25/8/13

oxyro N2.071


 

















Δεύτερη αγωνιστική της SuperLeague.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ - 2-0

Ο ΠΑΟΚ ηταν κακος και ηττήθηκε δικαιολογημένα με 2-0 από την ομάδα του Παναιτωλικόυ στο γήπεδο του Αγρινίου

Χιουμπ Στέφενς
«Νομίζω ότι όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι, σκέφτονται το παιχνίδι με την Σάλκε κι όταν έρχεσαι εδώ έστω και με 1% κάτω από αυτό που πρέπει, δεν μπορείς να κερδίσεις», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σε διεθνές επίπεδο, τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Κι αυτό που είδα σήμερα δεν ήταν αρκετό».

Στα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας… «Αυτή την στιγμή έχουμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Δεν ξέρω πως μπορούμε να διορθώσουμε. Είναι μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς και πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους για το επόμενο παιχνίδι».

Στον Παναιτωλικό… «Δεν βλέπω τον αντίπαλο, αλλά την δική μου ομάδα. Έκαναν πάντως καλή δουλειά».

Στον Λάζαρ: «Δεν ξέρω… Ο γιατρός μας θα πρέπει να απαντήσει. Είναι π-άντως ένα παιχνίδι, το παιχνίδι της Τρίτης για το οποίο μιλούσαν όλοι, παίκτες, διοίκηση, εγώ προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι. Ισως να ήμουν και ο μόνος που το σκεφτόμουν τόσο. Δεν ξέρω…»

Στις επιπτώσεις της ήττας: «Όλα τα αποτελέσματα έχουν επίδραση στην ομάδα. Ακόμη και στην προπόνηση να γίνει κάτι λάθος, μπορεί να επηρεάσει την ομάδα».

Στο εάν είναι μάθημα για τον ΠΑΟΚ η σημερινή ήττα: «Ναι, αλλά είναι πολύ ακριβό μάθημα».

Στον Σπυρόπουλο κι αν μπορεί να τον υπολογίζει: «Δεν ξέρω. Δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα».

Τόνι Λόκχοφ.
«Δεν κάναμε ευκαιρίες και δεν πετύχαμε γκολ. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Είχαμε ένα καλό προαίσθημα για αυτό το παιχνίδι και είναι κρίμα που το χάσαμε τελικά. Ήταν ένα κακό βράδυ για μας».

Σανθ Χακόμπο
«Θα χάσουμε πολλά αν παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα και σε άλλα ματς. Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε τόσο για αυτό το παιχνίδι και να σκεφτόμαστε την Σάλκε. Μιλήσαμε πολύ για τις κόντρα επιθέσεις και πως θα τις σταματήσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι εμφάνιση αυτή. Σε αυτά τα ματς χάνεται το πρωτάθλημα και όχι σε αγώνες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, και δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τόσες κάρτες και τόσο εύκολα από τον διαιτητή και να αισθανόμαστε ηλίθιοι. Τι μου λέτε; Ποια Σάλκε; Εδώ να δούμε γιατί χάσαμε, να το συζητήσουμε και να αφήσουμε Σάλκε για αύριο ή και μεθαύριο».

Γιάννης Σκόνδρας
«Σήμερα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και ότι η ψυχολογία μας ήταν στο παιχνίδι με τη Σάλκε. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σκληρά και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Ο Παναιτωλικός έχει μία υγιή ομάδα με έμπειρους παίκτες αλλά εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και πρέπει να το ξεχάσουμε το συγκεκριμένο ματς. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Σάλκε και εάν είμαστε σοβαροί πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αυτό το παιχνίδι να είναι μάθημα για τα επόμενα παιχνίδια και για παρόμοιες έδρες στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Ιωάννου, Μπόγιοβιτς, Μπελόν.Τακίδης, Γκόλιας, Μύγας, Γοδόι, Καλογέρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμίλτος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κατσικάς, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης.Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Νέτσιντ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...