3/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.020













 

Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΠΑΟΚ - ΓΠΟ Καστοριάς -6-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας του ΓΠΟ Καστοριάς με 6-0. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νίχαους, Δοϊρανλή, Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Βαρδαλή και Χέλμβαλ. 

Κυριαρχικός ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Δικέφαλος, θέλοντας να βρει το γρήγορο γκολ το οποίος θα τον «ξεκλειδώσει». Με Γκούνη στο 4ο λεπτό προειδοποίησε, με την κεφαλιά της αμυντικού του ΠΑΟΚ Morris να εξουδετερώνεται από την Φόρλιακα. 

Στο 9' η Χέλβαλ... άνοιξε τον χορό των γκολ, καθώς με άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Η Σουηδή επιθετικός του ΠΑΟΚ Morris, σκόραρε και δεύτερο τέρμα στο 31ο λεπτό. Μετά από υπέροχο συνδυασμό των Μήτκου, Βαρδαλή και Χέλμβαλ, η τελευταία σκόραρε, γράφοντας το 2-0, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο μέρος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Morris συνέχιζε να πιέζει ψηλά, να μπαίνει πρώτος στις φάσεις, και να δημιουργεί ευκαιρίες, θέλοντας να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ. 

Στο 59ο λεπτό, η Χαλατσογιάννη γύρισε εξαιρετικά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, με την Καλέση να διαμορφώνει το 3-0. 

Έξι λεπτά αργότερα, η Χέλμβαλ πέτυχε χατ-τρικ, καθώς ο συνδυασμός της με την Γιαννακά, την έφερε σε πλεονεκτική θέση, την οποία εκμεταλλεύτηκε, γράφοντας το 4-0. 

Ο... καταιγισμός των τερμάτων δεν σταμάτησε εκεί. Στο 68ο λεπτό, η Γιαννακά με μία 40άρα μπαλιά, βρήκε καταπληκτικά στην πλάτη της άμυνας την Χαλατσογιάννη, η οποία με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0. 

Το... κερασάκι στην εξαόροφη τούρτα του ΠΑΟΚ Morris, έβαλε η Χέλμβαλ, η οποία πλάσαρε ιδανικά από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, γράφοντας στο 94' το 6-0, ολοκληρώνοντας η ίδια το παιχνίδι με «καρέ» τερμάτων. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, όπου και θα αντιμετωπίσει στην Κρήτη τον ΟΦΗ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους (81' Κατεργιαννάκη), Δοϊρανλή (66' Γιοβάνη), Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη (81' Κατσάνου), Καλέση (81' Καλιεντζίδου), Βαρδαλή (60' Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ. 

 

Μπάσκετ Γυναικών 5η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Αθηναϊκό - 77-54

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Μπάσκετ γυναικών ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, γιορτάζοντας το 1000ο παιχνίδι στο PAOK Sports Arena με επικράτηση επί του Αθηναϊκού με 77-54, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Κιλαζίδου, Ουόκερ, Μυλωνάκη, Τζόουνς και Ράις. 

Δυναμικά ξεκίνησε στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, θέλοντας να... τρέξει το γήπεδο, δημιουργώντας ρυθμό τον οποίο δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει ο Αθηναϊκός. Ο Δικέφαλος δημιούργησε προβάδισμα, 14-7, το οποίο διατήρησε μέχρι και το τελικό 19-12. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ήταν καταιγιστικός και στα δύο μήκη του γηπέδου, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Με... κλειδί την άμυνα, ο Δικέφαλος αύξανε όλο και περισσότερο την διαφορά, παίρνοντας παράλληλα ώριμες αποφάσεις στην επίθεση. Με γρήγορο 6-1 σερί ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ πήρε διψήφιο προβάδισμα, 25-13. Ο Αθηναϊκός μείωσε, 25-19, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ... τρέχοντας ένα φοβερό 23-0 σερί, «εκτόξευσε» την διαφορά, παίρνοντας πλήρως τα... ηνία του αγώνα, 48-19. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο «έκλεισε» με τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ με 48-22. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ξεκίνησε με σερί 14-0, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά, 62-22. Ο Δικέφαλος έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, με τον Άγγελο Αγγελίδη να δίνει πολύτιμο χρόνο συμμετοχής στις νεαρές αθλήτριες του. Η διαφορά δεν μειώθηκε, με το τελικό σκορ να είναι 67-34. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος... κατέβασε ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να συνεχίζει καθόλη την διάρκεια του δεκαλέπτου με νεανική πεντάδα. Σ' ένα τέταρτο δεκάλεπτο διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Δικέφαλος επικράτησε με 77-54, παίρνοντας τη νίκη. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 14:00, εκτός έδρας, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 48-22, 67-34, 77-54

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Αγγελίδης): Ουόκερ 13(1), Κιλαζίδου 8, Κιολεόγλου 4(1), Ράις 9, Τόλη 5(1), Κουμαντσιώτου, Κουκουναρίδου 2, Τόγια, Πολυμέρου, Μυλωνάκη 8, Μιχαηλίδου, Τζόουνς 28. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...