27/2/16

oxyroN2.760







 

24η αγωνιστική της Super League

ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης - 2-0

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 8.000 περίπου φίλους του, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League, κέρδισε στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0, αυξάνοντας σε πέντε τους βαθμούς της διαφοράς από τους Αρκάδες...  μπήκε καλά στο ματς και επέβαλλε το παιχνίδι του ελέγχοντας τον ρυθμό στο πρώτο μισό του 45λεπτου.

Ιγκόρ Τούντορ:
Για την σημερινή απόδοση του ΠΑΟΚ : "Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είχε καλό πνεύμα, πολλή ενέργεια. Σ' αυτό το κομμάτι που θύμιζε τον ΠΑΟΚ της αρχής της σεζόν. Είναι αυτό που έλεγα νωρίτερα, μεγαλώνουμε με κάποιες λεπτομέρειες, όσο περνάει ο καιρός. Βγάζουμε ενέργεια, πάθος, τρεξίματα".
Για τη διαχείριση του παιχνιδιού: "Έχουμε μια νεανική ομάδα, που δεν είναι εύκολο να παίζει υπό πίεση, έτσι όπως είναι η πίεση στον ΠΑΟΚ. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη η ομάδα. Οι παίκτες χρειάζονται κάποια χρόνια. Αυτοί οι νέοι παίκτες, σε λίγα χρόνια, θα τελειώνουν τέτοια παιχνίδια νωρίτερα. Γι΄ αυτό ήμουν σε εγρήγορση και αγχωμένος στον πάγκο. Ήταν 1-0, το ματς ήταν ανοιχτό, έπρεπε να το τελειώσουμε. Ο Πέλκας που ήταν πολύ καλός σήμερα, σε δύο τρία χρόνια θα το είχε τελειώσει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα".
Για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό: "Θα παίξει η καλύτερη ενδεκάδα, όπως πάντα, και δεν θέλω να κάνω πολλές αλλαγές. Πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι, είμαστε σε καλό μομέντουμε. Η ευχή μου είναι να μην έχουμε διαιτησία σαν κι αυτή που είχε η Άντερλεχτ την Πέμπτη. Να μην έχουμε διαιτητή σαν αυτόν τον Βορειοιρλανδό".
Για την διαιτησί : "Είναι καλό να μην κοιτάμε τον διαιτητή, αλλά είναι ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Πολλοί λένε μετά, δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές, όταν ο διαιτητής έχει κρίνει ένα αποτέλεσμα. Υπάρχουν καλοί και κακοί διαιτητές. Είμαστε όλοι άνθρωποι. Μερικές φορές παίκτες και προπονητές σπαταλάνε ενέργεια ασχολούμενοι για τη διαιτησία, κι αυτό πρέπει να το διαχειριστείς καλύτερα".
Για ενδεχόμενες επιστροφές ενόψει Ολυμπαικού : "Ο Χαρίσης επιστρέφει από την τιμωρία, και ίσως Ροντρίγκεζ και Αθανασιάδης να είναι στον πάγκο".
Για την αντικατάσταση του Κίτσιου : "Θέλω περισσότερα από τον Κίτσιου. Ήταν καλός, αλλά δεν ήθελα να βγάλω το Μυστακίδη, γενικά περιμένω περισσότερα απ΄ αυτόν. Θυμάμαι τον Κίτσιου στην αρχή της χρονιάς, αυτόν το Κίτσιου θέλουμε".
Για τις στημένες φάσεις : "Κάνουμε προπόνηση, δουλεύουμε κάποιες κομπίνες. Δεν ξέρεις αν θα σου βγουν. Σήμερα έγιναν δύο φάσεις, δεν μπήκαν γκολ. Θέλω να πω και κάτι για τους τρεις αμυντικούς μου. Έχω να πω καλά λόγια γι΄ αυτούς. Τζαβέλλας, Βίτορ και Χατζηισαίας είναι πολύ σημαντικοί για μας κι έχουν καλή απόδοση".

Τέρι Αντόνις:
«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τη συμμετοχή μου. Ξύπνησαν νωρίς οι γονείς μου στην Αυστραλία για να με δουν. Μίλησα μαζί τους είναι πολύ χαρούμενοι κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που είδα την ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να πηγαίνει καλά. Είχαμε όρεξη και πάθος και μπήκαμε δυνατά από την αρχή. Εχω να δώσω πολλά ακόμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, πολύ καλή ομάδα. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, να μπούμε από την αρχή δυνατά και να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε και αυτό το παιχνίδι».

Γιάννης Μυστακίδης:
«Ηταν αυτό που χρειαζόμασταν. Παίζαμε καλά και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Η σημερινή νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ολοι προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Η ομάδα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές. Τους ευχαριστούμε για σήμερα».
Για το γεγονός ότι ψηφίστηκε MVP του σημερινού αγώνα: «MVP δεν είμαι εγώ, αλλά ο κόσμος οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο».
Για τον ημιτελικό της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό:  «Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι το πάθος. Ολοι μαζί, με τον κόσμο που θα έρθει την Τετάρτη στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Πέλκας, Άντονις (71' Τζιόλης), Τσίμιροτ, Λέοβατς (82' Κοροβέσης), Μακ, Μυστακίδης.

Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Alloco, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Sankare, Lima (46' Moukam), Δημούτσος, Hamdani, Lluy (80' Φούντας), Mazza (62' Ιωαννίδης), Bertoglio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...