24/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.046


Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΠΑΟΚ - Αεκ - 1-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Morris στην Women's Football League, επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική ενδεκάδα τις: Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Μήτκου, Ακίντα, Παπαδοπούλου και Χέλμβαλ.

Σ' ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε αποκλειστικά από την όρεξη και την πρωτοβουλία του ΠΑΟΚ Morris, ο Δικέφαλος έψαχνε τους χώρους από το πρώτο λεπτό, έχοντας να αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία αμυνόταν μαζικά με διπλή και τριπλή ζώνη άμυνας. 

Με τον καιρό να μην είναι σύμμαχος, ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε με αξιώσεις στο 22ο λεπτό, με την Ακίντα να σεντράρει παράλληλα, και την προβολή της Μήτκου να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ. 

Η συνέχεια ήταν καθαρά «ασπρόμαυρη», με τον Δικέφαλο να συνεχίζει να απειλεί με μακρινά σουτ. 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στην τελευταία φάση του. Η Χέλμβαλ κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι, μετά από ανατροπή της σε τάκλιν με δύο πόδια. Η Σουηδή ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με το 0-0 να είναι και τελικό σκορ. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή του ΠΑΟΚ Morris, με την Ακίντα να αποχωρεί και την Καλέση να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. 

Η Νικολέττα Καλέση μετατράπηκε σε «χρυσή» αλλαγή, καθώς στο 49ο λεπτό χρίστηκε σκόρερ, μετά από πίεση ψηλά, και ατομική ενέργεια, η Ελληνίδα μεσοεπιθετικός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στον Δικέφαλο, ο οποίος συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να μην δέχεται υποψία φάσης από την αντίπαλη ομάδα. 

Οι «ασπρόμαυρες» έψαχναν περισσότερα γκολ, μέσω συνδυασμών και όμορφης κατοχής, ωστόσο αυτό δεν ήρθε. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 1-0, με τη νίκη να είναι πολύ εύκολη σε σχέση με το τελικό σκορ της. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 15:00, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στην Λάρισα.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη (83' Γιοβάνη), Μήτκου, Ακίντα (46' Καλέση), Παπαδοπούλου (71' Μπασούρη), Χέλμβαλ (90' Καλιεντζίδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...