7/1/16

oxyroN2.699




 














3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, φάση των "16" 

Καλλονή - ΠΑΟΚ - 2-1

Στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Καλλονή στη Μυτιλήνη και έχασε με 2-1!!!
Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Δικεφάλου μέσα στο 2016 με την ομάδα να μπαίνει στην καινούρια χρονιά με το ... αριστερό!
ΠΑΟΚτσήδες του νησιού, αλλά και κάποιοι από Συνδέσμους της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, έδωσαν το παρόν στη Μυτιλήνη και στο τέλος έφυγαν με την γλυκόπικρη γεύση του αποτελέσματος, καθώς και με την απογοήτευση από την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο!
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν όσους παίκτες πήγαν προς την κερκίδα μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή και την ήττα με 2-1

Ιγκόρ Τούντορ
Για το πως εξηγείται αυτή η εμφάνιση απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή;
Αυτό που έχω δει στους έξι μήνες που είμαι στον ΠΑΟΚ είναι πως δεν μπορούμε να δούμε ποια είναι η δεύτερη ή πέμπτη ομάδα, ακόμη και η τελευταία μπορεί να παίξει απέναντι μας.
Για το σύστημα του ΠΑΟΚ:
Δεν μπορούμε να συζητήσουμε πολλά για το σύστημα, έβαλα αυτούς που πίστευα, τους καλύτερους έντεκα, δεν είμαστε επικίνδυνοι, παίζουμε σωστά, στα τελεταία 20-25 μέτρα, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε την τελική ενέργεια, δεν έχουμε το άτομο. Αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ.
Για το θέμα των μεταγραφών, δεδομένου ότι "τρέχει" ο Γενάρης;
Έχω μιλήσει εδώ και περιπου δύο μήνες για τις ανάγκες της ομάδας με τον αθλητικό διευθυντή, ξέρει τι πιστεύω, εγώ εδώ είμαι για να δίνω την συμβουλή μου και την άποψη μου για το τι χρειαζόμαστε. Μέχρι εκεί. Είμαι εδώ για να προπονήσω.
Παράλληλα, ο Κροάτης έκανε και σχόλιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως: "Θέλω να μιλήσω για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένα απλό ποδόσφαιρο. Δεν αναζητούν την κατοχή, διεκδικούν το γκολ απο στημένες φάσεις ή δυο - τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μπροστά να προσπαθούν να σκοράρουν.
Στα τελευταία είκοσι μέτρα ο προπονητής βλέπει πόσοι καλύτεροι είναι οι τρεις επιθετικοί του απέναντι στους τέσσερις αμυντικούς του αντιπάλου. Όσο καλύτεροι είναι στην επίθεση, τόσο πιο εύκολα βάζεις γκολ. Αν έχεις τον Μέσι, τον Μπενζεμά, τον Σουάρες, τον Μπέιλ θα κερδίσεις πιο εύκολα.
Για την απόφαση να αποκτηθεί ο Γκαλίτσιος:
Ο Κωνσταντίνιδης είναι έξω, ο Κίτσιου έχει συχνους μυικούς τραυματισμούς, οπότε η σκέψη μου ήταν να έχουμε μια ακόμη λύση σε αυτήν θέση.
Για το τι απέγινε ο ΠΑΟΚ του πρώτου διαστήματος;
Δεν πιστεύω ότι χάθηκε η φλόγα μας, θα δούμε την Κυριακή. Εμείς θα πρέπει να τα δίνουμε όλα απέναντι και στην τελευταία ομάδα, ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν τα έδωσαν όλα, πως δεν έτρεξαν απλά κάποιες φορές ίσως νομίζουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο.
Για το σκεπτικό να δοθεί άδεια στον Όλσεν και για τις "ανάσες" σε Τζιόλη;
Μην μου πείτε ότι κλαίτε για τον Όλσεν. Γιατί τον "σκοτώνατε" πιο πριν. Διάλεξα τους 11 καλύτερους με βάση αυτά που βλέπω στην προπόνηση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τον Τζιόλη τον είδα κάπως κουρασμένο.
Για το γεγονός ότι ο Μπερμπάτοφ δεν έχει αποδόσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής:
Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, δουλειά μου είναι να διαλέγω τους καλύτερους κάθε φορά , και να κρατάω ίσες αποστάσεις από όλους ανεξάρτητα από το όνομα που έχουν.
Για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μεταγραφές για να κάνει παραπάνω από μια τελική απέναντι στην Καλλονή;
Όπως είδατε σήμερα, χρειαζόμαστε. Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι πως ενώ έχουμε πχ στην επίθεση τους Ζάιρο, Κλάους, Μακ, Πέλκας, Μπερμπάτοφ, ο καθένας χρειάζεται κάτι ξεχωριστό για να αποδώσει, άλλος θέλει σταθερότητα, άλλος είναι πιος νέος. Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα πάρει τη μπάλα και θα δώσει τη λύση μπροστά στο επιθετικό κομμάτι. Φαντάζομαι πως απασχολεί το σύστημα, το θέμα όμως είναι πως θα φτάσει η μπάλα αλλά θα είναι οι ίδιοι εκεί για να δώσουν λύση. Αυτοί πρέπει να δώσουν τη λύση.
Σας το λέω για να εξηγήσω όχι πως έχασε ο ΠΑΟΚ από την Καλλονή. Σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε, φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα έπρεπε απλά σε 3-4 περιπτώσεις να φτάσει στον Μακ και δεν το κάναμε. Κι αν βάλουμε ένα γκολ είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βάζεις γκολ, λένε τι ωραία παίζουν. Δεν είμαστε επικίνδυνοι, δεν γινόμαστε επικίνδυνοι. Αλλιώς μπορούμε να πούμε στους Τζαβέλλα - Βίτορ να παίξουν με μεγάλες μπαλιές, όπως κάνουν οι άλλες ομάδες, να μαζευτούν εκεί μπροστά οι παίκτες μας και από μια σύγχυση να μπει γκολ. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι αστείο.
Για το αν ζήτησε συγκεκριμένους παίκτες;
Δεν είναι δουλειά μου τα ονόματα, μιλάω μόνο για το προφίλ των παικτών και τη θέση που χρειαζόμαστε.
Για το αν υπάρχει θέμα Νομπόα;
Ο Νομπόα ήταν εδώ και η ιστορία τελείωσε.

Ρόμπερτ Μακ:
"Σίγουρα το γκολ είναι σημαντικό, αλλά προσωπικά είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στο κύπελλο θα πρέπει να κερδίζουμε. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Ευτυχώς για εμάς το παλέψαμε μέχρι το τέλος και πετύχαμε ένα γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στη συνέχεια".
Σε ερώτηση γα τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία ακούγεται το όνομα του είπε: "Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λέγονται και ότι ακούγονται. Ανήκω στον ΠΑΟΚ και αυτό που σκέφτομαι, είναι μόνο ο αγώνας της Κυριακής".

 Χάρης Χαρίσης:
«Δούλεψα σκληρά για να επιστρέψω στο 100%. Σήμερα αξίζαμε το αποτέλεσμα το οποίο όμως δεν ήρθε, ήμασταν άτυχοι, η Καλλονή έδωσε το 100%. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Δεν είχαμε κι εμείς τις φάσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε, θα πάμε στην Τούμπα για να πάρουμε τη νίκη, θεωρώ πως μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Καλλονή: Χογκ, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Ελακόπουλος, Μανούσος (94' Καραγεώργης), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (79' Μπαρκάν), Γουέρε (90' Γιουκαρής)

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας (60' Μυστακίδης), Λέοβατς, Γκολάσα (70' Σάμπο), Μακ, Βιτόρ, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης (60' Μπερμπάτοφ), Πέλκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...