30/1/16

oxyroN2.721








20ή αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Ατρόμητο Αθηνών - 1-1

Για την 20ή αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην Τούμπα με τον Ατρόμητο... 

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για τους τραυματισμούς που ταλανίζουν την ομάδα: «Εννοείται πως ανησυχώ για τους τόσους πολλούς τραυματισμούς. Σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε. Αρκετοί από αυτούς σε συγκλεκριμένους παίκτες. Για το αν πρέπει να αλλάξουμε προπόνηση, το τελευταίο διάστημα, λόγω των πολλών παιχνίδιων δεν κάνουμε προπόνηση. Είμαστε αποθεραπείες και παιχνίδι. Έχω κάποιες πιθανές αιτίες, ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικές αντοχές στην καταπόνηση. Ο Γκάρι προέρχεται από τραυματισμό και ξέραμε ότι θα ήταν ρίσκο να παίξει τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.Ό,τι και να κάνεις είσαι χαμένος. Κάνουμε ότι μπορούμε, προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Είναι μια περίοδος με φορτωμένο πρόγραμμα».
Για το παιχνίδι: «Το πρώτο, ήταν από τα καλύτερα ημίχρονά μας στη σεζόν. Στο δεύτερο ο Ατρόμητος έκανε κάποιες αλλαγές είχε την κυριαρχία στα 30 από τα 45 λεπτά, αλλά χωρίς τελικές προσπάθειες. Ακόμη και το γκολ είναι από στημένη φάση. Και για μένα και για τον κόσμο δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή. Αλλά ακόμη και ως άμυνα ήμασταν το κάναμε καλά. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, αλλά όταν δύο από τους καλύτερους παίκτες βγαίνουν αλλαγή, αυτό επηρεάζει».
Για πως αντιδρά ο ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις: «Δουλεύουμε καθημερινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα και να μεγαλώσουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα γρήγορα. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι. Αν μπορείς να πετύχεις και 3-4 γκολ, γιατί ξέρεις ότι και ο αντίπαλος θα έχει το δικό του διάστημα».
Για την έως τώρα απόδοση του  Βελλίδη: «Ξέρουμε ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αν και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει καλύτερες αντιδράσεις. Αλλά και γι' αυτόν είναι μια νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνο. Εχει χαρακτήρα, είναι ηγέτης και έχει την στήριξη μας».
Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Οι ποδοσφαιριστές αυτοί ξέρουν τις απαιτήσεις να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Επίσης είμαστε μέσα σε όλους τους στόχος μας. Είμαστε σε θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ στο Κύπελλο πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για το αν παρουσιάζει πρόοδο η ομάδα: «Βλέπω βελτίωση και είμαι ικανοποιημένος και βλέπω ότι στα πλέι οφ θα είμαστε καλά. Οταν θα είναι και όλοι οι παίκτες καλά, θα δείτε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μία καλή ομάδα. Η βελτίωση που βλέπω είναι ότι δεν βλέπω πολλά παιχνίδια, στα οποία η ομάδα μας άξιζε να χάσει. Συγκρίνοντας με ένα διάστημα της περσινής σεζόν αυτό δεν συνέβαινε».
Για τις μεταγραφές : «Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα. Για τις μεταγραφές το έχω πει ξανά, ότι δεν είναι δική μου δουλειά, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι φυσιολογικό να αποδοκιμάζει ο κόσμος. Ολοι περιμένουν νίκες. Είμαι χαρούμενος εδώ, μπορώ να χειριστώ την πίεση και ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στα πλέι οφ όταν και θα γίνουν και τα σοβαρά παιχνίδια».
Για το αν θα γίνει ειδικός σχεδιασμός για τα πλέι οφ: «Ανάμεσα στο τέλος του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ υπάρχει ένα διάστημα, τότε με τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε 20 ποδοσφαιριστές, που μπορεί να χρειάζονται και διαφορετική αντιμετωπίση. Μέχρι τότε υπάρχουν όμως υπάρχουν πολλά παιχνίδια».

Ρόμπερτ Μακ:
Για την εικόνα του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και με τακτική και με θέαμα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Είπαμε στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι. Δυστυχώς δεν κάναμε αυτό το πράγμα. Ασυναίσθητα γυρίσαμε πίσω, δώσαμε χώρο και δυστυχώς με μία στημένη φάση, πέτυχαν γκολ κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».
Για το τι φταίει: «Είναι ερώτηση για τον προπονητή, δεν μπορώ να απαντήσω εγώ».
Για το αν υπάρχει πίεση: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πίεση, Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Σήμερα δυστυχώς δεν πήραμε το παιχνίδι, ακολουθεί ο Ολυμπιακός, που θα είναι σκληρός αγώνας».
Για το τι ειπώθηκε όταν  έδωσαν τις φανέλες στον κόσμο: «Δεν ξέρω τι έλεγαν, δεν μιλάω ελληνικά».
Για το ότι αγωνίστηκε ως φορ: «Νιώθω άνετα να παίζω μπροστά, το έχω πει από την αρχή. Είναι απόφαση του προπονητή όμως».

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κοροβέσης, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (56' Γκολάσα), Πέλκας, Ζάιρο (26' Μυστακίδης), Μακ.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυντανίδης, Βίτολο, Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Κεϊτά, Μπάλλας (46' Μπρίτο), Ναπολεόνι (86' Κοντοές), Λε Ταλέκ (64' Παπαδόπουλος).

oxyroN2.720





15η αγωνιστική της Handball Premier

ΠΑΟΚ - Αρχέλαος - 40-19

Για την 15η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ διέλυσε στη Μίκρα τον ουραγό Αρχέλαο με 40-19... και επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε από νωρίς μεγάλη διαφορά, φτάνοντας εύκολα στη νίκη, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη.

ΠΑΟΚ : Ζάγκας, Παλάσκας, Τσίλης, Τσεσμετζίδης, Νικολαϊδης, Κοκώνης, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης, Αλβανός, Τσαναξίδης, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Τριανταφύλλου, Κεσίδης, Ρωμανίδης


Γυναικεία ομάδα χάντμπολ

Νέα Ιωνία - ΠΑΟΚ - 29-27

Σ'ένα ματς για γερά νεύρα, διαφήμιση του γυναικείου χάντμπολ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 27-29 στην Αθήνα από τη Νέα Ιωνία στο ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής και έχασε έδαφος όσον αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.


Τα πεντάλεπτα: 2-7, 3-10, 8-13, 11-15, 12-15, 16-16 (ημχ.), 18-18, 22-19, 23-22, 27-24, 28-26, 29-27
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, δίλεπτα: 2-5, πέναλτι: 2/3-3/3.

Ν. ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Αργυροπούλου, Μπαλάφα 1, Μπράουερ 7, Παπανικολάου 6, Πάπα 1, Σαϊντοβα, Ζυγούρα, Τσάκαλου 9, Χατζηπαρασίδου 1, Βασιλειάδου, Μανδά, Μασμανίδου, Χρονοπούλου, Στουγιαννίδου, Ζηνωνίδου.

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Τσαουσίδου 2, Νούλα 4, Μούρνου 5, Μίλασιτς 9, Τζέριτς, Παπάζογλου 2, Μάστακα, Παύλου, Ράτσικα, Κωστοπούλου, Στρατάκη 5, Μπατζαρακούδη, Καρσανίδου, Τσομπανίδου, Βαφειάδου.


13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ

Άρης Πετρούπολης - ΠΑΟΚ -  29-79

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε με το εμφατικό 79-29 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ στην έδρα του ουραγού της βαθμολογίας Άρη Πετρούπολης πετυχαίνοντας την 8η συνολικά νίκη στο πρωτάθλημα και 4η συνεχόμενη.

Τα δεκάλεπτα: 8-22, 20-38, 25-61, 29-79.

oxyroN2.719




ΠΟΛΟ 10η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ηλιούπολη - 13-9

Ανταγωνιστική για τρία οκτάλεπτα εμφανίστηκε η Ηλιούπολη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού δεν επέτρεψε στο Δικέφαλο να ξεφύγει στο σκορ.
Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ανώτερος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης επικράτησε της Ηλιούπολης με 13-9 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μετά από αυτή του νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 19 βαθμούς, ενώ η Ηλιούπολη παρέμεινε στους 3.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-4, 1-3.

ΠΑΟΚ: Κουτσιαλής 2, Παπαποστόλου 2, Μαζοκοπάκης 1, Σολανάκης 5, Τζελάτης 1, Κόχειλας 2.


Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου 12ης αγωνιστικής 

ΠΑΟΚ - Γλυφάδα -7-0

Ακόμα μια επιβλητική νίκη σημειώσε η Γυναικεία ομάδα  ποδοσφαίρου του Δικεφάλου φιλοδωρόντας την αντίστοιχη της Γλυφάδας με σκορ 7-0...
Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας του καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης η Μάρκου η οποιά σημείωσε αυθεντικό χατ τρικ. με τρία τέρματα στην σειρά στο ίδιο ημίχρονο.
Αναλυτικά τα τέρματα του Π.Α.Ο.Κ. πέτυχαν: Μάρκου (23', 33, 35'),  Δημητρίου, Παντελιαδου 53', Ντιμιτρίεβιτς 78', και Σακελλάρη 89'

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Δημητρίου, Γεωργίου(Γιάννου), Κακαμπούκη, Γιάννου Ε., Μάρκου(Σακελλάρη), Παντελιάδου, Μπράμε(Αδαμάκη), Ντιμιτρίεβιτς.


4ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η Κ17

ΠΑΟΚ - Βέροια - 0-2

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του Βορείου Ομίλου, η Κ17 του ΠΑΟΚ γνώρισε απτρόσμενη ήττα στο γήπεδο των Νέων Επιβατών από τη Βέροια με 0-2!!!
Ο Δικέφαλος έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, δε θύμιζε σε τίποτε την εξαιρετική του εικόνα ως τώρα στο πρωτάθλημα.
Ο Δικέφαλος με 36 βαθμούς σε 14 παιχνίδια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και η Βέροια με 19 βαθμούς (και ένα ματς περισσότερο) στην 4η!

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Παπαθανασίου, Εφραιμίδης (65′ Κυζιρίδης), Μανιώτης, Τσέλα, Μίσκοβιτς (45′ Τσιγγάρας), Σαλαμούρας (45′ Αηδονίδης), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Χατζηδίμπας, Ευθυμίου (65′ Δούμτσης).


20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 2-1

Για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στη Νέα Μεσήμβρια τον Ατρόμητο με 2-1...
Ο ΠΑΟΚ με 44 βαθμούς πλέον είναι στη 2η θέση και ο Ατρόμητος με 22 στην 12η...

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Τσελεπίδης, Δοδοντσάκης, Κλιγγόπουλος, Παναγιωτίδης, Δημητριάδης, Ραγκέλοφ, Κάκκο, Κούστα

27/1/16

oxyroN2.718










Φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας 

Πανιώνιος- Π.Α.Ο.Κ. - 1-1

Μπροστά σε περίπου 400 ΠΑΟΚτσήδες  για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο..

Iγκόρ Τούντορ:
Για την εικόνα του αγώνα: «Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν μια καλή επίδειξη χαρακτήρα. Ξέραμε ότι δεν θα γίνουν πολλές ευκαιρές. Είναι όμως ένα καλό αποτέλεσμα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, οπότε θα ήταν λάθος να έχουμε το μυαλό μας στο πως θα παίξουμε καλό ποδ΄σοφαιρο. Ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι, εκτός από δύο γεμίσματα και στο ένα πέτυχε γκολ. Εμείς διαχειριστήκαμε στη συνέχεια το σκορ. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο, θα επιστρέψουν παίκτες από τραυματισμό που είναι σημαντικοί για μας».
Για την απόδοση Κοροβέση-Κόστα: «Ο Κοροβέσης είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα, αν και τον βλέπω στις προπονήσεις και είμαι ικανοποιημένος. Για τον Κόστα ξέρουμε την καριέρα του, τι έχει κάνει. Σήμερα έπαιξε με την εμπειρία του. Δεν ήταν εύκολο μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας».
Για το αν αισθάνθηκε πίεσμένος μετά το ματς του ΟΑΚΑ: «Όχι τίποτα λιγότερο, τίποτε περισσότερο από το συνηθισμένο»
Για το πως έκρινε την σημερινή παρουσία του Σκόνδρα: «Αντιλαμβάνεστε διαφορετικά από μένα την κριτική. Εχει να κάνει μόνο με το παιχνίδι και την απόδοσή του. Σήμερα ήταν καλός. Αν αναλογιστούμε ότι λόγω ίωσης είχε χάσει κάποιες προπονήσεις».
Για την χθεσινή τοποθέτηση του Μπερμπάτοφ: «Καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται με τον Μπερμπάτοφ, γιατί είναι ένας μεγάλος παίκτης. Εγώ όμως στα αποδυτήρια έχω 20 ποδοσφαιριστές. Καλούμαι να πάρω αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει το καλό της ομάδας και να κάνει κινήσεις κόντρα στον εαυτό του και την ομάδα.
Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος το σκέφτεται αλλιώς, συνήθως όμως δεν είναι αντικειμενικοί, γιατί δεν γνωρίζουν τα αποδυτήρια και μικρά πράγματα, που συμβαίνουν. Εγώ σκέφτομαι την Ο-Μ-Α-Δ-Α. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα που βγάζει 11άδα ανάλογα με τα πόσα παίρνει ένας παίκτης. Κι εγώ δεν ξέρω τους μισθούς των παικτών μου».
Στο τέλος ανέφερε: «Θέλω να με μεταχειρίζονται με σωστό τρόπο, όπως την τελευταία φορά έκανα μία πλάκα. Να έχουμε δίκαιη κρίση...».

Δημήτρης Πέλκας:
Για το γκολ που πέτυχε: «Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να σουτάρω, μου στρώθηκε καλά η μπάλα. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βάλαμε ένα γκολ και περιμένουμε τώρα πως και πως το δεύτερο παιχνίδι, για να καθαρίσουν όλα εκεί»
Για το παιχνίδι: «Ο Πανιώνιος κλείστηκε πίσω στο δεύτερο μέρος και από τη στιγμή που το έκανε αυτό, μείναμε και εμείς από δυνάμεις και αρκεστήκαμε σε αυτό».
Για το αν θεωρεί καλύτερο το σημερινό γκολ από εκείνο κόντρα στην Μπρόντμπυ: «Αυτό που έβαλα στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι ήταν καλύτερο...».

Ρικάρντο Κόστα:
Για το σημερινό παιχνίδι και την φετινή σεζόν: «Παίξαμε δύο ματς στα οποία θέλαμε το αποτέλεσμα. Σε τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ. Αξίζουν εύσημα και στον αντίπαλο, που πέτυχε ένα ωραίο γκολ με κεφαλιά.
Τώρα έχουμε άλλα 90 λεπτά, για να πάρουμε την πρόκριση. Αλλάζει συνέχεια η ενδεκάδα. Είναι μία πολύ δύσκολη σεζόν για εμάς. Ξεκινήσαμε από τα playoffs του Europa League, ήρθαν παίκτες και πρέπει να αλλάζουμε συνέχεια συνθέσεις. Έτσι είναι η ζωή στις μεγάλες ομάδες».
Για τη ρεβάνς της Τούμπας: «Για τη ρεβάνς είναι σημαντικό το αποτέλεσμα γιατί ακόμη και με 0-0 μπορούμε να προκριθούμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει με την ψυχολογία και την νοοτροπία του να παίρνει τα παιχνίδια και έτσι θα πάμε και στο επόμενο».

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μπαργκάν (68' Τζανδάρης), Μασούρας (81' Χαλκιαδάκης), Ansarifard (58' Καραμάνος).

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Ροντρίγκες (82' Μυστακίδης), Πέλκας (91' Σάμπο), Μακ (56' Ζάιρο), Αθανασιάδης...

26/1/16

oxyroN2.717











4η αγωνιστική των "32" του Eurocup

Oldenburg - ΠΑΟΚ - 83-71

Για την 4η αγωνιστική της φάσης των "32" του Eurocup, ο ΠΑΟΚ έχασε στην EWE Arena, από τη γερμανική Oldenburg με 83-71 απειροελάχιστες οι πιθανότητες πρόκρισης πλέον...
Δυναμικό παρόν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο πέταλο EWE Arena. Περισσότεροι από 300 σε εκίνο το σημείο και αρκετοί σκόρπιοι σε διάφορα σημεία του γηπέδου!!!

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος
«Συγχαρητήρια στην Όλντενμπουργκ ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να προκριθεί στους 16. Ήρθαμε πιστεύοντας ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσα, παρά την ήττα μας στη Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, μέχρι τα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί κάναμε μερικά σημαντικά λάθη και η Όλντενμπουργκ πήρε μία διαφορά 9 πόντων.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Όλντενμπουργκ έβαλε ορισμένα μεγάλα σουτ, πήρε πολύ μεγάλη διαφορά και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το παιχνίδι και απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα».

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-24, 48-39, 74-49, 83-71

Όλντενμπουργκ (Μ. Ντρίλιεντσιτς): Κρέιμερ 23(2), Μασάντο 1, Βίμπεργκ 3(1), Κράμερ, Σμόιλντερς 3, Λόκχαρτ 4, Πόλντινγκ 12(4), Αλεξαντρόφ 12(2), Σβέτχελμ 7(2), Κβαλ 4, Ντάγκινς 12(2)

ΠΑΟΚ (Σ. Μαρκόπουλος): Τέπιτς 5(1), Λιάπης 4(1), Βασιλειάδης 10(2), Κακαρούδης 3(1), Τσόχλας 8(2), Δέδας, Μαργαρίτης 2, Κώττας, Σχορτσανίτης 7, Ντούβνιακ 11(2), Μάρκοβιτς 11, Χάτσερ 10(1)

oxyroN2.716






 

6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League

ΠΑΟΚ - Τουρ - 1-3

Η αυλαία έπεσε στην παρθενική συμμετοχή του ΠΑΟΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League με εντός έδρας ήττα με 3-1 σετ από την Τουρ  στο Παλατάκι.

Γιάννης Καλμαζίδης:
Για την εν γένει φετινή παρουσία του Δικεφάλου στο Τσάμπιονς λιγκ και το σημερινό παιχνίδι: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο στην πρώτη μας συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να βρεθούμε στη διοργάνωση για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό που για τους Έλληνες παίκτες της ομάδας δόθηκε μια σημαντική ευκαιρία να παίξουν σε τέτοιο επίπεδο.
Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση που επικρατεί δυσκολεύει την ευρωπαϊκή παρουσία των ελληνικών ομάδων. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Κουρνέτας έχει εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως, η Τουρ έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πολλά χρόνια παρουσίας στη διοργάνωση και μάλιστα το είχε κερδίσει σε αυτήν εδώ την έδρα. Η εμπειρία και η ποιότητα της Τουρ ήταν εμφανής. Ωστόσο και εμείς βγάλαμε ποιότητα σε κάποια διαστήματα, όχι όμως συνεχής. Αυτή ήταν η διαφορά μας από την Τουρ».
Για τις προοπτικές του ΠΑΟΚ στην συνέχεια της σεζόν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει μέσα στους στόχους του. Ενισχυθήκαμε μεταγραφικά, τουλάχιστον θεωρητικά, γιατί όλα είναι στα χαρτιά και τώρα μένει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Νομίζουν όλοι ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι σουπερμαν και θα μας λύσουν όλα τα προβλήματα, όμως δεν είναι έτσι. Τα προβλήματα δε λύνονται τόσο εύκολα. Λύνονται μόνο με δουλειά και συνοχή».
Για το Λιγκ Καπ: «Το League Cup είναι στόχος, άλλα όχι ζωής και θανάτου. Ο θεσμός ξεκίνησε με την έννοια της προετοιμασίας των ομάδων. Όμως τώρα σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε είμαστε θεωρητικά πιο έτοιμοι και πιστεύω να γίνει ένα καλό τουρνουά».

Τα σετ: 18-25, 21-25, 25-23, 16-25

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Χιμένες 12(9/27 επ, 29% υπ – 14% άριστες, 3μπλοκ), Τακουρίδης 4(4/4επ) , Κουρνέτας , Σεπέδα 18 (16/40 επ, 2 μπλοκ), Γκεοργκίεφ 13(9/12 επ , 1 άσσος, 3 μπλοκ), Πέτρογλου 4 (4/11 επ, 1άσσος, 14% υπ – 7% άριστες) / Γκαράς (λ-94% υπ – 59% άριστες), Ντίνας 2(1/1επ.1 μπλοκ), Σαμπάνης , Εφραιμίδης 3(3/15επ, 29%υπ – 14%αρ.), Καρασαββίδης (57%υπ -43%άριστες).

ΤΟΥΡ (Χέινεν): Κονέτσνι 794/10 επ., 3 άσοι), Γουάιτ 13(12/20επ. 54υπ%-39%άριστες , 1άσος), Μπαρτός 17(15/35επ. 1 μπλοκ, 1 άσος, 67%υπ-40%άριστες), Σμιθ 11(8/12 επ. 1 άσος, 1 μπλοκ), Γκαρντιέν 6(4/9επ. 1 μπλοκ , 1 άσσος), Ενό (λ-56%υπ-44 άριστες), Αουγκάς(λ), Στρούγκαρ 1 (1μπλοκ), Ζούιντεμπεργκ , Ζαμέλ 3(1/1επ. 2μπλοκ), Γκαστάρντ 10(9/20επ. , 1 άσος).


Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ

ΑΣΕ Δούκας - ΠΑΟΚ - 28-26

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, ο ΠΑΟΚ έχασε στην Αθήνα τον ΑΣΕ Δούκα 28-26 στην παράταση και αποκλείστηκε...

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-3, 7-5, 9-8, 11-10, 14-12 (ημχ.), 16-14, 18-15, 19-16, 21-18, 21-20, 23-23 (κ.α.), 26-5, 28-26

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας
Κόκκινη: 29:55 Μπραουδάκης (για εξύβριση- κρατήθηκε δελτίο), 66:13 Μισαηλίδης (τρία δίλεπτα)
Δίλεπτα: 8-3
Πέναλτι: 2/2-2/4

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Γιώργος Κρανάκης): Κυρκίτσος, Τζανιδάκης, Τόμπρος, Αϊβαλιώτης 2, Χατσατουριάν 2, Κάλλης, Μανουσέλης 4, Σαμαράς, Μπραουδάκης, Μωραϊτης 2, Μισαηλίδης 2, Ντούνης 8, Μπάγιος 5, Μαγκαφουράκης, Αραπακόπουλος 2, Αντωνόπουλος 1.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Παλάσκας 6, Τσίλης 3, Τσεσμετζίδης, Νικολαΐδης 4, Κοκώνης 2, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 3, Αλβανός 7, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Κεσίδης. Τριανταφύλλου.


Water Polo προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών

Εθνικός - ΠΑΟΚ - 10-7

Ο αγώνας – ντέρμπι του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ στο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά άνοιξε την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών, στο πόλο κι οι πολίστες του Φάνη Κουντουδιού φάνηκαν πιο ψύχραιμοι κι αποτελεσματικοί στα κρίσιμα σημεία.

Τα οκτάλεπτα της αναμέτρησης: 2-2, 3-2, 3-1, 2-2.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κουρτίδης
Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός

23/1/16

oxyroN2.715



15η αγωνιστική της Basket League

Κηφισιά - ΠΑΟΚ - 97-92

Την ήττα από την Κηφισιά -εκτός έδρας- γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, για την 15η αγωνιστική της Basket League με 97-92...
Τραγικά τα κοράκια, ιδιαίτερα ο ορκισμένος αντιΠΑΟΚτσής Χριστοδούλου, που νομίζει ότι μπορεί να διαμορφώνει αποτελέσματα κατά το δοκούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για τη νίκη, ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Είχε θέαμα γιατί μπήκαν πάρα πολύ πόντοι, αυτό σημαίνει ότι η άμυνά μας δεν ήταν καθόλου καλή. Εμείς δώσαμε στην Κηφισιά την ευκαιρία να πάρει δύο φορές διαφορά.
Και όταν φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και περάσαμε μπροστά τότε κάναμε ορισμένες λανθασμένες αμυντικές καταστάσεις και η Κηφισιά έβαλε δύο μεγάλα καλάθια με τον Κασελάκη και πιστεύω ο Γκίκας έκρινε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά».

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 47-37, 63-63, 97-92.

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Στίγκερς 4, Κασελάκης 25 (3), Χογκ 18, Ελ Αμίν 23 (1), Γλυνιαδάκης 9, Γκίκας 16 (4), Πόποβιτς, Σταμάτης, Χρυσικόπουλος, Σμιθ 2, Χατζηνικόλας

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 6, Βασιλειάδης 17 (2), Μαργαρίτης 9, Μάρκοβιτς 10, Χάτσερ 22 (5), Λιάπης, Κακαρούδης 7, Τσόχλας 6, Δέδας 3 (1), Κώττας 2, Ντούβνιακ 10(1).






14η αγωνιστική της Volleyleague

Άρηθ ΠΑΟΚ - 1-3

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι που κράτησε περίπου τρεις ώρες , με τρεις διακοπές στο δεύτερο σετ , εκκένωση γηπέδου στο τρίτο και πολλές ανατροπές στο σκορ ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής μέσα από το γήπεδο της Μίκρας επικρατώντας με 1-3( 16-25, 23-25, 25-21, 18-25) του Άρη για την 14η αγωνιστική της Volleyleague. Διακοπές , εντάσεις , ανατροπές στο σκορ και άλλα πολλά επεφύλαξε η αναμέτρηση με τον Άρη με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με το τρίποντο και να παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Γιάννη Καλμαζίδη
«Δεν θα σταθώ καθόλου στο αγωνιστικό. Είναι ντροπή για όλους μας αυτά που συμβαίνουν. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτά που έγιναν σήμερα στη Μίκρα , ή στον Άρη, αλλά το λέω γενικά γιατί αυτά συμβαίνουν και σε άλλες ομάδες. Επιτέλους πρέπει να γίνει κάτι για να προστατεύσουμε το προϊόν μας. Αυτές είναι συμπεριφορές είναι συμπεριφορές υποανάπτυκτης χώρας, χωρίς αθλητική παιδεία. Δυστυχώς δεν είναι ούτε η πρώτη , ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνουν αυτά».

Τα σετ: 16-26, 23-25, 25-21, 18-25

Αρης (Μέλκας): Κυριακίδης 9 (6/19 επ, 1άσσος, 2 μπλοκ 44% υπ – 29% άριστες), Γκιρτζίκης 5 (4/10 επ, 1 άσσος), Χαριτωνίδης 2 (1/1 επ), Ανδρεάδης 7 (6/15 επ, 1 μπλοκ), Σωτηρίου 8 (7/16 επ, 1 μπλοκ, 38% υπ – 25% άριστες), Τζελάτης 15 (10/32 επ, 4 άσσοι, 1 μπλοκ) / Μπαμπαλιούτας (λ, 61% υπ – 43% άριστες), Μήλης, Μούχλιας.

ΠΑΟΚ (Καλμαζίδης): Χιμένες 10 (8/14 επ, 1 άσσος, 25% υπ – 19% άριστες), Τακουρίδης 12 (3/5επ, 6 μπλοκ) , Κουρνέτας 1 (1 άσσος), Σεπέδα 15 (12/23 επ, 3 μπλοκ), Γκεοργκίεφ 8 (2/5 επ , 1 άσσος, 5 μπλοκ), Πέτρογλου 12 (11/20 επ, 1άσσος, 50% υπ – 44% άριστες) / Γκαράς (λ, 53% υπ – 47% άριστες), Ντίνας 2(2 άσσοι), Σαμπάνης 2 (2 άσσοι), Εφραιμίδης 4 (4/6επ, 56%υπ – 22%αρ.), Καρασαββίδης (67%υπ -33%άριστες)





14η αγωνιστική Handball Premier

ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος - 26-21

Στο κλειστό της Μίκρας για την 14η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανελλήνιο με 26-21...
Στη 2η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους ανέβηκε ξανά ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 26-21 επί του Πανελληνίου στο «Σπίτι του Χάντμπολ».
Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ αποτελεί η αποβολή του Αραμπατζή, του οποίου το δελτίο κρατήθηκε και θα απουσιάσει από το κρίσιμο ματς με τον Δούκα που θα κρίνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Χρύσανθος Τσαναξίδης (αριστερός ίντερ ΠΑΟΚ): 

«Τα πήγαμε καλά, μπορούσαμε και καλύτερα. Συγχαρητήρια στον Πανελλήνιο, που ήταν ανταγωνιστικός. Τώρα κοιτάμε το κύπελλο, έχουμε δύσκολη αποστολή στην έδρα του Δούκα. Θέλουμε να περάσουμε στο φάιναλ φορ».

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-4, 7-5, 9-6, 12-7, 13-9 (ημχ.), 15-11, 17-14, 19-16, 21-17, 24-18, 26-21

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 2, Τσίλης 1, Τσεσμετζίδης 2, Νικολαΐδης 6, Κοκώνης, Γιαννακίδης, Τσαμουρίδης 1, Μπουκοβίνας, Πετρίδης, Αλβανός 9, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Κεσίδης 3.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τζανακάκης, Παπαπούλιος 1, Κρητικός 6, Στούμπης, Μάτοβιτς 5, Καραστέργιος 1, Μπαρίκος, Τσεύλικος 1, Χαντέλης 2, Τζάνος, Βασιλόπουλος, Χειβιδόπουλος 1, Μακρυγιάννης, Γερουλάνος 2, Ταουσάνης 1, Κοκολοδημητράκης 1.

Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος
Κόκκινη: 16:53 Αραμπατζής (για αντανακλαστικό χτύπημα μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε- κρατήθηκε δελτίο)
Δίλεπτα: 4-4
Πέναλτι: 5/7-3/4

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...