7/1/16

oxyroN2.698














1η αγωνιστική των "32" του Eurocup

Βαλένθια - Π.Α.Ο.Κ. - 78-62 

Με ήττα (78-62) ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ, για τη φάση των "32" του Eurocup, στο Pabellon Fuente de San Luis της Valencia,...
Ο ΠΑΟΚ πάλεψε πολύ μέσα στην Ισπανία, παρά τα προβλήματά του και την απουσία του τραυματία Βασιλειάδη, αλλά ηττήθηκε με 78-62 από την Βαλένθια, για την 1η αγωνιστική των «32» του Eurocup.

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Συγχαρητήρια στη Βαλένθια είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει με την εντυπωσιακή πορεία της στο Ισπανικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα καταφέραμε να παίξουμε αρκετά καλά και να κάνουμε σωστά τα περισσότερα ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο είχαμε ορισμένες ολιγωρίες κι αυτό μας στοίχισε. Μας έφυγαν στο σκορ και εκεί τους δώσαμε το δικαίωμα να πετύχουν ορισμένα εύκολα καλάθια και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι φτάσαμε στην ήττα. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που έκαναν και αντιμετωπίσαμε παρά τους τραυματισμούς που είχαμε, μία εξαιρετική και αήττητη ως τώρα ομάδα».

William Hatcher:
«Γνωρίζαμε ότι ερχόμενοι να παίξουμε εδώ, θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά βγήκαμε να παίξουμε όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα, πιστεύοντας στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Η Βαλένθια είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, έχουν πολύ γεμάτο ρόστερ, με σπουδαίους παίκτες, που τους αρέσει να παίζουν σε γρήγορο ρυθμό.
Παίζουν στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες. Έπαιξαν καλά στο Transition και σούταραν πολλά τρίποντα. Αυτό που μπορούμε να πούμε σαν γενικό συμπέρασμα για την προσπάθειά μας είναι ότι τους αντιμετωπίσαμε σωστά για 27 λεπτά, αλλά όταν δεν αντέξαμε, άνοιξε η διαφορά. Έχουν μεγάλο ρόστερ, εμείς ήμασταν κουρασμένοι και δεν αντέξαμε στο τέλος. Αυτοί συνέχισαν να κάνουν τρίποντα, να παίζουν γρήγορα και να πιέζουν στην άμυνα ως το τελευταίο λεπτό και για αυτό κέρδισαν».

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 34-29, 58-47, 78-62

Βαλένθια: Τρίας, Ντιό 8, Σάτο 6, Λούσιτς 7, Ντούμπλιεβιτς 12, Βίβες 7, Μαρτίνες 8, Σαν Εμετέριο 8, Σέρνα 4, Χάμιλτον 7, Σίκμα 11

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 8, Λιάπης, Κακαρούδης 2, Τσόχλας, Δέδας 8, Μαργαρίτης 10, Κώττας, Σχορτσανίτης 9, Ντούβνιακ 14, Μάρκοβιτς 2, Χάτσερ 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου