27/1/16

oxyroN2.718










Φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας 

Πανιώνιος- Π.Α.Ο.Κ. - 1-1

Μπροστά σε περίπου 400 ΠΑΟΚτσήδες  για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο..

Iγκόρ Τούντορ:
Για την εικόνα του αγώνα: «Οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν μια καλή επίδειξη χαρακτήρα. Ξέραμε ότι δεν θα γίνουν πολλές ευκαιρές. Είναι όμως ένα καλό αποτέλεσμα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, οπότε θα ήταν λάθος να έχουμε το μυαλό μας στο πως θα παίξουμε καλό ποδ΄σοφαιρο. Ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι, εκτός από δύο γεμίσματα και στο ένα πέτυχε γκολ. Εμείς διαχειριστήκαμε στη συνέχεια το σκορ. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο, θα επιστρέψουν παίκτες από τραυματισμό που είναι σημαντικοί για μας».
Για την απόδοση Κοροβέση-Κόστα: «Ο Κοροβέσης είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα, αν και τον βλέπω στις προπονήσεις και είμαι ικανοποιημένος. Για τον Κόστα ξέρουμε την καριέρα του, τι έχει κάνει. Σήμερα έπαιξε με την εμπειρία του. Δεν ήταν εύκολο μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας».
Για το αν αισθάνθηκε πίεσμένος μετά το ματς του ΟΑΚΑ: «Όχι τίποτα λιγότερο, τίποτε περισσότερο από το συνηθισμένο»
Για το πως έκρινε την σημερινή παρουσία του Σκόνδρα: «Αντιλαμβάνεστε διαφορετικά από μένα την κριτική. Εχει να κάνει μόνο με το παιχνίδι και την απόδοσή του. Σήμερα ήταν καλός. Αν αναλογιστούμε ότι λόγω ίωσης είχε χάσει κάποιες προπονήσεις».
Για την χθεσινή τοποθέτηση του Μπερμπάτοφ: «Καταλαβαίνω γιατί όλος ο κόσμος ασχολείται με τον Μπερμπάτοφ, γιατί είναι ένας μεγάλος παίκτης. Εγώ όμως στα αποδυτήρια έχω 20 ποδοσφαιριστές. Καλούμαι να πάρω αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει το καλό της ομάδας και να κάνει κινήσεις κόντρα στον εαυτό του και την ομάδα.
Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος το σκέφτεται αλλιώς, συνήθως όμως δεν είναι αντικειμενικοί, γιατί δεν γνωρίζουν τα αποδυτήρια και μικρά πράγματα, που συμβαίνουν. Εγώ σκέφτομαι την Ο-Μ-Α-Δ-Α. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα που βγάζει 11άδα ανάλογα με τα πόσα παίρνει ένας παίκτης. Κι εγώ δεν ξέρω τους μισθούς των παικτών μου».
Στο τέλος ανέφερε: «Θέλω να με μεταχειρίζονται με σωστό τρόπο, όπως την τελευταία φορά έκανα μία πλάκα. Να έχουμε δίκαιη κρίση...».

Δημήτρης Πέλκας:
Για το γκολ που πέτυχε: «Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να σουτάρω, μου στρώθηκε καλά η μπάλα. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Βάλαμε ένα γκολ και περιμένουμε τώρα πως και πως το δεύτερο παιχνίδι, για να καθαρίσουν όλα εκεί»
Για το παιχνίδι: «Ο Πανιώνιος κλείστηκε πίσω στο δεύτερο μέρος και από τη στιγμή που το έκανε αυτό, μείναμε και εμείς από δυνάμεις και αρκεστήκαμε σε αυτό».
Για το αν θεωρεί καλύτερο το σημερινό γκολ από εκείνο κόντρα στην Μπρόντμπυ: «Αυτό που έβαλα στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι ήταν καλύτερο...».

Ρικάρντο Κόστα:
Για το σημερινό παιχνίδι και την φετινή σεζόν: «Παίξαμε δύο ματς στα οποία θέλαμε το αποτέλεσμα. Σε τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοια γκολ. Αξίζουν εύσημα και στον αντίπαλο, που πέτυχε ένα ωραίο γκολ με κεφαλιά.
Τώρα έχουμε άλλα 90 λεπτά, για να πάρουμε την πρόκριση. Αλλάζει συνέχεια η ενδεκάδα. Είναι μία πολύ δύσκολη σεζόν για εμάς. Ξεκινήσαμε από τα playoffs του Europa League, ήρθαν παίκτες και πρέπει να αλλάζουμε συνέχεια συνθέσεις. Έτσι είναι η ζωή στις μεγάλες ομάδες».
Για τη ρεβάνς της Τούμπας: «Για τη ρεβάνς είναι σημαντικό το αποτέλεσμα γιατί ακόμη και με 0-0 μπορούμε να προκριθούμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει με την ψυχολογία και την νοοτροπία του να παίρνει τα παιχνίδια και έτσι θα πάμε και στο επόμενο».

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Μπαργκάν (68' Τζανδάρης), Μασούρας (81' Χαλκιαδάκης), Ansarifard (58' Καραμάνος).

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Τζαβέλλας, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Ροντρίγκες (82' Μυστακίδης), Πέλκας (91' Σάμπο), Μακ (56' Ζάιρο), Αθανασιάδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...