12/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.033











11η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός - 2-1

Για την 11η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό ...

Μπροστά σε περίπου 12.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Ράδα Σοάρες, αμυντικά χαφ τους Μεϊτέ, Οζντόεφ, μπροστά τους τους Κωνσταντέλια, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο Δικέφαλος απείλησε για πρώτη φορά στο 2', όταν μετά από σέντρα ο Σάστρε, έπιασε την κεφαλιά ο Σαμάτα στέλνοντας την μπάλα εκατοστά άουτ! Στο 14' φάουλ για τον ΠΑΟΚ, το εκτέλεσε ο Οζντόεφ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 20' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Τορεχόν, με την μπάλα να βρίσκει στον Σάστρε και να αλλάζει πορεία, κάνοντας το έργο του Κοτάρσκι δύσκολο.

Το 0-1 ξύπνησε τους παίκτες μας, έβγαλαν ενέργεια στην επίθεση, με κορυφαίο τον Αλί Σαμάτα και στο 26' ο Σαμάτα με κοντινό πλασέ, μετά από συνεργασία Κωνσταντέλια, Σάστρε, έφερε το ματς στα ίσα.

Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε, ο Παναιτωλικός εκείνο το διάστημα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και στο 36' μετά από σέντρα σουτ του Ζίβκοβιτς με το δεξί η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, για το 2-1!

Στην επανάληψη, η οποία θα ξεχαστεί πολύ εύκολα,  ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να διαχειριστεί το σκορ, η απόδοση της ομάδας έπεσε κατακόρυφα, φάσεις μπροστά στην εστία του Καπίνο δεν βγήκαν, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς πάντως να είναι απειλητικοί!

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (64' Ντεσπόντοφ), Αν. Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (77' Μπράντον).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαλής (60' Οικονόμου), Ντουάρτε (83' Μπελεβώνης), Μλάντεν, Λιάβας (46' Μαυρίας), Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (73' Ξενιτίδης), Τορεχόν, Σενγκέλια, Πέδρο (73' Ντίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...