17/1/16

oxyroN2.710








 
 














18η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Βέροια - 2-1

Για την 18η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τη Βέροια με 2-1...
Μπροστά σε 6.000 περίπου θεατές. Ο Δικέφαλος είχε από την αρχή την κατοχή της μπάλας, η Βέροια περιορίστηκε σε παθητικό παιχνίδι, αλλά οι παίκτες του Τούντορ δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων που αμύνονταν παθιασμένα κυνηγώντας όλες τις φάσεις.

Δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:
Για τη βράβευση του ως MVP τoυ σημερινού αγώνα: «Νιώθω καλά για τους τρεις βαθμούς, γιατί τα βραβεία έρχονται και φεύγουν, δεν έχουν σημασία»
Για το τι στόχους βάζει για την συνέχεια της σεζόν: «Το να παίζει καλά η ομάδα. Επίσης το να είσαι υγιής για να μπορείς να παίξεις κι από εκεί και περα να πάρουμε το κύπελλο και να είμαστε όλοι χαρούμενοι»
Για την συνύπαρξή του στην ενδεκάδα με τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Απλά προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οι καλοί παίκτες μπορούν να συνυπάρξουν και να βάλουν γκολ».
Για το κατά πόσο ικανοποιημένος αισθάνεται στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ: «Πως να μην είμαι ικανοποιημένος, έχω μπροστά μου την θάλασσα όλη μέρα. Οταν κερδίζεις όλα είναι καλά, όταν χάνεις όχι. Είναι ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίζεις πάντα καλά. Πρέπει πολλές φορές να παίζεις έξυπνα. Ακόμη και τις φορές που δεν είσαι καλός να έχεις την δυνατότητα και την εξυπνάδα να παίρνεις τα παιχνίδια. Αυτή είναι η διαφορά της καλής ομάδας από την πολύ καλή ομάδα».
Για το αν έχει βρει χημεία με τους συμπαίκτες του: «Με τον καιρό μαθαίνεις καλύτερα κάποια πράγματα. Εγώ πλέον έχω έναν διαφορετικό ρόλο, απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια. Σε αυτό το σύστημα ουσιαστικά αγωνίζομαι ως δεκάρι και πρέπει να διακρίνω πως κινούνται οι παίκτες, ώστε να δημιουργήσω περισσότερο. Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, το θέμα είναι να πάρουμε τα παιχνίδια και τους βαθμούς».

Νίκος Μελίσσας:
"Τα λάθη συμβαίνουν ειδικά σε αυτή την θέση που παίζω εγώ. Ο καλός τερματοφύλακας είναι αυτός που ξέρει να τα ξεπεράσει αυτά τα λάθη. Δεν θέλω να απογοητεύσω τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους. Αυτό με νοιάζει.

Πήρα την απόφαση να μαζέψω την μπάλα με τα πόδια και δεν υπήρξε συνεννόηση με τον Γιάννη. Με βοήθησαν τα παιδιά γιατί το συζητήσαμε όσο ήμασταν στα αποδυτήρια".

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κοροβέσης, Μαλεζάς (46' Χαρίσης), Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κάτσε, Ζάιρο (68' Μυστακίδης), Μπερμπάτοφ, Μακ (77' Πέλκας), Αθανασιάδης.

Βέροια: Καντιμοίρης Μαλόν, Όστοϊτς, Μαραγκός, Νάστος (82' Ξόπλιος), Άρτσε, Σιόντης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (46' Νέτο), Μαγέφσκι, Κόλα (46' Καϊκούτ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -