18/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.040


Ποδόσφαιρο Γυναικών 6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Σειρήνες Γρεβενών -8-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας των Σειρήνων Γρεβενών με 8-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική ενδεκάδα τις: Νίχαους, Γκούνη, Θεοδωράκη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Μήτκου, Ακίντα, Παπαδοπούλου και Χέλμβαλ. 

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε κυριαρχικά, έχοντας την κατοχή συνέχεια στα πόδια του, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. 

Στο 12ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris άνοιξε το σκορ, με την Παπαδοπούλου να παίρνει το ριμπάουντ μετά από χαμένη ευκαιρία της Μήτκου, γράφοντας το 1-0. 

Η πίεση του Δικεφάλου ήταν διαρκής, με τις «ασπρόμαυρες» να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα, και πάλι από την Παπαδοπούλου, η οποία με άπιαστο αριστερό σουτ έκανε το 2-0. 

Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου δεν άργησε να ολοκληρώσει το χατ-τρικ της, με την Ελληνίδα διεθνή επιθετικό με λόμπα στο 34' να διαμορφώνει το 3-0. 

Δύο λεπτά αργότερα, με όμορφη συνεργασία μεταξύ Χέλμβαλ, Δοϊρανλή και Ακίντα, ο Δικέφαλος έκανε γρήγορα το 4-0, με δράστρια την Κενυάτισσα επιθετικό. Με το 4-0 να είναι και τελικό αποτέλεσμα για το πρώτο ημίχρονο. 

Με το πόδι πατημένο στο... γκάζι ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Morris. Στο 46' έγινε το 5-0 με αυτογκόλ, ένα λεπτό αργότερα η Παπαδοπούλου με κεφαλιά έκανε το 6-0, με τον καταιγισμό των γκολ να συνεχίζεται από την Ακίντα να πετυχαίνει στο 51' το 7-0. 

Το... κερασάκι στην οκταόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ Morris έβαλε η Μήτκου, η οποία με σουτ... έγραψε το 8-0 στο 52'. 

Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος έψαχνε το γκολ, δημιουργώντας ευκαιρίες και παίζοντας σε υψηλό ρυθμό. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης το σκορ δεν άλλαξε, με το 8-0 να είναι και τελικό. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 13:45, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. 

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους (58' Κατεργιαννάκη), Γκούνη, Θεοδωράκη, Δοϊρανλή (70' Σιδηροπούλου), Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Μήτκου (58' Αργυρίου), Ακίντα (65' Τζούρτζεβιτς), Παπαδοπούλου (58' Γιοβάνη), Χέλμβαλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...