10/2/16

oxyroN2.730





6η αγωνιστική της φάσης του "last 32" του Eurocup

Λιμόζ - ΠΑΟΚ -  79-61

Για την 6η αγωνιστική της φάσης του "last 32" του Eurocup, o ελλιπής ΠΑΟΚ έχασε στο Beaublanc με 79-61 και αποχαιρέτισε τη διοργάνωση στην οποία συνεχίζουν Λιμόζ και Όλντενμπουργκ...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σούλης Μαρκόπουλος
«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια όλη την χρονιά στην Ευρώπη, περάσαμε στους 32, αγωνιστήκαμε σκληρά, αλλά η πορεία μας έφτασε ως εδώ. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο βάθος και μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό το ταξίδι που είχαμε, σίγουρα οι απουσίες δύο παικτών, ειδικά όταν αυτοί είναι βασικοί παίζουν ρόλο. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει εάν είμαστε πλήρεις κι αν δεν είχαμε την κούραση που μας έφερε το ταξίδι, αλλά και το γεγονός ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς πριν από 48 ώρες.

Όλα παίζουν ρόλο σε ένα αποτέλεσμα. Η Λιμόζ έχει πολύ καλούς παίκτες και η αλλαγή της με το νέο προπονητή είναι εμφανής. Καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά ακόμη και στους 9, αλλά εκεί από την μία εμείς δεν βάλαμε κάποια σουτ, η Λιμόζ έβαλε τα δικά της, έχει καλό σύνολο και σίγουρα θα αντιδρούσε, όπως και το έκανε. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιέσουμε την αντίπαλη ομάδα κάτω από το καλάθι, ήμασταν άστοχοι και αυτό δυνάμωσε την Λιμόζ στην περιφέρεια»

Γιώργος Δέδας:
 Για το σημερινό παιχνίδι: «Για εμάς τελείωσε σήμερα το Eurocup, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Παίξαμε και κερδίσαμε αρκετές ομάδες εντός και εκτός έδρας. Συγκυριακά το σημερινό παιχνίδι, ήταν διαφορετικό, γιατί με τον Ολυμπιακό χάσαμε πολύ ενέργεια, μας έλειπαν βασικοί παίκτες στο ροτέισον. Η Λιμόζ είχε το κίνητρο, ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά έφυγε το ματς από ένα σημείο και μετά.
Η ομάδα είχε σπαταλήσει αρκετή ενέργεια. Μας έλειπαν δύο παίκτες που παίζουν πολύ, υπήρχε και το ματς με τον Ολυμπιακό. Χάνεις από φρεσκάδα και μυαλό... Η Λιμόζ έπαιζε στην έδρα της, έβαλε κάποια σουτ και είχε  ψυχολογία».
Για την γενικότερη πορεία στην φετινή διοργάνωση: «Πιστεύω ότι πήραμε το μάθημα και αδικήσαμε τον εαυτό μας στα παιχνίδια με την Όλντενμπουργκ. Ηταν δύσκολα συγκυριακά. Στο πρώτο παιχνίδι με την Όλντενμπουργκ, προερχόμασταν από μια νίκη με την ΑΕΚ στην οποία είχαμε σπαταλήσει πολλή ενέργεια, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Εκεί χάσαμε την πρόκριση... Το πρόσημο είναι θετικό. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση είναι η ομάδα μας, αλλά είναι στα πέντε τελευταία μπάτζετ από την αρχή του τουρνουά. Προσπαθήσαμε και δώσαμε το 100%».
Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα έτσι όπως είναι η ομάδα... Θα έχουμε να προετοιμάσουμε ένα ματς την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι καλό. Θα μας επιτρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε στοχευμένη προπόνηση. Από το Σάββατο κιόλας δεν έχουμε περιθώριο για στραβοπατήματα, πρέπει να κερδίσουμε αν όχι όλα τα παιχνίδια ως τέλος, το 80%...»
Για τους φίλους του Δικεφάλου που βρίσκονται εκτός Ελλάδας: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που είναι στο εξωτερικό, όπως είδαμε όπου και αν παίζει η ομάδα, συμπαραστέκονται και δίνουν το καλό παράδειγμα. Προσπαθούμε να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς και το κάνουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα Ο κόσμο της ομογένειας δεν έχει την ευκαιρία να δει συχνά την ομάδα και όταν του δίνεται αυτή η ευκαιρία, είναι δίπλα».

Τα δεκάλεπτα: 16-9, 39-25, 56-42, 79-61

Λιμόζ (Βουγιόσεβιτς): Σάφαρτζικ 6, ΜακΚάλεμπ 17 (1), Βοϊτσεκόφσκι 2, Ντάνιελς 14 (1), Γκέιτενς 6, Βέστερμαν 10 (2), Πέιν 2, Καμαρά 4, Μπουνγκού-Κολό 7 (1), Τραορέ 6, Ντιαβαρά 5 (1), Ζερμπό.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Τέπιτς 4, Λιάπης, Κακαρούδης 5 (1), Τσόχλας 9 (3), Δέδας 19 (5), Μαργαρίτης 4, Κώττας, Καμαράς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς 6, Χάτσερ 14 (3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -