1/2/16

oxyroN2.722












16ης αγωνιστικής της Basket League

ΠΑΟΚ - αρηθ - 69-77

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League και μπροστα σε 6.000 οπαδούς μας , o Δικέφαλος έχασε στην PAOK Sports Arena από τον αρηθ με 69-77.

Δείτε το video ΕΔΩ

Το φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ - Άρη:
«Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στην παρουσίαση, πετάχτηκαν από φίλους του ΠΑΟΚ χάρτινα ρολά αριθμομηχανής προς τους παίκτες του Άρη.
9:59 του αγώνα (στο τζάμπολ), οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν πολλά χαρτάκια από αριθμομηχανή, με τη συνολική διακοπή για καθαριότητα να παίρνει 10 λεπτά.
Πριν το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου χρειάστηκε καθαριότητα του γηπέδου για 12 λεπτά, συσστάσεις από τα μεγάφωνα.
Υβριστικά συνθήματα κατά του διαιτητή, έγγραφη παρατήρηση και συσσάσεις από τα μεγάφωνα

8,3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, χτύπησε τον κομισάριο του αγώνα, προσωρινή διακοπή, παρεσχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον κύριο Σημιτόπουλο και ζητήθηκε να εκκενωθεί το γήπεδο, όπως κι έγινε.»

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε την άμυνά μας και στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης επέστρεψε και τα δύο τρίποντα που πέτυχε στο τέλος έκριναν το παιχνίδι.

Εμείς πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας, έχει ακόμη ένα γύρο το πρωτάθλημα και πρέπει να βρεθούμε ως ομάδα γιατί το τελευταίο διάστημα είναι ελλιπείς οι προπονήσεις.»

Απόλλων Τσόχλας.
«Πιστεύω μας πλήγωσαν πολύ οι 17 παραπάνω επιθέσεις που έκανε ο Άρης. Ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε ένα κενό διάστημα στη συνέχεια. Δε μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».
Για το αν άλλαξε η μορφή του αγώνα, όταν βγήκε ο Σχορτσιανίτης απάντησε λακωνικά:«Ο Σχορτσανίτης είναι ένας καλός παίκτης».
Για το αν οι ελπίδες του Δικεφάλου για είσοδο στην τετράδα, περιορίστηκαν μετά τη σημερινή ήττα απάντησε: «Η τετράδα θα κριθεί στα πλέι-οφ»

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 39-33, 56-58, 77-69.

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 11, Λιάπης, Βασιλειάδης 15, Κακαρούδης 2, Τσόχλας 9, Δέδας, Μαργαρίτης 4, Κώττας, Σχορτσιανίτης 8, Ντούβνιακ 2, Μάρκοβιτς 2, Χάτσερ 16.

Άρηθ: Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 3, Τσούπκοβιτς 3, Γουάιτ 13, Γουότερς 17, Ζάρας 4, Χάγκινς 8, Κοέν 4, Μούρτος 4, Σίμτσακ 2, ΜακΝίλ 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...