30/1/16

oxyroN2.721








20ή αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Ατρόμητο Αθηνών - 1-1

Για την 20ή αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην Τούμπα με τον Ατρόμητο... 

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για τους τραυματισμούς που ταλανίζουν την ομάδα: «Εννοείται πως ανησυχώ για τους τόσους πολλούς τραυματισμούς. Σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε. Αρκετοί από αυτούς σε συγκλεκριμένους παίκτες. Για το αν πρέπει να αλλάξουμε προπόνηση, το τελευταίο διάστημα, λόγω των πολλών παιχνίδιων δεν κάνουμε προπόνηση. Είμαστε αποθεραπείες και παιχνίδι. Έχω κάποιες πιθανές αιτίες, ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικές αντοχές στην καταπόνηση. Ο Γκάρι προέρχεται από τραυματισμό και ξέραμε ότι θα ήταν ρίσκο να παίξει τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.Ό,τι και να κάνεις είσαι χαμένος. Κάνουμε ότι μπορούμε, προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Είναι μια περίοδος με φορτωμένο πρόγραμμα».
Για το παιχνίδι: «Το πρώτο, ήταν από τα καλύτερα ημίχρονά μας στη σεζόν. Στο δεύτερο ο Ατρόμητος έκανε κάποιες αλλαγές είχε την κυριαρχία στα 30 από τα 45 λεπτά, αλλά χωρίς τελικές προσπάθειες. Ακόμη και το γκολ είναι από στημένη φάση. Και για μένα και για τον κόσμο δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή. Αλλά ακόμη και ως άμυνα ήμασταν το κάναμε καλά. Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, αλλά όταν δύο από τους καλύτερους παίκτες βγαίνουν αλλαγή, αυτό επηρεάζει».
Για πως αντιδρά ο ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις: «Δουλεύουμε καθημερινά. Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα και να μεγαλώσουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα γρήγορα. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι. Αν μπορείς να πετύχεις και 3-4 γκολ, γιατί ξέρεις ότι και ο αντίπαλος θα έχει το δικό του διάστημα».
Για την έως τώρα απόδοση του  Βελλίδη: «Ξέρουμε ότι είναι ένας καλός τερματοφύλακας, αν και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να έχει καλύτερες αντιδράσεις. Αλλά και γι' αυτόν είναι μια νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνο. Εχει χαρακτήρα, είναι ηγέτης και έχει την στήριξη μας».
Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Οι ποδοσφαιριστές αυτοί ξέρουν τις απαιτήσεις να παίζουν στον ΠΑΟΚ. Επίσης είμαστε μέσα σε όλους τους στόχος μας. Είμαστε σε θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ στο Κύπελλο πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για το αν παρουσιάζει πρόοδο η ομάδα: «Βλέπω βελτίωση και είμαι ικανοποιημένος και βλέπω ότι στα πλέι οφ θα είμαστε καλά. Οταν θα είναι και όλοι οι παίκτες καλά, θα δείτε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μία καλή ομάδα. Η βελτίωση που βλέπω είναι ότι δεν βλέπω πολλά παιχνίδια, στα οποία η ομάδα μας άξιζε να χάσει. Συγκρίνοντας με ένα διάστημα της περσινής σεζόν αυτό δεν συνέβαινε».
Για τις μεταγραφές : «Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να μείνουν μέσα στην ομάδα. Για τις μεταγραφές το έχω πει ξανά, ότι δεν είναι δική μου δουλειά, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι φυσιολογικό να αποδοκιμάζει ο κόσμος. Ολοι περιμένουν νίκες. Είμαι χαρούμενος εδώ, μπορώ να χειριστώ την πίεση και ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στα πλέι οφ όταν και θα γίνουν και τα σοβαρά παιχνίδια».
Για το αν θα γίνει ειδικός σχεδιασμός για τα πλέι οφ: «Ανάμεσα στο τέλος του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ υπάρχει ένα διάστημα, τότε με τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε 20 ποδοσφαιριστές, που μπορεί να χρειάζονται και διαφορετική αντιμετωπίση. Μέχρι τότε υπάρχουν όμως υπάρχουν πολλά παιχνίδια».

Ρόμπερτ Μακ:
Για την εικόνα του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και με τακτική και με θέαμα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Είπαμε στο ημίχρονο να συνεχίσουμε έτσι. Δυστυχώς δεν κάναμε αυτό το πράγμα. Ασυναίσθητα γυρίσαμε πίσω, δώσαμε χώρο και δυστυχώς με μία στημένη φάση, πέτυχαν γκολ κι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».
Για το τι φταίει: «Είναι ερώτηση για τον προπονητή, δεν μπορώ να απαντήσω εγώ».
Για το αν υπάρχει πίεση: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πίεση, Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Σήμερα δυστυχώς δεν πήραμε το παιχνίδι, ακολουθεί ο Ολυμπιακός, που θα είναι σκληρός αγώνας».
Για το τι ειπώθηκε όταν  έδωσαν τις φανέλες στον κόσμο: «Δεν ξέρω τι έλεγαν, δεν μιλάω ελληνικά».
Για το ότι αγωνίστηκε ως φορ: «Νιώθω άνετα να παίζω μπροστά, το έχω πει από την αρχή. Είναι απόφαση του προπονητή όμως».

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κοροβέσης, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες (56' Γκολάσα), Πέλκας, Ζάιρο (26' Μυστακίδης), Μακ.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυντανίδης, Βίτολο, Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Κεϊτά, Μπάλλας (46' Μπρίτο), Ναπολεόνι (86' Κοντοές), Λε Ταλέκ (64' Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου