23/1/16

oxyroN2.714



Γυναικείο χάντμπολ ΠΑΟΚ 12η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Φιλώτας Φλώρινας - 38-20

Με το δεξί ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα χάντμπολη του ΠΑΟΚ, καθώς κέρδισε 38-20 τον Φιλώτα Φλώρινας...
Το παιχνίδι έγινε στο Κλειστό της Μίκρας, στα πλάισια της 12ης αγωνιστικής και ο Δικέφαλος παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος δείχνοντας πανέτοιμος για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του, σε Κύπελλο και πρωταθλημα.
Οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια, καθάρισαν από νωρίς την υπόθεση νίκη, καθώς προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 17-8!

ΠΑΟΚ. Μούρνου, Μίλασιτς, Ντιέριτς, Παπάζογλου, Μάστακα, Κοκτσίδου, Παύλου, Τσαουσίδου, Ράτσικα, Κωστοπούλου, Στρατάκη, Μπατζαρακούδη, Ζύγουρα, Μεντεσίδου, Νούλα, Καρσανίδου.


ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ 12η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Νίκη Λευκάδας - 72-56

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της Νίκης Λευκάδας με 72-56...
Ο «Δικέφαλος» είχε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Η Νίκη Λευκάδας, από την άλλη πλευρά, για ένα ακόμα παιχνίδι μακριά από το νησί του Ιονίου δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και μοιραία ήρθε η ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 13-7, 30-24, 51-41, 72-56


Κ17 - 3η αγωνιστική του 3ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 1-2

Για την 3η αγωνιστική του 3ου γύρου του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε στα Γιάννινα την αντίστοιχη του ΠΑΣ με 1-2...
Η ομάδα του ΠΑΟΚ, δίχως ουσιαστικά να απειληθεί, παρότι ο ΠΑΣ μείωσε στο 48′ με πέναλτι και είχε αρκετό χρόνο για να ισορροπήσει την κατάσταση, έφτασε στην νίκη και αύξησε κι άλλο την διαφορά από τους διώκτες της. Να θυμίσουμε ότι η μοναδική ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα συνέβη στα Ιωάννινα.

ΠΑΟΚ: Μαβίδης, Λύρατζης, Παπαθανασίου, Μανιώτης, Δημητρίου, Μελετίδης, Αηδονίδης (87′ Κύρτσος), Χατζηστραβός (75′ Τσιγγάρας), Χατζηδίμπας, Τζοβάρας, Υφαντίδης (50′ Ευθυμίου).


Κ20 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 19η αγωνιστική της Super League

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - 3-0

Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του Δικεφάλου, γνώρισε βαριά ήττα στο γήπεδο των Σπάτων από την ΑΕΚ με 3-0...
Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα μετρώντας επτά νίκες σε επτά αγώνες μακριά από την Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες είχαν τρία χρόνια να συναντηθούν καθώς το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε αναβληθεί.
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα και έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε την SKODA Ξάνθη με 4-1 και έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τοπαλίδης, Δεληγιαννίδης , Τσελεπίδης, Δοδοντσάκης, Πατράλης, Παναγιωτίδης (70′ Συράκος), Δημητριάδης, Ραγκέλοφ (70′ Κτιστόπουλος), Κάκκο, Κούστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...