7/2/16

oxyroN2.728











 

21η αγωνιστική της Super League

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 1-0

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Για την 21η αγωνιστική της Super League, o Π.Α.Ο.Κ. έχασε εκτός έδρας από τον γάβρο με 1-0...  Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στο Καραϊσκάκη, δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ και τελικά έχασε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τους νεκρούς της θύρας 7

Ιβάν Σαββίδης: 
«Μια χαρά μου φάνηκε το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι όπου και πάλι είδαμε τα αδύναμα σημεία και τις αρρώστιες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Γι ακόμη μία φορά κατάλαβα ότι πρέπει να ασχολούμαστε περισσότερο. Η διαιτησία σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είναι πιο σοβαρή. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των ομάδων, αν και ο Ολυμπιακός προκαλούσε διάφορα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι όμως ένα παιχνίδι ανδρών».
Όταν ρωτήθηκε για τις αποχωρήσεις Βεζυρτζή και Αγγελίδη και αν τον προβληματίζουν, τόνισε: «Δεν έχουν καμία σχέση με το παιχνίδι. Όταν βάζω ένα στόχο δεν σταματάω…».
Ρωτήθηκε και για την ενίσχυση της ομάδας… «Δεν χωράει αυτή η ερώτηση εδώ τώρα. Η διαδικασία ενίσχυσης δεν σταματάει ποτέ…».
Για το αν ευχαριστήθηκε από την φιλοξενία, είπε: «Όχι. Πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά. Όταν 15-20 λεπτά ακούγονται τόσα συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδα, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.
Αν ήμουν εγώ ο Τζαβέλλας θα είχα φύγει. Δε γίνεται να αφήνουμε τόσες προσβολές…».
Τι πρέπει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο για να πιάσει η επένδυσή σας; 
-«Τους Έλληνες…»

Ιγκόρ Τούντορ:
Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα με δεδομένες τις απουσίες: "Είμαι ικανοποιημένος γιατί έδωσαν ότι είχαν οι παίκτες μου, έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και δεν μπορώ να πω τίποτα κακό, αλλά είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα".
Για τη μία τελική του ΠΑΟΚ: "Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, δεν δημιούργησαν τόσες πολλές ευκαιρίες".
Για τον Τζαβέλλα και την αποβολή: "Μιλάω συνέχεια με τον Τζαβέλλα, πριν το παιχνίδι, στο ημίχρονο... Θεωρώ ότι με αυτή την προσπάθεια που γίνεται το τελευταίο διάστημα, έχει δείξει μεγάλη βελτίωση στο συγκεκριμένο τομέα, θα ξαναμιλήσω όμως μαζί του...".
Για την εμφάνιση της ομάδας του: "Ο καθένας βλέπει από τη δική του οπτική γωνία τα παιχνίδια. Αυτό που με ενόχλησε λίγο, ήταν ότι ίσως δείξαμε λίγο παραπάνω σεβασμό στον Ολυμπιακό. Είχαμε πει ότι πρέπει να μπούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας και όταν μπήκε το γκολ, σκέφτηκα μήπως το φοβηθούν οι παίκτες μου, για αυτό μιλήσαμε αρκετά στο ημίχρονο και είδατε ότι όταν άνοιξε το παιχνίδι, ελέγξαμε το ρυθμό και ήμασταν καλύτεροι".
Για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα: "Δε θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με τις φήμες, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα το κάνω και ίσως είναι και πολύ ενδιαφέρον για εσάς, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή".
Για τον Μπερμπάτοφ: "Προσπάθησε, είχε θέληση και έκανε ενδιαφέροντα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Η απόδοση του ήταν καλή κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και σίγουρα είναι σε καλό δρόμο".
Για τη συνύπαρξη Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδη: "Είναι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς και η απόφαση ήταν να παίξουν και οι δύο σήμερα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο...".
Για το ντεμπούτο του Χατζηισαΐα: "Είμαι ικανοποιημένος, γνώριζα την αξία του, αλλά ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις κατευθείαν σε ένα ανοικτό γήπεδο. Έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά ήταν καλός σήμερα και είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του".
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει να δυσκολεύεται περισσότερο απέναντι σε πιο "αδύναμους" αντιπάλους: "Συμφωνώ μαζί σας χάσαμε αρκετούς βαθμούς σε τέτοιου είδους αγώνες και είναι κάτι που μας απασχολεί και το έχουμε αναλύσει. Πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα στα παιχνίδια που ακολουθούν, να εμφανιστούμε καλοί στα πλέι οφ και είμαι σίγουρος ότι εκεί ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που πρέπει".
Για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού: "Είναι πολλοί οι παράγοντες και οι λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο μέσα στη διάρκεια μίας σεζόν. Εχω άποχψη για αυτό, αλλά δεν είναι τώρα η κατάλληλη ώρα να το συζητήσουμε. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή και να κάνει στο γήπεδο αυτό που πρέπει".

Ρόμπερτ Μακ:
Για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι: «Είμαι εδώ δύο χρόνια κι έχω συνηθίσει την κατάσταση. Ήμασταν σε 2-3 περιπτώσεις ακάλυπτοι, ο επόπτης όμως έκοψε τις φάσεις κι ήταν ένας από τους λόγους που τελειώσαμε το ματς με μία μόνο τελική. Εάν δεν μας είχε σταματήσει, μπορεί να τα είχαμε καταφέρει».
Για την γενικότερη μεταχείριση που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα: «Το γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός παίζει έτσι παντού κι αν δεν αλλάξει κάτι, θα συνεχίζει να κερδίζει τα πρωταθλήματα. Δεν έχει να κάνει με τους παίκτες, έχει να κάνει με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εάν δεν αλλάξει ο Ολυμπιακός θα κερδίζει για τα επόμενα 10 χρόνια».
Για τον επικείμενο αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο: «Έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε κάθε ομάδα. Κοιτάμε όμως μπροστά, το ματς του κυπέλλου που είναι πολύ σημαντικό γιατί θέλουμε πολύ να περάσουμε στον ημιτελικό».

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο,  Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (80΄Φουστέρ), Πάρντο (83' Σεμπά), Ντουρμάζ (73' Μπουχαλάκης), Ιντέγε

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας (68΄Σκόνδρας), Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (63' Γκολάσα)

Διαιτητής: Δημητρόπουλος Βοηθοί: Ακρίβος, Τουμπακάρης 4ος διαιτητής: Κουκουλάκης
Κίτρινες: Τσίμιροτ (16΄), Μιλιβόγεβιτς (33), Μποτία (58), Αθανασιάδης (60), Φουστέρ (87)
Κόκκινες: Τζαβέλλας (65), Ζντιέλαρ (70)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...