20/1/16

oxyroN2.713








 

16η Αγωνιστική της Super League 

SKODA Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ. -  1-1

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ο Δικέφαλος αναδείχτηκε 1-1 στα Πηγάδια την Ξάνθη, δεχόμενος την ισοφάριση στο 91' ...
Ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-2-3-1. Μια ενδεκάδα με οχτώ καινούρια πρόσωπα σε σχέση με το τελευαταίο παιχνίδι του Δικέφάλου...

Δείτε το video ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για την εικόνα του αγώνα: «Δεν αρχίσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος ήταν πιο καλός και επιθετικός, μας πίεσε κι έκλεισε τους χώρους. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν καλύτερα. Στο τέλος είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Φυσικά όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό δεν αισθάνεσαι καλά».
Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από τις αλλαγές που έκανε στην  αρχική ενδεκάδα: «Φυσικά δεν είμαι ικανοποιημένος. Εβαλα τον Σάμπο εκεί γιατί έχει παίξει σε όλη την καριέρα του ακραίος. Με τον Μιγκέλ Βίτορ αποφασίσαμε να μείνει έξω γιατί έχει συνεχόμενα παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του».
Για το τι δεν λειτούργησε καλά για τον ΠΑΟΚ σήμερα: «Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, ούτε ένα λεπτό στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι. Το περίμενα αυτό γιατί η Ξάνθη είναι μία σκληρή ομάδα. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ότι παίξαμε με μια πιο καλή και γρήγορη ομάδα και χρειαζόταν κι εμείς να είμαστε γρήγοροι κάτι που δεν κατάφεραν σήμερα οι μέσοι μας. Χάσαμε πολλές μπάλες στο κέντρο και ο αντίπαλος βγήκε στις αντεπιθέσεις».
Για το ροτέισον που έκανε σήμερα και για την απόδοση της Ξάνθης: «Εχουμε παίξει ήδη τρία παιχνίδια στη σειρά, έχουμε τέσσερα μετά και ήθελα να ξεκουράσω όχι πολλούς, αλλά έναν δυο. Επίσης απ' όσα παιχνίδια της Ξάνθης έχω δει αυτό ήταν το πιο καλό που έχει κάνει, είχαν μεγάλο κίνητρο και θα ήθελα να τους δώ έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».
Για την απόδοση του Όλσεν: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά θα δούμε. Σήμερα ηταν καλός»
Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμη. Έπαιξαν δύο ομάδες, η Ξάνθη έπαιξε πιο επιθετικά και κλωτσούσε κι αν δει κανείς τις κίτρινες θα πιστέψει ότι εμείς κλωτσούσαμε. Ο διαιτητής ήταν απίστευτος».
Για την σημερινή μέτρια απόδοση των Τσίμιροτ-Χαρίση: «Δεν με προβληματίζει,αλλά πρέπει να δούμε σε ποιο επίπεδο μπορούν να παίξουν. Σήμερα υπήρχε λιγότερος χώρος και δεν μπορούσαν να έχουν τα τρεξίματα, ίσως τους βοηθήσει για τη συνέχεια της σεζόν να δουν τι έγινε και να το βελιτώσουν».

Ρόμπιν Όλσεν:
Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις: "Δεχθήκαμε ένα σκατ... γκολ θα έπρεπε να το έχουμε αποφύγει θα έπρεπε να κερδίσουμε εκεί που έφτασε το παιχνίδι".
Για την εξαιρετική του απόδοση σήμερα: "Δεν ξέρω αν έδωσα απάντηση".

Γιάννης Μυστακίδης:
"Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στη συγκεκριμένη φάση και δυστυχώς αυτό το πληρώσαμε. Δεχτήκαμε το  γκολ και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με τη νίκη".
Για το παιχνίδι δήλωσε: "Στην επανάληψη ήταν έν παιχνίδι κέντρου. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς στη φάση με τον Κλάους, δεν έγινε το 0-2 και δεχτήκαμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις".
Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τον αντίπαλο (φοβερή ερώτηση!), απάντησε: "Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο.Τελείωσε αυτό το παιχνίδι κοιτάμε το επόμενο. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο και πρέπει να τα κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία αν είναι ντέρμπι ή όχι".
Για τη δική του παρουσία: "Πιστεύω πως θα μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ομάδα σήμερα. Όχι μόνο το ένα γκολ και το δοκάρι. Είναι η συνολική απόδοση. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε"...
Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια: "Στα προηγούμενα μάς βγήκε το παιχνίδι. Σήμερα αργήσαμε να βρούμε τον εαυτό μας και παρότι πήραμε το προβάδισμα δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με το διπλό".
Τέλος για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του, σημείωσε: "Δεν επαναπαύομαι ποτέ! Αυτό είναι αρχή μου".

Ξάνθη: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (62' Ερέα), Νιέτο (58' Τριάδης), Ορφανίδης, Γούτας, Καπετάνος (Σκούρτης 72'), Λισγάρας.

ΠΑΟΚ:  Όλσεν, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κοροβέσης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μυστακίδης (86' Ζάιρο), Σάμπο (46' Βίτορ), Πέλκας (58' Ροντρίγκες), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00