαμπ με τακουνάκι βρήκε τον Μπάμπα, αυτός γύρισε στον Μπράντον που πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι...

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ανατροπή, αλλά ο Ρος σταμάτησε τις προσπέθειες των Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη και στο 64' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ, αλλά δεν βρήκε την μπάλα με προβολή ο Εκόνγκ! 

Στο 68' ο Σαμάτα σκόραρε επιτέλους, κάνοντας το 2-1. Κόρνερ του Ντεσπόντοφ από τα δεξιά, ο Τάισον νέα σέντρα και τον Εκόνγκ να πιάνει την πρώτη κεφαλιά, με τον Σαμάτα με νέα κεφαλιά να σκοράρει!

Δύο λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-2 ο ΜακΓκράθ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά στα εναπομείναντα λεπτά το γκολ της νίκης, χωρίς να τα καταφέρει. Στην καλύτερη στιγμή μας, στο 78' ο Σβαμπ ολομόναχος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (82' Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα (85' Ράφα Σοάρες), Τσιγγάρας (65' Οζντόεφ), Σβαμπ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (82' Ζίβκοβιτς), Μπράντον (65' Σαμάτα). 

Αμπερντίν: Ρόος, Ντέβλιν, ΜακΚένζι, Σίνι (61' Πόλβαρα), Γιένσεν, Γκάρτενμαν, ΜακΓκράθ (79' Μιόφσκι), Μπάρον, Λόπες (85' Σοκλέρ), Ντάνκαν (61' Χέις), Ρούμπεζιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...