10/11/23

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.028


Ποδόσφαιρο Γυναικών 

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ -0-1

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας του ΟΦΗ με 0-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. 

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νίχαους, Δοϊρανλή, Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Καλέση, Βαρδαλή και Χέλμβαλ

Σ' ένα νευρικό πρώτο ημίχρονο, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχες απείλησαν στο 4ο λεπτό, με την Νίχαους να σταματάει την Ριμπάνσκα σε τετ-α-τετ. 

Καθόλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ Morris είχε την μπάλα στα πόδια του, προσπαθώντας να δημιουργήσει καταστάσεις, με την ομάδα της Κρήτης να έχει παθητικό ρόλο και να προσπαθεί να δημιουργήσει στιγμές μέσω αντεπιθέσεων ή χτυπώντας στα λάθη των παικτριών του Δικεφάλου. 

Στο 31ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Morris έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, ωστόσο η πολύ ωραία κεφαλιά της Χέλμβαλ, εξουδετερώθηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Στο 40ο λεπτό, η Βαρδαλή έψαξε το γκολ, ωστόσο το σουτ της έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Morris έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στις πρώτες στιγμές του, καθώς στο 52ο λεπτό η Καλέση έπιασε κεφαλιά μετά το κόρνερ της Βαρδαλή, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι των «Κρητικών». 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», πριν το γκολ, ήρθε στο 69ο λεπτό. Η Δοϊρανλή έκανε ατομική ενέργεια και γύρισμα, η Χαλατσογιάννη μπήκε στην πορεία της μπάλας με προβολή, ωστόσο οι αμυνόμενες του ΟΦΗ την έδιωξαν πάνω από την γραμμή, κρατώντας το 0-0. 

Ο Θαλής Θεοδωρίδης, θέλοντας να κάνει την ομάδα του ακόμα πιο επιθετική, πέρασε στο παιχνίδι την Αντιγόνη Παπαδοπούλου, προκειμένου να έχει ακόμα μία αξιόπιστη λύση. 

Η Ελληνίδα διεθνής επιθετικός δεν απογοήτευσε τον προπονητή της, πετυχαίνοντας «χρυσό» γκολ στο 80ο λεπτό, με εξαιρετικό διαγώνιο χαμηλό σουτ, το οποίο «άνοιξε» το σκορ για τον ΠΑΟΚ Morris, 0-1. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Morris έκαναν διαχείριση του προβαδίσματος, το οποίο πήραν στο 80ο λεπτό, και έχοντας παίκτρια περισσότερη μετά την αποβολή της Δρακογιαννάκη στο 76', διατηρήσαν το 0-1, παίρνοντας ένα άκρως σημαντικό τρίποντο. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, εντός έδρας, απέναντι στις Σειρήνες Γρεβενών, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νίχαους, Δοϊρανλή, Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά, Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη (72' Ακίντα), Καλέση (65' Παπαδοπούλου), Βαρδαλή (80' Γιοβάνη), Χέλμβαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.209

Χάντμπολ Γυναικών Τρίτος Ημιτελικός ΠΑΟΚ mαteco - ΑΕΣΧ Πυλαίας - 26-19 Την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ mαteco, ε...