15/2/16

oxyroN2.736






 

22η αγωνιστική της Super League 

ΠΑΟΚ - Ηρακλής - 0-1

Μπροστά σε 16.000 περίπου θεατές, για την 22η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από τη γριά με 0-1. Απίστευτο αλλά αληθινό!
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και όταν βγήκαν, οι αποδοκιμασίες ήταν εντονότατες.

Ο Ίγκορ Τούντορ δεν κατέβηκε στη συνέντευξη τύπου, με τον βοηθό του να τον αντικαθιστά.
"Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Όταν χάνεις όμως νιώθεις άσχημα. Δεν παίξαμε καλά σήμερα αλλά δεν αξίζαμε και να χάσουμε. Βάλαμε τους καλούς μας ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Είχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε, ένα δοκάρι, αρκετές ευκαιρίες. Για 90 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Ηρακλής έβαλε γκολ με το δεύτερο σουτ του στην εστία" είπε ο Κροάτης που απάντησε σε ερωτήσεις.
Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: "Είναι αλήθεια ότι έχουμε να κερδίσουμε ένα μήνα. Ως προπονητής αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προετοιμάσεις την ομάδα έτσι ώστε να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Σήμερα δε θέλαμε να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Αυτή η ομάδα θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να ανατρέψει την κατάσταση. Δεν είναι νεκρή αυτή η ομάδα. Είχαμε καλά διαστήματα σε παιχνίδια όπως με την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες, στο ποδόσφαιρο παίζεις για να σκοράρεις».
Για τον Σάμπο: "δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι, ίσως είχε πολύ στρες γιατί έπρεπε να κερδίσουμε απόψε, δεν έπαιξε και στη θέση του. Πρέπει να δούμε και τα άλλα προβλήματα που είχαμε με απουσίες παικτών».
Για τον Λέοβατς: "στην κατάσταση που είμαστε τώρα με τις απουσίες παικτών, ξεκίνησαν κάποιοι παίκτες που ξέραμε ότι είναι στα όρια αλλά θέλαμε να βάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Όπως ο Κίτσιου, ο Τσιμιροτ, ο Λέοβατς, ξέροντας ότι έχουν επιβάρυνση. Πιστεύαμε ότι ο Λέοβατς θα μπορούσε να παίξει 65-70 λεπτά. Αν τους βγάζαμε όλους όσους είναι στο όριο, δε θα είχαμε ομάδα».
Για τα μεγάλα ματς: «η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Πιστεύω ότι φέτος στα μεγάλα παιχνίδια παίξαμε καλά και σε όλα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ντόρτμουντ, Ολυμπιακό, όλα ήταν 50-50. Σε μια νέα ομάδα χρειάζεται κάποιες φορές να κάνεις ένα βήμα πίσω για να πας δυο βήματα μπροστά».
Για τα λάθη του τεχνικού επιτελείου: «δεν είμαστε χαζοί. Ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα μετράει πάνω από όλα. Όλοι κάνουν λάθη. Δεν ήρθα εδώ να πω το αντίθετο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα, η οποία μπορεί να μην να είναι καλή για τους δημοσιογράφους. Για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο, Γιατί όλοι μπορούν να έχουν γνώμη».
Για τις θλάσεις: «φυσικά μας απασχολεί πολύ καιρό. Δεν είμαστε η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που έχει τόσους μυικούς τραυματισμούς. Και η Μπάγερν και η Μάντσεστερ έχουν για παράδειγμα. Έχουμε και πολλούς νέους παίκτες που δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό το πρόγραμμα και δεν ξέρουν να διαχειριστούν τον εαυτό τους. Σίγουρα είναι μια επίπονη σεζόν για παίκτες όπως ο Τσίμιροτ ή ο Χαρίσης, αλλά έτσι θα ωριμάσουν καλύτερα».

ΠΑΟΚ: Bελλίδης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Κίτσιου (64' Χαρίσης), Τσίμιροτ, Κάτσε, Λέοβατς (46' Μυστακίδης), Πέλκας, Σάμπο, Μπερμπάτοφ (78' Γκολάσα).

Ηρακλής : Περνίς, Σαραμάντας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (62' Ιντζόγλου), Λεοζίνιο (78' Πουρτουλίδης), Μπουλούτ (89' Λουκίνας), Βέλλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου